gay

2011-02-28 @ 00:50:47
Kategori: USA

Den här helgen har jag knappt varit hemma, så nu borde ju min vm va nöjd :P

I fredags va jag ju på bio. I lördags vakna jag lite när fam gjorde sig iordning för att åka till optikern. Men somna om väldigt fort. Sen vakna jag strax före 11 ;) Jätteskönt :)
Lite smsande så åkte jag in till city och mötte upp Lisa och en till tjej som bor på manhattan. Vi gick runt nere i Greenwich Village, alltid lika mysigt :)


Au pairer som tar hand om ungar i 10-årsåldern vet vad det här är. "Wizards of Waverly Place" And look where I am ;)


Alla Sex and the City-fans vet vad det här är :)


Bakom den röda dörren skulle jag vilja bo :)


Och självklart... Heey, vi va ju the village.


Jag älskar reklam i USA. Dom har idéer, annat kan man inte säga.

Efter city så tog jag bussen till Ridgewood Park and Ride där Karen hämta upp mig och så åkte vi till henne i Ho-Ho-Kus. Sen slöa vi framför filmer hela kvällen, gick o la oss strax före 3 och sen har vi slöat framför filmer idag oxå :) Väldigt skön söndag, sen hem o duscha.
Och nu oscarsgalan :)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


never say never about americans

2011-02-26 @ 07:02:38
Kategori: USA

Fredagkväll/natt... Borde sova men är inte trött, eller ja det är jag men inte tillräckligt trött för att sova. O det är ändå för många tankar så det hjälper inte att försöka ändå.

Har varit på bio ikväll med Lisa. Vi såg Justin Bieber, andra gånger för Lisa men den här gången va det Directors fan cut med 40 min extra material. Jag har inget direkt emot att man sjunger och klappar med i filmer sådär, spec när det är mycket musik. Men att som fjortis sitta (och stå) och skrika som en galning, precis som att han va där och rörde vid dom. Nej, det va extremt störande!! Filmen hade nog varit bättre för mig om jag sluppit den delen, men helt okej va den iaf.



Imorse blev det lite skämmigt. Vaknar av att telefonen ringer, kollar klockan lite fort och springer o svarar. Det va min vm, så frågar hon "sover alla fortfarande?" "Eeh ja :S" Hon väckte ju mig iaf ;P Så när jag la på kom Rebecca ner o la sig i soffan och drog filten över sig och tänkte sova mer men nej då, det fick hon inte. Så gick jag in för att ta på mig mer ordentliga kläder och kollade va klockan egentligen va, kvart i 10...!!!! Så när mitt alarm ringde kl 8 så måste jag ha gjort nåt fel, istället för snooze så stängde jag av det direkt typ, sen somnat om. Tur att min vm ringde för lite drygt en halvtimme senare kom kakleveransen, det hade ju kunnat bli kul...inte!!
Så nu är vardagsrummet fullt med kakor... Jag ska ha 2 askar ;D

Såå film då... En prinsessas dagbok, Sex and the city (1) eller Avatar. Lagom lång, lite längre eller jobbigt lång med tanke på tiden på dygnet.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


summa summarum... huvudvärk

2011-02-24 @ 02:24:12
Kategori: USA

Onsdag
Pretzelbakning
How to train your dragon
Lunch
How to train your dragon
Huvudvärk
Skjutsa unge
Ramsey - Subway ;D Huvudvärk :(
Hämta unge eftersom träningen blev inställd
Huvudvärk
Städning
Huvudvärk
Sängslappning
Nu dusch och sen TV

Det va min dag, inte i stora drag heller. Utan så har den sett ut, ungarna gick runt i pyjamas halva dan och det gjorde jag med, nästan iaf. Skönt med ledigt faktiskt, iaf när ungarna inte har nåt planerat som man måste åka till.

