Jobba

2009-11-17 @ 07:52:17
Kategori: Allmänt

Usch o fy o blä, men det måste göras. Jobba alltså, men vid den här tiden...?? Jag är ingen morgonmänniska och har aldrig varit det förnekar jag inte. Men jag går hellre upp och börjar vid 6 än vid 8. Varför? Jo för börjar man vid 6 så kan man komma hem i en normal tid, idag slutar jag 17 ;D Men sålänge jag får jobba så är jag nöjd.

På lördag är det Ullared som gäller, äntligen. Det slutade med att jag sa till morsan att på lördag åker jag, vare sig du följer med eller inte. Julklappshandling står på schemat, till att börja med. Sen ska jag handla åt mig själv. Så vad önskar ni er?? Prydnadskrimskrams, användbara grejer till er själva, hunden, sonen ;) Name it...

Nu måste jag göra mig iordning och åka och jobba.


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Shopping

2009-11-09 @ 13:48:12
Kategori: Mina tankar

Igår drog jag mig upp vid 09.30, efter en ganska tidig natt efter fest. Men usch va full jag va när jag kom hem. Dök i säng men kunde inte somna för att jag va för full. Såfort jag blundade så snurrade allt och jag kunde spytt ner hela sängen, inklusive Jimmy naturligtvis. Försökte vända mig om men gjorde det för fort så huvet hängde inte med och det kändes ännu värre. Vände tillbaka och försökte blunda, öppnade när det inte gick längre och blundade igen och så höll jag på ett bra tag kändes det som. Men helt plötsligt minns jag inge mer så jag somna väl antar jag. Vakna när Jimmy gick upp kl 7, för att åka enduro. Drack vatten och sa till honom att hälsa sin mor att om jag inte svarade när som ringde så skulle jag inte följa med.
Men sen ringde kl vid halv tio och jag gick upp, pigg som en lärka på våren. Käka frukost, gosa med Ernst och kollade datorn. Sen skulle jag börja göra mig iordning, då jävlar... Jimmys mamma, Eva, hade ringt och sagt att dom strax skulle åka. Det va väl tur att dom inte kom iväg då för då hade jag nog inte kommit iväg. Men dom hämta mig, jag satt och stirrade rakt fram hela vägen till Ikea, dom skratta lite åt mig coh det va väl bara att skratta med för jag förstår fortfarade inte hur jag kunde bli så full. Gick igenom halva Ikea och mådde pyton, satt såfort jag fick tillfälle och försökte ta det allmänt lugnt. Sen kom vi fram till restaurangen och jag tänkte att okej, har jag inte spytt än så gör jag det nu när det lukta mat. Men jag köpte en morotskaka och en cola och fick i mig den och sen va det bra. Mådde toppen och shoppade loss resten va turen därinne och även inne på Rusta. Sen satte vi oss i bilen, då började det igen.
Mådde dåligt och jag kände varför, hungern tog över hela mig. Som tur var fick jag skjuts hem till mormor och morfar där det skulle bjudas på mat, så jag åt riktigt ordentligt. Och det tycker ju mormor och morfar om, men sen när mormor fick veta varför jag va hungrig tyckte hon det mest va bedrövligt och började babbla om att hon aldrig skulle komma på tanken att bjuda sina barnbarn på alkohol... Va det det jag sa eller???

Men iaf, shopping blev det. Hittade en hel del :D




En spegel, en necessär att hänga upp (som tydligen även finns i rött...), presentpapper och band. Här ska bli fina julklappar.
Sen köpte jag en gran och lite julkulor (och godis) på Rusta. Det blev en vit fjädergran, Jimmy dumförklara mig med en blick men jag tycker den är görhäftig :P Står redan uppe btw.

Nu ska jag äta nåt, färga håret och sen laga mat, invänta Jimmy så kan vi gå ut och gå. Sen dusch :D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Facebook

2009-11-06 @ 22:24:00
Kategori: Mina tankar

Jag va länge lite av en motståndare till Facebook, mest egentligen för att det verkade som att ALLA hade det. Men det slutade med att även jag skaffade en. Kan dock inte säga att jag är ett stort fan av det, förstår mig knappt på sidan. Hittar ingenting och har väl nästan precis alldeles nyss lärt mig att ladda upp bilder.
Dock kan det fördriva lite tid, med extra betoning på lite
.





Hur tråkigt har jag inte som faktiskt sitter med det här. Har försökt mig på att skaffa ett zoo, gick inge bra så det lägger vi ner tycker jag.
Men kom igen, en fredagkväll 22.20...
Jag och Ernst har en väldigt trevlig och givande diskussion om inte annat, han fick lite sourcream & oniondip för en liten stund sen så nu är jag favoriten.



Daggny is out

Kommentara! 0 st


Nånting

2009-11-06 @ 09:21:51
Kategori: Bilder










Daggny is out

Kommentara! 1 st


Blö blö blö

2009-11-01 @ 10:49:37
Kategori: Allmänt

Nu va det en stund sen jag skrev, men jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt.
Har jobbat lite i veckan, sökt jobb och som vanligt suttit och väntat på att jag ska få en familj i au pair-programmet. Men det är dött som vanligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen halv ett kommer Jimmys pappa och hämtar oss så ska vi åka till fjollträsk. Jag ska för första gången åka lastbil ;P Sen ska vi köra hem Jimmys farfars bil till Dfs.


Daggny is out

Kommentara! 0 st