Ett år äldre

2009-01-27 @ 18:05:00
Kategori: Mina tankar

Jaha, så har man blivit ett helt år äldre, igen. Och den senaste tiden har det hänt mycket, kanske itne så mycket saker fysiskt så att säga. Men inuti mig. Jag tror kulmen på det kom i lördags.
Nettan va så snäll att hon hade förfest hemma hos sig som sen skulle resultera i en härlig utekväll. Så värst härlig va den inte och det spädde bara på det man säger om att hemmafester är bra mycket bättre än krogen.
För det första så va det vårat festsällskap från förfesten minus 3 som jag kommer till, plus typ 5 pers till på krogen. Härligt det kändes, inte. Och det slutade med en ekorreliknande Simon och förstörd jag.
Anledning: Simon ramlade och slog i kinden och jag bröt ihop på toaletten. Varför gjorde jag det då? Jo nu kommer jag till dom dära minus 3 från festen. Dom drog på statt och bland dom 3 ingick en viss kille vid namn Jimmy. Jag som trodde det va jag som fyllde år och skulle firas, inte statt. Och sen blev jag påmind om att senast jag va på Wickan så va det sista gången jag såg Niklas, vid liv och överhuvudtaget eftersom annars va det kistan jag såg. Allt detta kulminerade som sagt inne på toaletten i minst 10 min. Självklart va alkohol med i bilden, därav släppte jag allt och visade verkligen att jag kunde gråta. Något jag normalt inte gör bland folk utan bara i duschen typ.
Och mycket alkohol va det, då jag när jag vaknade vid halv nio på söndagsmorgonen fortfarande va full. Och Jimmy försökte va snäll, även på natten när han kom hem. Typ, en halvtimme efter mig. Han skulle hjälpa mig men jag bara butta bort honom, tycker jag han förtjänade. Sen grymta jag bara till svar och ville inte alls gosa som han ville. Han skratta åt det och gör fortfarande, vilket känns kan jag säga. Men jag försöker att inte ta åt mig alldeles för mycket.


Jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera här men det är inte så kul när man har en sån standardblogg som jag har, kan ju ingenting heller. Skulle vilja ha lite hjälp och då inte bara skriva lite att så kan man göra. Utan lära mig lite så jag kan ändra något om jag känner för det. Nån som känner sig manad?

Nu ska jag försöka mig på att bränna av en skiva.
Hej Hej

Kommentara! 0 st


Svängfitta

2009-01-08 @ 19:54:50
Kategori: Mina tankar

Får man kalla sin tjejs fitta för vad som helst?
Får man kalla den för svängdörr? även om det bara är på skämt...

Kommentara! 2 st