Nåt

2009-03-29 @ 18:47:44
Kategori: Mina tankar

En gång i veckan är jag i badhuset och badar eftersom jag är personlig assistent. Det brukar oftast vara trevligt och roligt, speciellt eftersom jag är en sådan vattenperson som blir liten unge igen.
När vi går in i duschen innan vi ska in till bassängen så sitter det kvinnor/tanter i bastun, kvinnor av ett speciellt folkslag kan vi säga. Och dom sitter i den första bastun som man ser duschen. Tjejen som jag är assistent åt sitter i rullstol, vilket då betyder att jag måste lyfta henne från rulle till en stol som jag hämtar i bastun. Och när vi badat klart och kommer och ska duscha så sitter dessa kvinnor fortfarande kvar, efter lite drygt en timme. Det jag vill komma till är att dom glor. Inte är dom blyga heller, dom är ju inte svenskar så visst, och försöker dölja att dom tittar. Känns ju lite smått olustigt att stå där när dom bara glor. Sen brukar dom här kvinnorna komma ut lagom till att vi oxå är klara och håller på att klä oss. Vad gör dom då? Jo dom pratar sitt eget jävla språk, samtidigt som dom tittar mot vårat håll. Eller jag ska inte säga säkert att dom tittar på oss men det ser ut som det och det känns som det.
Och då kommer ju naturligtvis tankarna; Vad säger dom om oss eller speciellt om min tjej?


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Lördag

2009-03-28 @ 16:27:29
Kategori: Mina tankar

Jaha, så är ännu en vecka snart slut. Och vad har jag gjort då? Inte ett skit typ, förutom i måndags då jag faktiskt jobbade 3 timmar. Och så jobbar jag ju tisdag torsdag oxå, så lite kanske jag har gjort iaf, men det känns inte som nåt riktigt vettigt. Det jobbiga nu är att eftersom jag jobbade 2 veckor i sträck så är jag helt plötsligt van att gå upp på mornarna, så när vaknar jag? Jo sisådär runt 07.00 VARJE morgon, även imorse, vilket va jobbigt.
Så igår så gjorde jag smörgåstårta, och dekorerade den idag, då den skulle ätas idag. Varför gjorde jag då detta? Jo för att Rösa ställde på mig att göra en i tisdags. Och hey, en utmaning bangar man ju inte för ;)  Det va första gången jag gjorde en smörgåstårta men det gick väldigt bra tycker jag. Jag gjorde tom tomaten i mitten flickig, om ni förstår vad jag menar med det. Det tyckte Jimmy och Rösa va överkurs men jag kan säga att det va nåt av det enklaste :S Och godkänd va den oxå, då Rösa slängde sig in på sin andra bit inom 5 min :P Så vill ni ha en smörgåstårta så säg till ;)

Vad händer mer idag då? Jo, jag ska ställa mig i duschen när jag är klar här och sen göra mig iordning. Sen ska jag till K-hamn, med pitstop i Linnebäck, för att spela bowling. Rolig kväll hoppas jag på :D


Daggny is out KRAM på er ;)

Kommentara! 0 st


Nej..

2009-03-22 @ 11:32:48
Kategori: Mina tankar

..nu har jag inte skött mig igen. Men som vanligt finns det anledning till det.
I veckan har jag jobbat o grejer. Städat ut ungefär halva mitt rum, inte riktigt men lite lådor som tog plats.
Sen har jag helt enkelt ingenting att skriva, för det händer ingenting eftersom man bor i Karlskoga/Degerfors. Det enda som hänt är att jag i måndags va iväg på en sorts föreläsning om au-pair i USA. Något jag skulle vilja prova, fast kanske inte just i USA. Inte ett helt år på ett ställe där man inte kan åka hem över helgen om det skulle bli något, inte just nu. England känns mer passande nu, men dom verkade inte ha det som alternativ. Men jag har hittat en förmedling som har England, och man behöver inte åka ett helt år.

Sen har jag inte heller lust med nånting längre, jag orkar inte träffa folk. Jag orkar inte va social, men det skulle väl ingen fatta så det är bara att le och hänga på. Nej det kanske inte hjälper mig att göra sånt som jag inte egentligen vill, men jag orkar inte höra att jag är torr och massa annat. Då är det lättare att bara hänga med och iaf försöka ge sken av att allt funkar och är som det ska. Jag hoppas denna lilla tillfälliga, kanske såkallade depretion, snart är över. För roligt är det inte, speciellt när jag itne vet vad jag ska ta mig till eller vem jag ska prata med. Vilket inte har någon betydelse eftersom jag inte kan prata med nån. Jag kanske behöver komma hemifrån, kanske är det illa nu. Ett halvår eller ett år i England kanske är precis vad jag behöver. Återstår att se.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Lördag