Imorrn är det au pair-möte. Och vi ska ha det på älskade Cool Beans här i Oradell, UNDERBART!!! Måste komma ihåg mitt lilla kort, jag har ju varit där tillräckligt många gånger nu så jag får en gratis dryck :) Fast kom på nu att jag fick kortet av Kshanti som hade samlat ungefär hälften av stämplarna, det tackar jag för :) Bara hoppas jag får min favvostol oxå, annars skriver jag mitt namn och går igen...


Daggny is out

Kommentara! 2 st


grönt är skönt

2011-02-23 @ 03:39:53
Kategori: USA

Usch jag måste köpa nytt batteri till datorn :/
Den har börjat ladda ur jättefort, räcker knappt 30 min med vanlig använding, filmtittande ska vi inte ens nämna.
Sen har den slutat varna för när det börjar bli lågt oxå, och nu ikväll när jag satt i laddaren (efter att den dött) så va det ett rött kryss över den lilla laddning/batteri-symbolen så när jag ställde pekaren där stod det, Laddas 65% Byt batteri...
Kanske ska investera i ett nytt.. Ska ta ett snack med min vp o se vad han säger. Jag vill ju inte gå runt med sladden hela tiden, förstör ju lite grejen med bärbar datorn.



Gjorde ett par till skor, gillar dom här dubbla :)


Daggny is out

Kommentara! 2 st


mankini

2011-02-22 @ 22:03:59
Kategori: USA

Oh lite kommentarer :D Jag gillar!!

Ja, pappa jag såg att man nu kan se den nya headern i firefox. Men jag såg den efter jag skrivit och publicerat inlägget.

Nej Jessika det är inte kul ;p Bara konstigt men så är jag ju inte i Sverige heller... Fast det är ju fortfarande februari.

Kom precis tillbaka från bion, vi såg Gnomeo & Juliet. Den va faktiskt bara ok, inte överdrivet bra. Inte ens ungarna va lyriska... Annars brukar man ju kunna sitta o garva sig igenom en sån film men det gick inte, lite besviken :/ Det roligaste va trädgårdstomten som hoppa runt i en mankini...

Om exakt en vecka så har jag varit i USA i 1 år, sjukt!! Tänkte fira det med att åka till "vägverket" och fixa mitt körkort, så det inte går ut i juni.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


3D

2011-02-22 @ 16:24:13
Kategori: USA

Tisdag
Precis sett klart på en film jag börja titta på igår, Timetravelers Wife. Har ni inte sett den så bör ni göra det, den är från början en bok men jag vet inte om jag fixat att läsa boken för då får man hoppa tillbaka hela tiden för att lisa ut vart man är, som en tidresande :P
Idag ska vi på bio, så det blir Gnomeo and Juliet 3D :) Typ den enda barnfilmen som går nu så då får det bli så.

Såg på min ipod att safari iaf fått den nya headern nu, vet inte hur det är med firefox dock...

Ska väl egentligen va med barnen men va fan dom spelar tvspel och sköter sig själva. Men jag lyssnar naturligtvis, vet ju aldrig när nån slår den andre.

BTW Lisa, ska vi på bio till helgen? Det kanske får bli NYC det vet jag inte än. Men till helgen så visar dom en förlängd version av Never Say Never, 40 min extramaterial ;)


Daggny is out

Kommentara! 2 st


That's what friends are suppose to do

2011-02-22 @ 01:39:06
Kategori: USA

Idag va jag ju ledig, så Lisa kom o hämta mig. Det va sagt att vi skulle åka till Alpine och kolla in Beyonce och Jay-Z's lya där men vi drog till Paramus Park mall istället :) Lisa va lite trött och när hon kom hem kom hon på varför, det va fest i hennes hus igår. Så hon är bakis, utan att dricka, den ni...


Lisa är redan trött på mig med min kamera ;) You jsut wait baby ;P

Nu när jag kom hem va jag fotosugen, så det blev en liten fotosession med självaste MOI...





2 av 100... Haha, men det är roligare när man själv har kontroll över det hela :)


Har hört att den nya headern endast kommer upp om öppnar min blogg i explorer. Förhoppningsvis ändras det snart till er andra oxå, som inte använder explorer alltså...


