31 mars 2011

2011-03-31 @ 19:03:26
Kategori: USA

Torsdag, snart helg :D Vilket betyder skola...

A's lärare ringde för en stund sen. Berättade att han skulle ha extra jobb med sig hem. Det va saker som han skulle ha gjort i skolan, men han stressade och gjorde det slarvigt och därför skulle han bli tuvngen att göra om det hemma istället. Anledningen till att han stressa? För att få en dator...
Och så säger läraren; So, he will have extra work with him home that needs to be done. And you're probably gonna get some ... about that, well you know what I mean.
Tro mig, jag fattar. Så blir intressant att se hur det här går, tur att min vp är hemma. Jag har redan berättat för honom att det kommer bli extra jobb för honom och han bara sa att det va bra och han skulle göra det när han kommer hem. Det är skönt att det här kommer när nån mer än jag är hemma, för jag vet ärligt talat inte om jag fixar det annars. Han har även börjat med nåt nytt, han gömmer läxböckerna. Igår skulle jag kolla hans stavningsläxa, jag hade redan pekat ut ett fel och sen gått ner i källaren för att hämta nåt. När jag kommer tillbaka är boken borta, frågar vart den är. Först visste han inte, sen skulle han inte berätta för mig. För han vill inte göra om, det är jobbigt. Och han komemr aldrig hitta det rätta svaret säger han. Jag försöker hjälpa honom men hur lätt är det när han vägrar? Och sen kommer min vm hem och frågar om han gjort läxorna, när jag säger nej så får jag ut för det. När det är han som vägrar låta mig kolla och hjälpa honom. Varför får jag inte göra det? För att när jag pekat ut felet så säger jag inte det rätta svaret utan han får försöka själv, men det är ju jobbigt...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


my special kid

2011-03-31 @ 03:20:23
Kategori: USA

Hittade biljetter till Bruno Mars idag :) för 45 dollar :) i NJ :D:D:D
Lisa nappade, så försökte få fram nåt så kallat schema över tåg men det verkar vara stora problem på internet... Får inte fram nåt. Jag vet hur jag ska göra för att komma till Camden där konserten är men vet inte när sista tåget går tillbaka. Och jag måste ta ett tåg från A - B, sen ett annat tåg från B - C och sen en light rail från C - D och sen ta mig dit konserten vilket jag inte vet exakt vart det är. Det är väl som vanligt, jag blir för uppspelt för fort och nu kommer det inte funka.

Idag har inte varit en rolig dag. Jag står fortfarande fast vid att min lille grabb har en lätt släng av ADHD eller Aspberger, och jag blir bara mer och mer övertygad då han har utbrott ungefär varje dag. Och att vi varje onsdag är iväg på aktivitet där han är i en grupp med andra barn med tydliga ADHD/Aspberger tecken... Han har 2 tutors som kommer 1 gång i veckan var. Men det är ingen som säger att det är fel på honom. Han har tvångstankar, men då tar vi ett bad med ett speciellt badsalt så blir det bra. Eller säger åt ungen att han förlorar hjärnceller när han har sina utbrott, jo så får man stopp på dom...
Nu ska gå på toa, titta på tv och allmänt slöa tills jag ska sova.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


...

2011-03-29 @ 15:16:17
Kategori: USA

Igår kom min vp o berättade att vi inte hade nån värme längre. Jaha, tänkte väl inte så mycket på det, kan väl inte va så farligt. Han berätta att det stod en värmefläkt utanför mitt rum. Okay tack tyckte jag. Vid 7.40 imorse ringde min vm och frågade om jag inte hade hört dörrklockan, bankandet på dörren och telefonen som ringde. Jo telefonen hörde jag och gick upp och kollade vem det va men kände inte igen det så jag svara inte och hörde det första på telefonsvararen men dom sa Hej Albert... Så det va ju inget till mig...
Så nu får jag skit för att jag är ju en del av familjen men jag satt kvar i mitt rum istället för att gå ut och fråga min vp hur vi skulle göra när han berättade att värmen inte funka.
Jag får skit för att jag inte svarade i telefon när det ringde, för när det ringer så tidigt på morgonen så ska jag tydligen svara. I mina regler står det att jag inte ska svara och nu ska jag helt plötsligt göra det utan att nån sagt nåt till mig.
Men är det oxå bara mitt fel om min vp tycker det är jobbigt/skämmigt att knacka på min dörr, fråga om han får komma in för det är nåt han msåte berätta? Jag ska ju va en del av fmailjen och ahr varit det i 1 år nu.
Men min vm är ju inte arg på mig. Det va ju delvist mitt fel men hon är inte arg...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


sammanträffande?

2011-03-28 @ 23:29:04
Kategori: USA

Då va ungarna avsläppt på karate och jag ska ta itu med tvätten.
Men nu när jag åkte hem så blev jag lite skrämd, av bilen. Motorlampan ville inte slockna imorse när jag tog ungarna till skolan, frågade min kära far om det gick bra att köra ändå :P Det va ju inte så bra om jag gjorde, men jag tänkte att jag tar det med min vp när han kommer hem. Va ska han göra när han sitter 1,5 timme bort lixom, o känner jag honom rätt så kommer han att säga att jag ska hämta ungarna som vanligt och ta dom till karaten som vanligt.
Nu när jag åkte hemåt dock... Lättaste vägen till karaten involverar en backe, ganska brant backe, vägen heter Soldier Hill Road btw. Så kommer och svänger uppför där och så börjar bilen rycka, ungefär som när den växlar ner i uppförsbacke så kan den rycka till lixom. Det gjorde den nu fast större ryckningar och det verka nästan som den dog. Och min enda tanke va att inte få stopp mitt i backen eftersom folk knappt kan köra om utan att riskera livet mot mötande trafik, men upp kom jag och svängde vänster för att ta mig hem. Tanken slog mig oxå att åka tillbaka till karaten och sitta där och vänta istället för att behöva ta bilen ytterligare en gång, men jag åkte hem. Kommer in och tänker att jag måste ringa min vm och säga det här, va ska jag göra om bilen går sönder lixom?? Påväg för att hämta ungarna, alltså jag kan ju gå men ungarna dör väl hellre. Då får jag svaret att det hände henne på lördagen oxå, så hon lät min vp köra bilen för att hon kände sig inte bekväm med det. Nähä, men det ska jag göra utan att veta om det? Ni kunde inte ha nämnt det i förbifarten att den KANSKE rycker men den funkar fortfarande. Så nu är jag arg, tur att ungarna inte är här för då hade ilskan gått ut över dom o då blir det inte kul.
O så blev jag ju rädd att jag förstört bilen nu när jag inte sagt till min vp att lampan inte slockna, vilket jag nämnde för min vm nu när jag ringde. Sa dock inte att det lyst sen imorse...