2009-03-14 @ 14:14:22
Kategori: Mina tankar

Så va helgen här igen då. Den här veckan har jag inte skött mig igen, och va beror det på då? Jo jag har jobbat, måndag-fredag 6-14.30 på ett jobb. Och torsdag fick jag sluta tidigare eftersom jag har mitt assistentjobb på eftermiddagarna, Och tisdagen var minnesvärd vill jag lova. Upp 05.15, till jobbet 06.00, sluta 14.30, hem en sväng, iväg till assistentjobbet 16.00-18.00 och sen 20.15-22.45 va jag fotograf på gymnasiediscot på Wickan. A just det, upp till kl 06.00 på onsdagen oxå. Men det gick, och som jag sagt till folk som tyckte det lät jobbigt. Det var en engångsföreteelse eller iaf inte något jag gör varje vecka, så då går det även om det va segt där runt lunch på onsdagen.
Så igår när jag vakna va jag halvt död men jag gick iväg iaf, sen runt 9.00 blev jag ännu mer hängig och snorig :( Så ja, jag blev sjuk, o ingen förbättring idag heller. Men kanske imorrn, då jag ska dricka ikväll :P
Till veckan jobbar jag igen, fast inte hela veckan, som det ser ut nu så är jag ledig onsdag. Måndag börjar jag 6.15, vilket betyder nästan en timmes extra lön :D Sen slutar jag tidigt, sen tisdag 7.45, torsdag 7.45 och fredag 11.15 Inge lite konstigt det kommer va o få sova på fredagen då...
Det här inlägget verkar bara va en massa tider verkar det som :P

Och jag vill plugga, jag har äntligen hittat en utbildning jag vill gå. Den motsvarar gymnasiet Foto A och B, men det låter jobbigt att söka. Man måste ha kontaktkartor och skit, vilket låter lite konstigt om det är utbildning på gymnasienivå vi snackar om. Men får väl se, tänkte gå till en fotograf och fråga om dom skulle kunna hjälpa mig lite kanske, han som fota mig till studenten är ju trevlig och hjälpsam. (Fotograf Saxin)

Nu vill jag ha vår!!!! Jag är trött på den här jävla snön nu, vill bara att den ska försvinna. Jag vill se solen, kunna ligga o sola lite. Känna att sommarn är påväg, och något som kanske låter lite löjligt, ge min bil en riktig och behövlig tvätt ;) Slippa alla tjocka jackor och överdragsbyxor och klumpiga tjocka skor. Jag vill ha det varmt nu!!!!


Daggny is out

Kommentara! 0 st


090205

2009-03-06 @ 22:01:23
Kategori: Bilder


Möckeln



Botorps industri



Kilstavägen

Kommentara! 1 st


Fredag

2009-03-06 @ 11:46:44
Kategori: Mina tankar

Ja den här veckan har jag ju knappast skött mig med bloggning om man säger så. Men jag har en, enligt mig, väldigt godtagbar anledning till det. Jag har inte haft ork, lust eller någon aning om vad jag skulle skrivat så då sket jag faktiskt i det. Jag har en sån där svacka just nu känner jag, jag är väl påväg ur den men helt borta är den inte. Finns många anledningar till denna tillfälliga svacka. Jag är arbetslös och denna vecka har jag inte jobbat alls, förutom som assistent vilket är 7 timmar den här veckan... Jag vill jobba alltså. Sen är det min röda vecka och då får man gå ner sig tycker jag, om så bara tillfälligt.
Köpte ju 6 st nya böcker på bokrean, jag har redan läst ut 2 st. Och det är bara en vecka sen jag va där. En av böckerna tog bara en dag, men det va inte så konstigt. Hade jag tittat i boken innan jag köpte den, istället för att bara läsa på baksidan, hade jag inte köpt den. Varje sida var en lapp till dotter respektive mor. Det va hela boken, det va lixom så dom levde sina liv och kommunicerade. Men nu läser jag en ny bok, "Smärtbäraren", den är bra än så länge. En roman så ingen verklighetsbaserad bok som jag brukar läsa. Men som sagt den genren börjar minska i utbud när man läst ett par stycken. En kommentar på baksidan av denna bok är från en tjej i Norge, "Jag gick ner 15 kilo efter jag läst 'Smärtbäraren' " Och jag ska faktiskt erkänna att jag redan betämt mig än mer att gå ner i vikt och inte äta godis och annat onyttigt. Läs boken så förstår ni vad jag menar. Den finns ju att låna av mig om det skulle va så.

Bjuder även på en liten, men inte för den skull omärkbar, förändring.


Daggny is out

Kommentara! 0 st