Daggny is out

Kommentara! 1 st


pappa

2011-02-21 @ 16:25:45
Kategori: Allmänt

Headern är det som är skillnaden...
Den där rutan med alla bilder ovanför inläggen, toppen på bloggen.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


hej mitt vinterland

2011-02-21 @ 16:23:10
Kategori: USA

För bara ett par dagar sen kunde jag och alla andra runt här sitta o skryta med 15 grader varmt.
Nu vaknar jag upp till det här...




Jättekul....not


Daggny is out

Kommentara! 1 st


..?..

2011-02-21 @ 03:39:20
Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått till en ny header, kände att det va dags...
Va tycks? Godkänd eller ser det gräsligt ut? Honest opinion please.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


I know you're somewhere out there

2011-02-21 @ 01:27:52
Kategori: USA

Söndag kväll... Imorrn är jag ledig, sen jobbar jag hela veckan eftersom ungarna är hemma från skolan för att det är Presidents week. I veckan ska vi gå på bio, baka och bara ta det lugnt, hoppas jag iaf.

Just nu sitter jag o tittar på En prinsessas dagbok. Den scenen där hon ska gå in och byta om i ett tält på stranden va helt bortklippt... Det va väl inte barnsäkert nog för USA, "landet i framtiden".

Igår va jag på IKEA med Lisa, lite svenska köttbullar pommes och bea. Men säger man att man vill ha beasås i restaurangen så har dom inte det utan dom har en annan sås enligt dom, med ägg och nån grön krydda, ja BEA...
Köpte med mig mums-mums hem, nästan slut, har bara en kvar.
Hur äter ni era mums-mums btw? Är ni som jag, äter chokladen först och sparar det vita fluffet till sist ;D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Vår

2011-02-18 @ 04:24:04
Kategori: USA

Så va det kväll igen, jag har äntligen slutat... Ungefär en timme senare än det egentligen är enligt schemat... Jag brukar inte säga nåt men i måndags var det ungefär likadant och jag ska jobba på lördag kväll. Jag jobbar inte såhär varje vecka så det kanske är det som stör mig oxå, att jag inte är van.

Det va nånting som jag tänkte att jag skulle skriva här, men jag har glömt va det va så det var väl inget viktigt. Men så är det ju vanlig vecka oxå så... Livet som aupair är inte så häftigt på veckorna, man kan göra mer på helgerna. Fast min helg blir ju ganska död den här veckan oxå. Jobba på lördag, men så kan jag köpa försäkring den här helgen oxå. För imorrn är det lön :)

Till veckan blir det mer jobb, då ungarna är lediga från skolan, för att det är Presidents week... Men på måndag är jag ledig och sen jobbar jag resten av veckan...

Nu ska jag önske shoppa lite skor...;)







JA Tack till dom här ;)
Vi har btw haft 15 grader varmt här idag ;D Våren är här :)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


swe(den)

2011-02-16 @ 04:49:19
Kategori: USA

Nu ska jag snart sova. Det känns som jag redan borde blunda, så jäkla trött. Plus att min mage inte mår bra, har ont. Får det när jag stressar, aldrig haft det innan jag kom hit. Satt inte ihop det först men börja gjort det nu, såfort jag får stressa som en galning för att ungarna inte lyssnar och gör det jag ber dom om när jag ber dom, så får jag ont i magen. Inte speciellt kul men jag får väl ta ett snack med min vm snart igen...
Det funkar halvbra med tv på morgonen, förra veckan fick dom bara se 2 dagar så kände inte att jag kunde ge en bra bedömning av hur det går. Igår gick det bra, vi va i tid ut ur huset och jag släppte av dom i tid. Idag gick det mindre bra, jag släppte av dom i tid men jag sprang runt och sa åt dom flera gånger att vi skulle åka och det enda jag får tillbaka är ett sarkastiskt "Okaaayyyy, I heard you"... Grejen är att sätter jag en tid, att vi ska va ute ur huset 8.15 så är vi ute ur huset och in i bilen 8.20, det tar inte 5 min att gå till bilen. Men jag kan be dom sätta på sig skor och jackor 8.05 om dom är klara med frukosten. 10 min är dom fortfarande inte klara för att det fanns ju nåt annat dom kom på att dom skulle göra. Dom är värre än 6-åringarna som jag jobbat med hemma, helt otroligt. Knyta skorna kan man inte som 9-åring eller... Eller skala en mandarin?? Joho, det kan man. Sålänge inte barnvakten skämmer bort ungen med att skicka en skalad mandarin till skolan så lär man sig :P (Bara han inte slänger bort den, men jag ser det positiva i saken att han kommer hem utan frukt o lunchlådan)