Men hey, det kanske kommer nåt gott ur detta. En ny bil ;) Haha Fast det känns lite som att jag kostat mina värdföräldrar mycket pengar när jag varit här, jag vet att det inte är mitt fel men detta är det som gått sönder och bytts ut sen jag kom. Mikron, slutade typ fungera innan jag kom men la av helt när jag kommit hit. Brödrosten, började brinna när vi skulle käka tacos hela familjen. Toastol, behövs inte gå in på mer. Tvättmaskin, började läcka efter typ 2 körningar varje dag i 15 år. Alltså, det låter kanske inte som så mycket men ändå... Sen dog deras stationära dator oxå för ett par veckor sen. Sen vatten på golvet i källaren som aldrig hänt förut. Möss under diskbänken som dom aldrig haft förut. Men... jag har ju 11 månader kvar så det hinner nog blir lite mer.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Yeej!!

2011-03-28 @ 01:55:28
Kategori: USA

Ville bara slänga in en liten glädjegrej :)

På fredag slutar jag redan halv 7 ;D
Underbart!! Det betyder att jag faktiskt kan göra nåt och va lite social.

Min vm och R ska åka iväg med girlscouts. Och A's tutor kommer o hämtar honom för dom ska åka o käka middag så att A får träffa Jen's kille... Mycket viktigt...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


27 mars 2011

2011-03-27 @ 22:53:35
Kategori: USA

På en radiostation här så har dom nåt som heter "War fo the roses" vilket går ut på att ta folk som är otrogna på bar gärning så att säga. En kvinna/man mailar in och sen ringer dom upp personen och får reda på vad som får dom tro att deras partner är otrogen. Sen ringer dom upp den "misstänkte" och säger att dom ringer från ett företag som vill ge dom rosor, gratis. Grejen är att dom inte får rosorna själv utan dom måste skicka dom till nån, av dom jag har hört så har endast ca 2% skickat till den dom är tillsammans med, den som ringt in alltså.
I fredags hörde jag detta. En kvinna ringer in och säger att hennes man spenderar mycket tid på facebook och pratar med folk han inte känner och hon vill veta varför han inte spenderar tid med sin familj. Dom ringer upp honom och drar hela lögnen och efter lite övertalning går han med på det, säger vart dom ska skicka rosorna och va det ska stå på kortet som kommer med rosorna. Han vill skicka dom till en tjej som han träffat via facebook och druckit kaffe med en gång, så till kortet
"It was nice to have coffee with you. Maybe next time we can have coffe and some currysauce" Hihihihi
Han va indier... Fantasi... Han fick då veta av sin fru att hon skulle ställa ut alla hans grejer i trädgården. Partnern lyssnar alltså på hela konversationen. Det näst roligaste med den här gubben va när han sa att han va faktiskt väldigt populär på facebook, han hade faktiskt 25 vänner.

Den här helgen har jag inte gjort mycket, förutom att börjat slutföra A's communionalbum, men det tog slut på material så jag tog en promenad till RiteAid men dom hade inte det jag behövde.
Att gå till RiteAid va oxå en anledning till att lämna huset en sväng, eftersom min vm håller på att bli galen på mig eftersom jag inte gör nåt tycker hon. Men jag är inte en person som bjuder in mig själv till grejer, det är nåt som är väldigt tacky enligt mig.

Nu ska jag göra läxa som jag fått på mailen, den ska va klar på lördag när jag ska på min första lektion. Jag ska ta en svensk barnsång och skriva ner på både svenska och engelska och sen ska jag skriva bakgrunden till den och meningen med sången, om det typ kom till för att hjälpa folk eller nåt. Får väl bli Små Grodorna, va gjorde den gör att hjälpa nån? Ja, när folk är fulla kan man behöva lite hjälp att hoppa runt en stång ;)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


just give it to me

2011-03-26 @ 18:38:31
Kategori: USA

Lördag :)
Klockan är 1.20 och jag har snart varit vaken i 3 timmar.
Vaknade först vid halv 8 imorse, kunde inte andas genom ena näsborren och hade massa goja i halsen så jag hosta. Trodde inte jag skulle somna om men det kunde jag. Vakna 10.40 och kunde då inte andas genom den andra näsborren, hade ju tagit nässpray i den som va täppt vid halv 8, så nu va den andra täppt istället.
Men gick upp o gjorde te, ååh va underbart gott det va :) Min hals tacka mig tror jag :P

Idag blir det bara att ta det lugnt känner jag, blir nog så imorrn oxå.
Nästa helg börjar skolan, både lör och sön. Så ska ta det lugnt nu så jag kan åka in då, vill inte missa och göra makeup-arbeten. Sen 2 veckor senare (3 veckor från idag alltså) har jag lektion på sön, sen dröjer det en månad så ska jag åka till Montreal i Kanada :)

Den 7 april kommer mamma och Monica hit. Får se hur det blir med ledighet o sådär då.

