Hard Work Work

2012-09-23 @ 21:39:02
Kategori: Allmänt

Söndag idag, ett besök i Karlstad har hunnits med. Vilket betydde lite jobb för CC iom intervjuer.
Sen fick jag extrajobb imorrn, på mitt fasta jobb, pga sjukdom och i fredags fick jag extra jobb med städ. Så imorrn börjar jag kl 6 o jobbar till 15, sen åker jag direkt till mitt fasta o jobbar till 20.30
Känner redan nu att jag kommer sova fint imorgon natt.
Pengarna rullar in och folket jublar som skönaste Mathilda just sa ;)


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Tankar

2012-09-16 @ 21:32:49
Kategori: Allmänt

Tänkte jag skulle försöka ta tag i det här med bloggandet igen.
Just nu är det bara lägenhet och flytt som går runt i mitt huvud. På onsdag skriver jag kontrakt och förmodligen får jag nycklar nästa måndag, så att jag kan måla badrum och flytta in utan att halva månaden går. Jag betalar ju lixom kommande hyra.
Så måla badurmmet o då kan jag ju inte duscha där på 1-2 veckor, så då ska jag flytta saker som jag inte behöver här hemma. Köksbord, bokhylla o böcker m.m m.m Så när jag kan duscha där så flyttar jag på riktigt.
Nu vet jag hur jag ska måla i badrummet oxå, ljusa väggar och sen en schablon på det :) Limma lite i kanterna på tapeten i hallen och städa igenom lägenheten ordentligt som jag vill :)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


5

2012-09-15 @ 09:07:53
Kategori: Allmänt

Ganska precis 5 månader sen jag skrev här sist...
Vad har hänt då? Ja dom som läser här vet ju egentligen allt, tror jag. Jag har fått jobb, 50% som personlig assistent. Jag tog 1 veckas semester och drog alldeles själv till Classic Car Week i Rättvik, bästa beslutet i år!! Alla kategorier. En ledig dag från supandet o sen åkte jag på Gropafesten.
Det senaste är att jag köpt lägenhet :D Jag väntar på svar om kreditupplysningen men den borde inte va några problem, har aldrig haft problem med kronofogden och har inte planerat att ha heller. Lätt o säga att man inte planerar sånt, det gör väl ingen. Men jag menar att jag tänker inte ta några lån eller handla över mina tillgångar.
Sen jobbar jag även lite för Cultural Care, med att berätta om min au pair-tid och göra intervjuer, tjäna lite extrapengar.

En liten lätt uppdatering såhär på lördagsmorgonen.
Nu ska väl jag ta mig ur sängen är det tänkt.


Daggny is out

Kommentara! 0 st