Såhär tyckte en tant att hon kunde parkera när det va dags att hämta ungarna från skolan.
"Vadå?? Det va ju en lucka där..." Ja, garageuppfart kallas det k***ing!! Allt för att slippa gå mer än 2 min...


Ikväll hade R konsert i skolan och mitt i konserten va jag tvungen att åka o hämta A från brottningen (underbart att en 9-åring kan bestämma över sin mamma) Så när jag sätter mig i bilen så får jag se den här regskylten på bilen framför, tyckte den va lite rolig. Tur jag hade kameran :)


Såna här ska jag beställa när jag får pengar, fast hela yttre "tungan" ska nog få döskallar på sig om det går. Skithäftigt med både hög och låg sko :D Bara tunn sula som fattas :)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


am i crazy or just human

2011-02-14 @ 16:59:34
Kategori: USA

Idag är det Alla Hjärtans Dag/Valentines day... som såklart är megastort här i USA. Precis som amerikanarnas egon

Jag har redan hunnit tvätta 2 tvättar, eller ja den andra är fortfarande i maskinen, och tränat... Jag får fortfarande inte igång XBOX360 Kinect!! ARG!!!! Så det blev lite steps, lite joggning och lite balansövning på Wii Fit. Tänk att man kan bränna calorier på att stå på en platta, lyfta lite på fötterna och hålla "balansen" och på tvn så går ens gubbe på lina, grejen är att man ska hålla den kvar på linan.. Ganska facinerande.... Såfort det blir varmare så ska jag ut och gå, det är inte kul att va ute o gå men det är f*n så mycket roligare än att gå upp o ner på den där plattan eller springa på samma ställe i 3 min...
Tänk om jag bara kunde lära mig att äta frukost oxå. Jag saknar Kellogs cornflakes!! Här har dom ju bara cheerios som jag får kväljningar av bara jag känner lukten, och smaklösa är dom oxå.

Till lunch blir det väl nudelsoppa :) Inte såna där nudlar med lite vatten utan soppa med lite nudlar. Hur gott som helst, och min vm älskar den soppan oxå och hon är glad att jag äter nåt matigt så hon köper gärna ;)

Igår var det Grammy Awards... Men jag har inte tålamod till att titta på såna där galor, jag somna :P Såg uppträdanden av MUSE, Bruno Mars-B.O.B-Janelle Monaë och Katy Perry. Bruno och MUSE är ju i en klass för sig men Katys låt va skitbra, spec, eller tack vare kanske, med duken där dom spelade upp när hon och Russel Brand sa JA till varandra bakom henne.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


alla har det inte lätt

2011-02-12 @ 19:30:25
Kategori: USA

- Ska vi käka lunch?

- Kan inte, har inte pengar :(

-Ok. Förstår det
 Vad är klockan?

- Haha 1.21
  Du har väl kl på datorn

- Jo men jag tänkte om den inte stämde

- Haha va go du ä :P

- Ja, jag har det inte lätt


Det här va just en diskussion mellan mig och Lisa
http://lisaekstroms.blogg.se på facebook.
Det va inte jag som fråga om kl btw...

Så kul kan man ha på en lördag när man inte kan göra nåt som kostar pengar... Annars pratar jag med Sverige på skype, eller ja nästan iaf. Dom äter mat och tittar på ett mörker typ...