Så först skola, sen besök från Sverige, sen skola, sen är det en kryssning på Hudson River som jag kanske ska åka på, sen blir det att åka bort en helg.
Så jag har lite saker att se fram emot, hoppas bara tiden inte segar sig fram för mycket.

Igår hade A boyscouts, packmeeting vilket betyder att han måste ha sin formella outfit, skjorta, keps och skarf+märke. Han är så söt i det :)
Iaf, i mars har dom nåt som kan beskrivas med att dom flyttas upp en klass. Så dom får ett mytt tygmärke att sätta på skjortan, när dom har märket betyder det att dom inte längre är en björn tex, som A är just nu. Så igår skulle han få det, min vm kom hem tidigare för att ta honom dit, det är en ceremoni, dom blir uppropade och får sitt märke o bla bla bla. Så dom åker iväg, och kommer tillbaka inte ens 20 min senare. Då va han själv björn där... Men dom som hade hand om det tog fram hans märke, titta på det, tog hans namn och sa, "Vi ropar upp dig, så du oxå får gå upp och få ditt märke" A's svar, "Du håller ju i det, varför kan du inte bara ge mig det"
HAHAHAHA ja, han är ju underbar :D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


A och hans kommentarer

2011-03-25 @ 21:50:36
Kategori: USA

Jag måste skriva ner den här diskussionen som jag och A nyss hade, innan jag glömmer den.

Jag: A, when I leave, would you like to have another swedish au pair?
A: Aah, I don't really care where she's from
Jag: Okay, as long as she speaks english right?
A: Tjeah. (Nåt nytt han börjat med, blandning av typ tja och yeah :P)
A: But I don't want an indian, cause I don't want an au pair with a red dot right here (pekar mellan ögonbrynen)

Jag höll allvarligt talat på att dö av skratt, men va ju tvungen att hålla det inne eftersom han är ju lite känslig. Man får inte visa att nåt han just sa är roligt för det är faktiskt elakt att skratta åt folk.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


gym-zumba?

2011-03-25 @ 17:54:00
Kategori: USA

Tydligen kan jag inte lägga in videor längre så det får bli en länk till det jag spelade in igår på zumban.

http://www.youtube.com/watch?v=suTtTGSD5b4

Har kollat vart jag kan hitta zumbadancing dit jag kan ta mig utan att använda bil eller behöva sluta tidigare. Hittade New York Sports Club i Westwood, där har dom zumba på söndagar 9.15-10.15. Så kollade upp medlemsskap, $59 för en månad om jag endast gå till Westwood, $89 om jag ska kunna gå till andra NYSC oxå men det känns som att det kvittar. Kommer förmodligen inte gå nån annanstans så... Ska dock ta deras $30 för 30 dagar och prova först. Till Westwood kan jag cykla utan problem, det ligger granne med R tutoring så jag vet vart det är :)

Nån som kan lista ut varför jag inte kan lägga in video längre?


Daggny is out

Kommentara! 0 st


zumba

2011-03-25 @ 03:17:53
Kategori: USA

Efter ett Zumbapass och en dusch så är jag redo för sängen.
Va inte säker först om jag skulle dansa eller inte, men jag är glad att jag gjorde det, så himla kul!!
Kom dit tidigt så jag gick till Starbucks och köpte en kaffe, japp ni läste rätt, en KAFFE. Inte en kaffedrink med smaker, utan en ren kaffe. Som jag sen hällde mjölk och 2 påsar Splenda i :P Tänkte att det skulle ge mig den kick jag behövde för att dansa, och det funka nog. Men va ändå inte helt säker förns Karen ringde mig när jag satt och vänta och frågade om jag skulle dansa, för hon tänkte att om inte jag dansar så dansar inte hon. Då va jag ju tvungen att dansa, och det vill jag göra om kan jag säga. Jag har hittat mitt träningssätt ;)
Frågade där när dom hade zumbaklasser och dom skulel ha det kl 8 på torsdagkvällar och dom skulle hålla priset på $8 per klass för oss au pairer :) Så berättade för min vm när jag kom hem att det va så kul och att jag ville göra det igen och när dom hade klasser, tänkte hinta lite lätt. Hennes svar, Ja med det är ju många som har klasser på helger. Så lätt skjuter man ner nån... Torsdag tyckte jag skulle passa bra, om jag får låna bilen på torsdagar, och sluta 15 min tidigare när min vp ändå är hemma lixom. Men jag vet inte om hinten inte gick in eller om hon helt enkelt strunta i det.
Plus att här skulle jag ju få ett bra pris.

Men jag ska leta reda på ett annat ställe tänkte jag. För jag vill verkligen göra det här igen, ett roligt sätt att svettas och gå ner i vikt och få lite muskler.

Nu ska jag se lite tv och sen sova.



Daggny is out

Kommentara! 0 st


blablabla

2011-03-23 @ 18:29:09
Kategori: USA

Jag låg i sängen och försökte sova innan 21 igår... Och vaknade upp idag med halsen fortfarande tjock och näsan värre.
Körde ungarna till skolan och kom tillbaka och skulle städa badrummen men det gick bara inte, så jag gör det imorrn. Istället gick jag o la mig o somna på 2 sek ungefär, sov i etapper typ, 30 min, vakna, somna 30 min, vakna osv. Tills jag vakna av ett ljud. Det lät precis som att någon öppnade dörren, med nyckel. Men jag hörde inget mer så somna om igen.

Nu har jag duschat så ska ta på mig lager o lager med kläder, sen sätta mig vid skolan. I eftermiddag/kväll har vi bara en sak :D Yeej!!
Igår körde jag R till fotboll som börja 6. A hade track som börja 6.15. R's fotboll skulle sluta 7.15, så va tvungen att gå ner på planen för att berätta för A's coach att jag skulle åka en stund. Så han tog mitt namn och nummer, sa att jag skulle va tillbaka tills det va slut 7.30. Åker till R's fotboll, men dom sluta inte spela kvart över så till slut fick jag gå o hämta henne, vilket jag tydligen skulle göra för det visste tränaren om, men ingen som sagt till mig. Min vm sa bara att det skulle va slut 7.15. Så påväg tillbaka för att hämta A ringer hans tränare, när vi är inte ens 1 minut från skolan när han har track. Jättekul att inte kunna hålla vad man lovar första dagen...

