möter våren i Sverige

2012-03-31 @ 12:30:19
Kategori: Allmänt

Här va det dött... Inte så mycket intressant som händer faktiskt.

Men iaf, idag tänkte jag ta itu med att kolla igenom och RENSA mina lådor som jag har i mitt rum, jag börjar med den under skrivbordet. Den med alla scrapbook-grejer får vänta ett tag till.

BTW våren är här nu. Jag knarkar piller, häller i mig ögondroppar och längtar till NYC där man inte behöver sånt skit.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


en vecka

2012-03-11 @ 20:53:04
Kategori: Allmänt

Ska väl göra en liten uppdatering. Så ni vet att jag överlevt första veckan i Sverige, tungt är det...
Jag tänker inte ljuga o säga att allt är precis som jag vill ha det och underbart. Jag saknar NY som F A N!! Jag vill tillbaka, jag vill inte sitta här o muppa o jobba med nåt jag inte vill jobba med. Jag vill va i NY, kanske skulle jag jobba med nåt som jag helst inte vill där oxå men då är jag iaf i NY.
Tro inte fel nu, det är jättekul att träffa alla, men det kunde jag gjort på 2 veckors semester o sen åka tillbaka till mitt älskade NY.
Så om jag inte ler hela tiden när ni träffar mig så är det inte erat fel, det är NYs fel.
Jag börjar få ordning på mitt rum oxå. Fick ju börja med att rensa ut ALLA kläder jag hade innan jag ens kunde öppna resväskorna, och lådorna ska vi inte tänka på. Men nu är väskorna tömda och uppe på garagevinden, nere i hallen står 3 säckar med kläder jag ska skänka bort och jag har självmant fyllt upp soptunnan från en halv till att locket inte går igen helt. Och jag är inte klar... Hittat mer grejer jag kan slänga, tog en låda som jag stoppar saker i som ska upp på vinden (flytta hemifrån saker). Men varje dag när jag börjar så rensar jag hörnet vid garderoben o lägger det i sängen, men sen på kvällen så hamnar det där igen och det minskar inte. Jag fattar inte...
Daggny is out

Kommentara! 0 st


hemma!!!!

2012-03-03 @ 18:27:52
Kategori: Allmänt

Strax efter 13 blev jag avsläppt på Newark flygplats, sen spenderade jag ett par timmar med att äta, läsa och titta på film innan jag 17.30 satt på planet när det lyfte mot Danmark ;) Sen kom jag dit 7.30 lokal tid, väntade i 4 timmar för att sen sätta mig på ett plan som 30 min senare tagit mig till Landvetter. Så kl 12 igår fredag satte jag fötterna på svensk mark igen efter 2 år och 1 dag sen senast.

Japp, jag ljög alltså om datumet jag skulle komma hem eftersom jag ville överaska folk :)

Och jag kan säga som så att smörgåstårta va VÄLDIGT gott och det va VÄLDIGT skönt att sova i min egen säng på min egen hårda madrass. Då jag i 2 år sovit på en alldeles för mjuk madrass.


Daggny is out

Kommentara! 0 st