Hej Mormor!! Jag kanske ska börja skriva ut hela orden istället för förkortningar :)


Daggny is out 

Kommentara! 0 st


that's not my kid

2011-02-11 @ 20:01:26
Kategori: USA

Blev just inringd till skolan...

Skolsyster ringer hem hit och jag svarar.
S: Oh hi Mrs Perez, this is the Oradell public school nurse, Im calling about A*****
J: Hi, this is the babysitter.
S: Oh (skamsen tystnad) alltid lika roligt för mig ;p
  A has fallen in the hallway and bruised his upper lip and has a cut on the inside of the lip. So if his mom can come and get him that would be good.
J: No she can't but I can.
S: Oh good. And we think he needs to see a doctor.

PANIK!! Min första idé va att ringa min värdmamma och fråga vilken doktor jag ska ta honom till. Men sen tänkte jag att det är bättre att jag hämtar honom först så han slipper sitta där o va rädd. Så springer ut i bilen och kör till skolan (tur det är nära)
Springer in och ringer på, blir insläppt och går in till syster och frågar efter A.

S: Yes, he's in here. (Går in i ett litet rum med ett handfat och en spegel, och en dörr till som jag gissar går till en toa)
Jag går efter och ser en unge som har samma svarta hår, samma bruna ögon och en väldigt lik klippning som A. Alltså får jag blinka ett par gånger, vill ju inte säga fel.
S: Okay sweetie Im just gonna show her how it looks. O så börjar hon o ska lyfta på läppen på honom.
J: Wait wait wait.
S: Oh, you don't wanna see it?
J: Eh, that's not Adrian.
S: Lång inandning, OH MY GOD!! What's your name sweetie? frågar hon den nu (förmodligen) vettskrämda ungen som står framför oss. Han sa sitt namn och jag har nog aldrig hört en unge låta så rädd, med all rätt.

Dom ber om ursäkt tusen gånger om och tar på sig allt ansvar (inte mer än rätt) Och berättar att läraren som kom in med honom sa att hans namn va A***** P**** Så jag tittar på den lille killen och frågar om det hände nåt med A, om dom sprang ihop med varandra eller nåt men det hade han inte gjort så jag vet inte hur dom kunde ha fått det så fel.
Förhoppningsvis fick dom tag på rätt förälder och att det blir bra med honom, jag såg ingenting men man vet ju aldrig.

När jag kom ut från skolan o satte mig i bilen så kunde jag inte hålla mig från att skratta. Här har skolorna dörrarna låsta, du måste ringa på en klocka för att bli insläppt, eller som Lisa, typ gå igenom en scanner och blir förhörd innan man får komma in i skolan. Och sen ringer dom dit fel person!!


Daggny is out
 

Kommentara! 0 st


sekt

2011-02-11 @ 03:10:57
Kategori: USA

Torsdag. Imorgon är det fredag, vilket betyder helg :D Men den här helgen kan jag INTE göra nåt som kostar pengar. Så det blir väl typ att låna bilen, åka till Paramus bibliotek och låna filmer och sen poppa en påse popcorn och sitta i min säng...
På lördag morgon/förmiddag så ska jag iväg o titta på A när han brottas, sista matchen för säsongen och jag har ju inte sett honom brottas än så det är väl dags.

Idag kom nya tvättmaskinen :D:D Äntligen, så den ska jag tvätta i första gången imorrn :)

Så det va en liten uppdatering, känner inte att jag ahr så mycket mer att säga så det räcker såhär.

BTW För ett par veckor sen så tog jag med R till kyrkan för att hon skulle bikta sig... I måndags var det A's tur att bikta sig. Man börjar ju med en gemensam bön och sen får alla föräldrar sitta o vänta på sina ungar. Den här gången lyfte dom upp händerna, som man ser i sekter.. Det kändes ju bra...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


no strings attached

2011-02-09 @ 03:30:37
Kategori: USA

Lite dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte ens lust att slå igång datorn...

I helgen va jag i Garden State med Lisa, sen avsluta vi kvällen med bio. No Strings Attached (igen för mig) men den är jättebra, tycker iaf jag. 