Nu ska jag åka o tanka bilen sen sätta mig vid skolan.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


IKEA

2011-03-22 @ 21:03:51
Kategori: USA

Inte min dag idag. Jag har inte försovit mig eller ramlat i golvet igen. Men halsen är tjock, det gör lite ont att svälja och jag har en huvudvärk som inte ger med sig. Tabletterna hjälper inte. Det ännu mer jobbiga är att sen jag laga hålet i tanden så har jag haft huvudvärk ungefär varannan dag. Jag brukar inte tro att sånt hör ihop, burkar inte vilja iaf, för då sitter det i huvudet och så får man ont i huvudet för att man tror det ska va så. Men jag börjar bli orolig på riktigt nu, det är ju inte så att jag sitter i sängen och tänker, Jo jag har lite huvudvärk eller Nu ska jag ha huvudvärk. Min vm fråga om jag hade ringt tandläkaren.. Nej, va ska han göra lixom. Jag skulle ringa honom om det gjorde ont i tanden, nu är det huvudet det gäller.

Jag åkte till IKEA med huvudvärk idag, tröstshopping kallas det. Godis och bara massa gott gott. Dom hade påskmust, grandpa Lundqvists i glasflaska, inte bra Ikea. Plast ska det va med skruvkork, så man kan ta med sig den i väskan. Sen drog jag en snabb snabbis till Target för jag hade slut på te, så hitta jag starkare tabletter som jag köpte men det hjälper inte ändå, huvudvärken sitter där den sitter. Köpte även frysta köttbullar och 2 påsar sås på Ikea, så jag kan lätt fixa lunch. Bara dom inte blir mystiskt uppätna i det här huset...

Nu ska jag hjälpa A med läxorna, JIPPI!! Bara han inte får utbrott för det orkar inte mitt huvud med.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Jersey gardens

2011-03-21 @ 00:47:07
Kategori: Bilder

:( Jag blev besviken på mallet faktiskt. Tyckte inte det va så häftigt och några skor fick jag mig inte heller. Helst vill jag röda höga med tunn sula. Höga med tunn sula fanns, i svart, vitt och offwhite. Sån tur att Lisa är med mig, "då ska du ju inte köpa bara för köpandets skull" Jättebra :)
Men jag fick mig 3 linnen och en klänning på H&M och 2 bhar på Victorias Secret :) Så lite nöjd är jag allt.




Lisa va trött redan efter 1 timme, måste jag säga att jag va oxå. Va inte riktigt på humör kände jag.


Klänningen :) Helt klart värd dom 25 dollarna den kosta


Linne #1


Linne #2

Linne #3 är bara ett basic vitt linne så det behövs nog inte någon bild på det.

BHarna va det rea på, då snackar vi REA. Egentligen kostar dom 40 respektive 45 dollar styck, jag fick båda för 18 dollar :D Det är va ett sånt där "offer ends soon". Va ju tvungen att passa på, bara 2 enkla vita bhar för det har jag inte ägt :S Skulle egentligen köpa en vit och en hudfärg först men den husfärgade ssatt inget bra så tog en vit till. Visst hade jag kunna ta bara en bh och betala 15 dollar, men tyckte att det inte gjorde nåt om jag köpte en till och det blev 3 dollar dyrare.


Den här enkla tygväskan följde med, plus en gul med blå text till Lisa. Köpte egentligen mest för att det är Sveriges färger och den kosta 2 dollar. Kan va bra att ha till poolen till sommaren :)

Nu ska jag tvätta bort sminket, titta på tv och bara slappa resten av kvällen. Om inte ungarna ramlar ner i garderoben vill säga :S


Daggny is out

Kommentara! 0 st


19 mars 2011 btw

2011-03-20 @ 04:12:05
Kategori: USA

Jaha, så är lördagen snart slut. Betyder bara ett närmare steg mot shopping :D Men bara för att jag kan shoppa så kommer jag inte hitta nåt. Kommer nog hem med 2 par skor endast... Får hopppas att det går lite bättre än så.

Va har jag gjort idag... Vakna, drog mig i sängen 1 timme, gick upp, tog en promenad till banken, tillbaka hem, duscha, ligga i sängen titta film, sova 1,5 timme, mer film och nu jobba. Min värdföräldrar är ute och äter middag med min vm gamla kompisar från collegetiden ungefär. Dom va 6 tjejer som höll ihop, sen har alla gift sig och fått barn och hela fadderullan, utom 1 tjej. Always the bridesmaid, never the bride som min vm sa. Men nu ska hon gifta sig :) Så dom är ute och äter och träffar hennes fästman ikväll :)
Tydligen har det gått väldigt fort oxå, här snackar vi inte ens 6 mån om jag fatta rätt, men dom är båda 40+, han har barn sen förut och vill ha fler, hon vill ha barn så varför inte när dom tycker om varann...

Nu ska jag borsta tänderna, packa väskan för imorrn bitti kommer jag va alldeles för trött för det och glömma nåt, sen krypa ner i sängen och titta på tv. Även om jag sovit mitt på dan så är jag trött nu... Jag fattar inte varför jag helt plötsligt sover så mycket. Jag vet ju att bebisar sover mycket för att dom växer men jag har väl ändå vuxit klart eller...??
Mitt nya batteri funkar underbart btw, håller i hela 3 timmars användande ;D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


battteri

2011-03-18 @ 17:59:31
Kategori: USA

Fredag... Yeej!!
Har fått lön och sen fick jag $25 extra för att jag tydligen tipsade Lisa om att skaffa Bank of America. Inte för att jag gjorde det men hej extra pengar är alltid bra. Får bjuda Lisa på mat på söndag när vi är på Jersey Gardens ;) Så den checken ska oxå lösas in.
Det blir efter att jag hämtat R och släppt av henne på en ny aktivitet, tutoring. A har boyscouts efter skolan, så honom hämtar jag vid 4 tror jag det va. Sen hämtar vi R vid halv 6, efter 2 timmar med mer lärande.

Fick även mitt nya batteri idag :D Så nu sitter det i. Men jag blev lite orolig först, för det såg så stort ut, men det passa och det som va extra va en extra utbyggnad för att det inte ska bli för varmt, så sitter det 2 små gummifötter på oxå.

Imorrn kväll jobbar jag, mina värdföräldrar ska ut och äta tillsammans med kompisar och dom ska åka runt halv 7 tror jag hon sa. Innan dess är jag ledig :) Tror jag ska fixa mig ett par jeansshorts, alltså klippa av ett par byxor som jag har. Sen kanske jag dekorerar dom med resterna oxå, får se hur det blir.

Nu... mer tv, fixa snacks till R som hon ska ha sen och sen sätta mig utanför skolan.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


trafikidioti

2011-03-15 @ 20:42:44
Kategori: USA

Halvdag och jag håller på att få krupp på ungarna... Eller ja en av dom iaf. R gör mig galen!! Hon får slå, sparka och kalla sin bror diverse saker hur mycket som helst men om han petar på henne så flyger hon på honom. Och sen är det bara han som gjort saker, hon gör ju aldrig fel.
Just nu är hans bok borta som han ska ha för att kunna svara på frågor, pappret med frågorna ligger i boken oxå. Boken låg på bordet i hallen och nu har jag fått bekräftat, ringde min vm och frågade, bara så att det inte va igårkväll jag såg den men det va imorse. Och idag har det varit jag och R hemma, eftersom A har varit i skolan. Jag har inte flyttat på boken och R säger att hon inte vet vart den är. Nån ljuger och jag har inte rört boken så det är inte jag. Eller så har vi fått ett smöke helt plötsligt. Jag tror inte på spöke... men frågar jag henne börjar ju hon tjuta o säga att jag anklagar henne för allt.

R har basket mellan 5 o 6, sen karate 6-7. När jag släppt av dom på karaten ska jag åka o hämta empanadas, friterade piroger typ. Dom ska min vp ha med sig till jobbet imorrn.. Dom har nåt sånt ca 2 gånger per år att man tar med sig nån maträtt från sitt eget land, eftersom min vp är från Cuba så blir det empanadas. Men i år så glömde han att säga till min vm att han skulle ha med sig det till jobbet. Först va det fredag, så då skulle dom ju hinna och göra egna, men sen ringde han ytterligare en gång typ direkt efter och sa att det va visst på onsdag. Han ringde igår... Så jag ska åka till Cuban Eddies och hämta dom och köpa ris med svarta bönor oxå, för det älskar ungarna.



Det är ju kaos ungefär hela tiden i trafiken här. Men det här är att ta i tycker jag. Framför denna vita bil är det fullt med bilar som väntar på grönt vid nästa stoppljus, som är en bit ner btw. Hon hann inte över helt så när det blev grönt för oss så kom bara 2 bilar förbi för från början stod hon ännu längre ut i korset. Jag stod som tredje bil och hann alltså inte åka över, då ska tilläggas att det är grönt i 2 min varje gång. Så visst vad dom framför mig extremt rädda/försiktiga vad man nu vill kalla det. Men folk, kör inte över din linje om du inte ser att du får plats på andra sidan utan att stå i vägen för andra trafikanter. Stå då istället kvar och kör när det blir lite mer fritt, du kommer ju hamna på samma plats i kön iaf, bakom den bil som står sist på andra sidan.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Måndag 14 mars 2010

2011-03-15 @ 02:48:52
Kategori: USA

Första dagen på en ny vecka och idag kom min vm faktiskt hem kl 8...
Börjar kännas lite jobbigt att sluta så sent som jag gör om dagarna, visst finns det folk som slutar senare än mig men samtidigt vill jag oxå göra saker på kvällarna. Men om jag skulle ha energi till att göra nåt efter jobbet så finns det ju typ ingen att göra nåt med. Eftersom alla andra slutar tidigare så är ju dom klara och kommit tillbaka hem när jag kan komma ifrån... Plus att jag har ju inte alltid bil så jag kan ta mig nånstans, får gå ner till Cool Beans eller nåt.

Idag har R varit hemma för att hon spydde. Hon spydde 2 gånger igår och 1 gång imorse men blev ivägskickad till skolan iaf... Sen fick jag hämta henne vid 10 efter att hon spytt ytterligare 1 gång. Sen kom hon hem och har inte spytt nåt mer... Men eftersom hon spydde i skolan får hon inte komma dit imorrn, men det va ju bara halvdag så hon skulle ju inte missa så mycket va skolsysterns ord.

Den här veckan är det halvdagar tisdag och torsdag. Eftersom det är kvartssamtal den här veckan, och gud förbjude att folk ska jobba över några timmar 2 gånger per läsår. Så då får ungarna sluta tidigare så att lärarna kan ha kvartssamtal och ändå gå hem som vanligt. Vilket oxå är lite roligt när man hämtar ungarna kl 3 på dagarna... Jag hämtar A först och sen går jag runt skolan för att hämta R eftersom i år går dom inte ut på samma sida av skolan, när vi står och väntar på att R ska komma ut så åker lärarna hem. Det är alltså inte ens 15 min efter att ungarna slutat, min unge har lixom inte ens kommit ut förns vissa lärare åker hem...