Förra veckan så skicka A massa sms, från sin ipod, till sin mamma och sa att han ville spendera sina presentkort som han hade fått. Både dom han fick när han fyllde i år och förra året. Så i lördags hade dom åkt iväg för att göra det, tillsammans hade ungarna presentkort på Toys r Us för 250 dollar=1600 kr. A skulle absolut ha ett legoset, han hitta det i början och vägrade släppa det sen. R ville ha Kinect till XBOX360 så dom fick vad dom ville och hade min vm inte missat ett presentkort så hade dom inte behövt betala ett öre själva... Ett spel va med Kinect, sen hade dom ett presentkort på Gamestop och min vp lyckades övertala ungarna att köpa ett workoutspel till mamma ;P Det blir ju jättebra för mig tänkte jag lite egoistiskt... Men tji fick jag eftersom jag inte får skiten att funka. Igår när jag berätta det för min vp så va han ju tvungen att prova, o tillslut fick han det att funka. Så idag skulle jag göra ett nytt försök, men det är tydligen inte meningen att jag ska kunna spela det spelet. Tänker försöka imorrn igen men sen vette f*n om jag inte lägger ner det. Ungarna har ju Wii Fit oxå :P 

Imorgon blir det mycket, jag måste tvätta handdukar och kläder. Plus stryka lite och flytta saker i källaren. För på torsdag kommer nya tvättmaskinen :D:D Och tydligen är uppfattningarna väldigt olika om just den tvättmaskinen, många älskar den men lika många hatar den. Tydligen är den en mix mellan en frontmatad och en toppmatad. I en toppmatad så sitter ju den där jobbiga grejer i mitten, i den nya så finns tydligen en sån oxå men en lägre. Så när min vm berätta det och tillägger att man inte fick ha kläder PÅ den grejen så säger ja att då kan man ju inte tvätta lika stora tvättar, vilket komemr bli jobbigt. Dubbelt så många tvättar förmodligen... Men iaf, hellre det än en maskin som läcker som man måste ha handdukar framför om du inte vill ha vatten i hela källaren.
Nu ska jag äta nåt för jag är hungrig som satan. Sen är det natten.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


möte

2011-02-03 @ 03:16:01
Kategori: USA

Onsdag idag. Det har ju regnat inatt o så va det redan slaskigt när det frös på så idag va ungarna lediga från skolan. O så tycker min vp att dom går för lite i skolan, inte så konstigt när dom är rädda för lite snö o regn...
Och ett litet enkelt tips till det bakåtsträvande landet USA, gräv ner elledningarna nångång. Så behöver man inte gå runt o oroa sig för strömavbrott varje gång det blåser lite extra.

Har även haft ett litet möte idag, jag, min vm och ungarna. Pappan sprang lite emellan köket och att jobba... Det har skrikits lite mycket på sistone tyckte föräldrarna. Inte så konstigt när ungarna inte lyssnar... Man måste ju höja rösten för att dom ska höra o göra det jag ber dom om. Men nu har det kommit lite nya regler och förhoppningsvis funkar det. Tycker bara att anledningen till att vi fick till den här diskussion va lite komisk på sitt sätt. Att jag röt till när R slog mig i ryggen med en uppblåsbar hammare när jag inte ens visste att hon stod bakom mig. Det va i söndags när jag kom hem från city, sen drog jag på bio och såg inte min vm mer. Så när hon ringde i måndagsmorse så fråga hon om jag va på bättre humör... Jo det va mina humörsvängningar som fick mig att säga ifrån...

Sjuk håller jag på o blir oxå :/ Tjock i bihålorna som gör att hela huvudet känns som att det väger 1 ton. Hoppas tabletter, mycket vatten och sömn hjälper fort.
Så nu ska jag göra 2,5 av 3 möjliga. Gå o göra mig klar för sängen så jag kan sova, ta tabletter, men jag lämnar det där med mycket vatten till imorrn. Bara en skvätt till tabletterna nu.

BTW Visst är det kul när folk reagerar så starkt, man kissar ju nästan på sig av skratt ;D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


cops

2011-02-02 @ 03:05:35
Kategori: USA

Tisdag idag.. O jag har inte berättat om helgen än.. Ojojoj den va rolig och en del hände ;)

I lördags åkte jag och Lisa in till city, gick på stan lite, tog oss till hotellet vi skulle bo på och började gör oss iordning. Beställde pizza, gjorde det sista på utseendet och sen drog vi tillbaka till city. Hittade ut till Sophie i Brooklyn (hon bor granne med Maggie Gyllenhaal, Jake's syster...)
När vi kommer in i hennes hus så börjar dom sjunga för mig och hade en lite cheesecake med 24 ljus (ett extra för tur) Kan man få bättre kompisar såhär långt hemifrån?
Sen börja vi spela lite spel, post-itlapp i pannan med en kändis på som man skulle klura ut vem det va. Jag va Justin Bieber... Så när vi sitter där och spelar och väntar på att kl ska gå så frågar en av tjejerna Sophie om det är mycket poliser i området. "Nej jag har aldrig sett en polis här". Perfekt tänkte vi, då kan vi ta flaskorna och dricka påvägen till tunnelbanan, inte en bra idé. Klär på oss, går ut och kommer till gathörnet, jag går åt fel håll så vänder mig om och går åt rätt håll när jag hör nån hojta.
Tittar ut i gatan och där kommer en mörkklädd kille gående, med LÅNGA SNABBA steg mot tjejerna som höll täten, man såg ju ganska fort att det va en polis. Men vi ställde ifrån oss drickat o jag tänkte att det är väl lugnt... Eeh tänk aldrig så...
Han ber om leg och eftersom jag va den enda som hade ett amerikanskt leg så skulle jag tydligen ha ansvar för alla andra oxå... Det va ju bara mitt han kunde läsa. En regel som han nämnde som kunde vara värt av organisationerna att nämna när vi kommer hit är att vi ska skaffa ett amerikanskt id. Om inte fam tvingar dig att ta körkort så kör man ju på sitt svenska, man vill ju inte gå ut med passet...
Nu va ju inte alla i gänget 21 heller... Och här får man tydligen inte ens dricka i sällskap av en minderårig (inget jag visste nåt om)
Så ha va hård först, men när vi förklara vart vi kom ifrån och vad vi gjorde här så mjukna han ganska fort. Men innan han mjukna så tittar han på oss och säger "This is not a ticket anymore, this is handcuffs" gulp... Då blev jag nervös... Jaha, ska jag få ringa min vm o be henne hämta mig hos polisen i brooklyn och sen blir jag utslängd? Men som sagt, han lugna ner sig... Han sa till oss att ta oss dit vi skulle och hem igen lugnt och se till att vi va säkra :D


Inte riktigt dom här som kom men... Det va snyggingen och hans partner nörden som skrämde oss ;)

Men vi kom tillbaka till Manhattan och in på en bar tillslut.. När vi väl bestämde oss vill säga. Vid strax efter 2 tror jag det va så drog jag och Lisa. Vi hade ont i fötterna av klackarna. Så vi gick till donken o käka, Lisa (fortfarande svenskt oskyldig som hon är) började prata med en kille som sa nåt till henne. Jag fick lite jobbiga blickar av hans kompis (han typ åt mig med ögonen eller nåt blääh :S) Fast Lisas vän ville ju kramas när vi skulle gå, min sträckte fram handen... det kändes bra.. Dom tyckte vi skulle följa med ut o röka.. Inte cigaretter om nån inte fatta det... Inget mer om det, jag och Lisa gick väldigt fort till en taxi och sen till tunnelbanan och sen till hotellet :)


Såhär såg jag ut i lördags :) Frillan hade jag tack vare Lisa :D

 
Sophie, hennes vm jobbar som redaktör eller nåt på Martha Stewart Living och har skrivit en bok tillsammans med Heidi Klum.


Lisa och Sophies syster Sandra





På söndagen fick jag äntligen se Naked Cowboy ;)


Daggny is out

Kommentara! 0 st