Usch va jag är hungrig, för den som ville veta. Undrar vad jag kan fixa att äta...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


extra ost & bacon

2011-03-13 @ 17:52:35
Kategori: USA

Ingen huvudvärk idag :) Yeej!! :D

Igår beställde jag pizza till mig själv... Gjorde min egen pizza online och skulle sen få den levererad till dörrn :) Satt och väntade och när jag tyckte att nu borde den ju va här så fick jag ett infall att gå ner och kolla beställningen på mailen igen, kollar, springer upp och frågar min vm om carryout betyder att jag mpste hämta den. Jag va ganska säker men jag ville va 110%. O så va det ju, så jag skulle precis ta telefonen och ringa till pizzan och be dom köra ut den iaf, även om det inte va så jag besällt. Men då säger min vm att jag fick låna bilen för att åka o hämta den. En räddande ängel :) Annars hade det kännts jättetråligt att bara kunna dricksa killen $4 när han kommer, när det är jag som gjort fel... Men det löste sig, jag fick min pizza, en deep dish (TJOCK botten) med tomatsås (light, alltså itne så mycket), extra ost och bacon ;P Mums!

Den här helgen har jag inte gjort nånting. Min vm's kommentar, "Frida, you're a vibrant young 23 yearold girl, go out and have fun!!" Då tittar jag på henne o så sa jag att jag kan ju inte göra som i somras, åka in och sätta mig i Central Park för det är det för kallt för och allt annat kostar pengar. Och det höll hon med om. Så jag lova henne att nästa helg så ska jag göra nåt, fast inte på lördagen eftersom jag ska jobba då, men på söndagen ska jag till Jersey Gardens och köpa Converseskor ;D Och såfort det blir varmt så ska jag inte sitta inne lika mycket, vem vill det lixom...?

Nu ska jag gå o borsta tänderna och sen titta på "Den lilla sjöjungfrun"... Säg vad ni vill men jag gillar barnfilmer.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Lördag 12 mars 2011

2011-03-12 @ 17:43:07
Kategori: USA

Ingen bra start på dagen med huvudvärk. Eller nattsömn
Vaknade inatt av att jag hade huvudvärk, jag vaknade alltså av värken...

Och inte hade jag några starkare tabletter, utan bara dom fjuttiga 200mg... Så tog 4 såna men hade svårt att somna eftersom jag hade så ont att jag inte kunde slappna av. Kommer inte riktigt ihåg när jag somna, men vakna nu kl 10, med huvudvärk. Den är inte lika illa som inatt, inte ens i närheten faktiskt, men den är där. Men nu har jag tagit som starkare tabletterna så förhoppningsvis försvinner det snart. Jag kunde ju inte hämta tabletter inatt heller, eftersom som är i skåpet som är precis utanför ungarnas badrum och då väcker jag ju mina värdföräldrar och tyckte det va onödigt, när jag hade några tabletter iaf.
Så idag blir det bara att ta det lugnt och titta på tv.



Daggny is out

Kommentara! 0 st


Torsdag 10 mars 2011

2011-03-10 @ 15:43:22
Kategori: USA

Glömde lägga upp en bild igår, när jag snackade om värktabletterna. Hade ju en liten jämförelsebild åt er...


Den till vänster är min burk...

Idag då, tvätt... Och extra mycket. Fick inte tvätta igår för min vp för att det är typ lite stopp i rörena i det här huset. Så i söndags kom det upp vatten i hon bredvid tvättmaskinen, det va då dom fick komma in i mitt rum o fixa. I tisdags va det lite vatten igen som jag naturligtvis berättade för min vp. Så han hade ner nåt crystal heat plumbing skit så det börjar fräsa o ryka ur hålet i kökshon. Sen bad han mig att inte tvätta igår. Så fråga jag idag om jag kudne tvätta idag, det kunde jag, tur det. Så nu har jag handdukarna från igår, all tvätt som alltid är på torsdagar, plus min tvätt och sen avslutningsvis ska jag tvätta moppar och gamla handdukar/trasor... Med min tvätt så fyller jag upp vit och ljus men det mörka är så mycekt redan så det blir en egen maskin. Så 6 maskiner tvätt idag... Jippi!! Och imorrn ingenting :P

Tur det för jag ska till tandläkaren. Så jag ska släppa av ungarna, casha min check i drive in-banken och sen åka dit. För att va i tid, och för att va säker på att jag hittar :P Vet inte om jag ska gå in på baksidan av huset eller framsidan och det va ingen som sa nåt när jag ringde, fast jag sa ju att jag va ny patient. Men men...

Lovade ju bild på mitt hår igår oxå, det kommer idag istället. Jag är inte nöjd vill jag bara säga först. Fast jag är mer nöjd nu när jag färgat det och jag har fått höra att det ser bra ut och folk va imponerade över att jag färgat alldeles själv.


Vänstersidan är så rakt avkapad så man kan tro att jag gjort det själv.


För att ha gjort slingor med folie för allra första gången på mig själv så är jag nöjd :)



Daggny is out

Kommentara! 2 st


refered

2011-03-09 @ 15:49:06
Kategori: USA

Nu sitter jag med färg i håret :P Först blir det rött sen ska jag slänga i lite svart, får vi se hur det går. Förhoppningsvis misslyckas jag inte helt...

Så jo mamma Svart.
Carro: Jag hade ingen bild på oss två tillsammans, har ju inte med några bilder hemifrån typ. Dom jag har är skickade eller härifrån och du har ju inte draigt din rompa hit än ;)

Igår blev jag glad när jag hittade värktabletter i skåpet här i huset. Min familj handlar på BJ's, en affär där man köper allt i storpack. När min vm köper juice så är det 1 gallon, vilket är 3,89 liter... Ni kanske då kan förstå att det är stort som gäller. Iaf, så igår så rota jag efter nåt annat i skåpet och ramlade över värktabletter som sagt. Dom som jag köper är bara på 200 mg, vilket inte är ett skit. Får ju käka 4 för att komma upp i ungefär samma dos som hemma, där vi kan köpe 500 mg utan problem. Men så läste jag på pillerburken och den stora burken innehåller 500 tabletter 500 mg var Lyckan är total, så nu knaprar jag tabletter för att inte ha för ont i tanden. På fredag ska jag till tandläkaren... Jag hoppas att han ger mig bedövning men samtidigt inte för jag hatar att få själva bedövningen, annars tycker jag om att gå till tandläkaren. Får väl hur det är i det här landet.
Igår när jag ringde och ville ha en tid så fråga hon om jag hade försäkring och vem som hade tipsat mig att ringa dit innan hon ens bad om mitt namn, när jag sa att jag hittat dom helt själv via en hemsida så belv det tyst i andra änden. Som mamma sa, i USA kan man inte ta reda på nåt själv, man måste bli refered to han och hon och den...

Nu ska jag skölja ur färgen.
Har btw j*vligt ont i axeln FYI

Daggny is out

Kommentara! 0 st


Tisdag 8 mars 2011

2011-03-08 @ 19:21:52
Kategori: USA

4 timmar efter jag åkte imorse va jag hemma. O då har jag egentligen bara gjort 2 saker, handla räknar jag knappt för det tog inte ens 5 min. Nu har jag ett körkort som iaf räcker tills jag åker härifrån, vilket är det viktigaste. Sen har jag klippt mig. Klippningen tog 30 min, så ni kan ju räkna själva hur lång tid det andra tog. Handla 5 min, klippa 30 min, restid 30 min (totalt) Och då stod jag i kö i nästan 2 timmar... Helt otroligt hur det handikappade dom är i det här landet egentligen, men som sagt så har jag ett longer lasting körkort nu :) Och en ny frisyr..
Fast hur den ser ut får ni se imorgon, ska färga håret först. Fast jag måste köpa färgen först, det blir alltså att inhandla lite svart färg idag :)


Daggny is out

Kommentara! 1 st


ont

2011-03-07 @ 22:07:16
Kategori: USA

Det här är inte min dag...

Allt som hände imorse, sen satt jag i sängen och så hörde jag tvättmaskinen tjuta till att den va klar så jag skulle gå in och flytta kläderna till torktummlaren. Så när jag kliver ut ur mitt rum så lyckas jag med nåt som jag är så glad över att ingen såg men som jag ändå ska berätta om.
Jag snubblar på mina byxor... Dom är för långa, så jag lyckades på nåt vänster fastna i med högerfoten i vänster byxben och lägger mig raklång på klinkersgolvet. Det va inte skönt kan jag berätta. Har ont i huvudet, utsidan av vänsterhand, vänster höft och utsidan av vänster fot. Plus att jag mådde lite illa en sväng oxå, men det måste ha gått över för nu är jag bara hungrig... Plus att det känns lite i nacken oxå. Som sagt så är det här inte min dag alls.



Har en känsla av att det kommer bli mer blått runt den där lilla pricken. Kan inte gå normalt när jag har skor för det klämmer...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


371

2011-03-07 @ 16:11:32
Kategori: USA

Måndag och den kunde ju ha börjat bättre...
Försov mig idag :/ Av nån anledning så ringde inte väckarklockan, den står fortfarande på så jag tänkte se när den får lust att sätta igång. Blev istället väckt av R som kom ner och banka på dörrn som en galning. Hoppar upp och svär en del, sen hör jag henne skrika halvt hysteriskt att jag måste komma ut det är vatten över hela golvet vid datorn.
Kommer ut genom dörrn och mycekt riktigt, vid dom 2 datorer som just nu huserar på golvet utanför mitt rum va det fullt med vatten. Våran dator var inte rörd och det va inte advokatens heller. Min vp ska laga/har lagat Walters dator, Walter är kompis till familjen och advokat, JÄTTESNÄLL. När stormen va för 1 år sen så förlora dom strömmen så sen fråga han varför vi inte kom till honom och hjälpte till att äta mat, hummern gick ju till spillo...
Iaf, så frågar jag R va klockan va och hon sa "Jag väcker A" Bra, va mitt svar sen in i tvättstugan och hämta handdukar, lägga på golvet sen upp och göra frukost och packa lunchlådorna. Vi blev lite sena idag, men jag ville inte tjat för mycket, det är ju inte deras fel att MIN väckarklocka inte ringer, btw JAG HATAR AM & PM!!!! Kollade just och det står att kl ska ringa 6.30AM vilket är morgon, inga problem där alltså. Förutom att själva kl står på PM just nu, vilket den inte ska göra förns efter lunch, men nu är det fixat.

Det är så kul att köra bil här i USA, speciellt när man som jag följer lagen, nu pratar jag om att stanna vid stoppskyltarna. Påväg hem från skolan så finns det en 4 vägskorsning, jag åker olika vägar till och från skolan ja. Jag stannar såklart, och när det är flervägsstopp så gäller ju först dit först därifrån. Så jag skrattar jämt för mig själv när jag kommer dit först och sen kommer det en och tror att jag stannar för dom, så när vi kör samtidigt så hänger jag mig på tutan, för dom stannar ju inte ens. Alltid lika kul att se deras miner ;) Eller som idag, när jag kommer först, o så kom det en tant från höger, så vinkar hon fram mig att jag får åka, precis som att hon är snäll och släpper fram mig. Så väntar dom sig att man ska tacka... Nejdu, lilla tanten JAG tänker inte tacka för att DU följer lagen. Jag har oxå tappat räkningen över hur många gånger folk tutat på mig för att jag stannar vid stopp, alltså folk som ligger bakom. Visst, jag kan sluta stanna. Om dom betalar mina böter som jag skulle få om jag blir stoppad... Och pga den förra au pairen så har ju polisen extra koll på min bil... 

Igår fick jag storstäda :S Va inte meningen egentligen men jag blev lixom tvungen, kunde inte bara ställa tillbaka som att inget hade hänt. Ni som känner mig vet att jag kan leva med att det är lite damm i hörnen, det kan inte min vm. Jag brukar åtminstone plocka upp från golvet eftersom annars så blir det sånt tjat. Nu hade jag inte gjort det 5 min innan hon kommer in i mitt rum och säger att vi måste flytta på min säng för det är stopp i kökshon...


Bakom den lilla fina luckan så finns det tydligen rör, så min vp öppnade den och rensade. Då säger min vm så fint "Ja men det här blev ju en bra anledning att städa, även om du inte tänkt spendera din söndag med att städa" Nej jag är inte som ni hade jag lust att säga men jag höll god min, höll med henne och drog fram åbäket till dammsugare och dammsög mattan som att det är nåt jag gör 1 gång i månaden ungefär, det har hänt 1 gång sen jag kom hit btw


Jag menar finns det nåt mer otympligt?? Jag tycker ju inte om att dammsuga hemma i Sverige... Ni kan ju tänka er.


Såhär såg det ut igår under städning. Eftersom det står en fet byrå på mattan till höger om dörrn så kan jag inte ta ut hela mattan. Så jag fick rulla bort den och flytta på sängen, (bilden) dammsuga OCH steammoppa. Sen flytta tillbaka sängen, sen flytta jag på sängbordet och allt framför byrån, rulla bort mattan mer och dammsög och steammoppa, sen la tillbaka mattan och dammsög den som avslutning. Så nu j*vlar är det rent, ingen kan säga nåt annat. Jag känner ju tom doften av konen... ;)
Fast just nu luktar det mest illa, jag tog precis av mig tofflorna.

Nu ska jag gå o flytta tvätt från tvättmaskinen till torktummlarn sen ska jag ta en promenad, till en tandläkare. Det har börjat göra ont i tanden nu plus att jag ser att det är brunt på den. Hååål...
Blev just ivägringd till skolan, men det A som ringde själv den här gången. Det va slut på cupcakes och det va väl nån som fyllde i hans klass så jag fick springa dit med en cupcake åt honom. Så får jag ta med fler sne när jag ska hämta honom vid 3.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


28

2011-03-07 @ 01:56:37
Kategori: USA

Lisa hade en lista för nån vecka sen, listan hitta jag sen, utan bilder, på Lisas systers blogg. Och eftersom listan är med bilder och jag gillar bilder/foton så tänkte jag att den tar jag ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


2a bilden: En bild på dig själv


3e bilden: En bild på någon i din familj


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


5e bilden: En gammal bild på dig själv


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



8e bilden: En person som du saknar.



9e bilden: Någon i din släkt.



10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.



11e bilden: En person du kan berätta allt för.



12e bilden: En bild på din vardag.



13e bilden: Du och någon klasskompis.



14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



15e bilden: En person som du vill vara med.



16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



17e bilden: En ovanlig bild.



18e bilden: En bild på din fritid.



19e bilden: En person som är snygg.



20e bilden: En bild på dina närmaste.



21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.



22e bilden: En bild på en tid du saknar.



23e bilden: En bild från i somras.



24e bilden: En bild som gör dig glad.



25e bilden: En person som alltid gör dig glad.



26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.



27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.



28e bilden: En tokig bild.




Daggny is out

Kommentara! 1 st


...

2011-03-06 @ 18:48:49
Kategori: USA

Igår va ju konstig... Det kändes så fel när jag inte orkade göra nåt. Det va inte så att jag va trött så jag skulle kunna somna, utan mer att jag inte orkar lyfta armar eller ben, det gick bara inte. Men runt 9 så kom jag ur sängen och gick upp och käka lite, för jag va ändå hungrig. Sen gick jag ner, titta på en film till och sen somna jag. Och även om jag legat i sängen hela dagen så hade jag inga problem med att somna.

Nu har jag duschat och ska se mer film ;)


Daggny is out

Kommentara! 1 st


energi, vad är det?

2011-03-06 @ 00:45:33
Kategori: USA

Jag kom iväg till bibblan, fick mig ett par filmer. Hade även Avatar hemma så har kikat på den och före det Sex and the City 2.
O så hoppsan på vägen hem så gick jag förbi affären och slank in där. Fick med mig godis, cola och vidriga popcorn. Det stod att det skulle va några speciella tydligen, så jag la in påsen i mikron, tog ut, smakade och spottade ut. Så sa jag till min vm att det va dom äckligaste popcornen jag nånsin smakat. Så jag hämta kartongen så hon fick se, så skratta hon och sa att ja men det är ju "kettel corn" popcorn... Precis som att det visste ju jag vad det är. Tydligen sötare majs än vanligt så det va en blandning av sött, salt och smörsmak. Hon tyckte om dom så jag lämna skålen däruppe i köket.
Sen gick jag ner och satte igång SATC 2 och sen Avatar. Jag börjar f*n få lite ont i ryggen av att sitta i sängen men jag orkar verkligen inte röra på mig. Funderade på om jag skulle göra en fotografering igen, sminka mycket och sen in i duschen men jag orkar inte. Orkar inte ens sparka av mig täcket, även om jag skulle vilja för mina fötter kokar just nu. Och då ska tilläggas att jag har ätit godis, jag trodde man fick överskottsenergi av socker...??

Så tillbaka till mer film alltså.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


fox

2011-03-05 @ 16:44:29
Kategori: USA

Lördag. Har inget planerat, ska nog se lite film idag tror jag. Funderar på om jag ska ta en promenad och köpa godis... Helst skulle jag vilja ha marabouchoklad, men jag tänker inte åka till IKEA för att köpa endast choklad, inte slösa mitt användande av bil för nåt sånt, om jag ens skulle få låna bilen vill säga.
Vi får väl se vad som händer. Biblioteket blir det nog, för att låna lite filmer först.

Igår va vi ute på framsidan, ungarna lekte och jag läste bok. Så skriker R,
R: Frida, look a fox!!
Tittar bort mot där hon pekar. "It's a cat"
R: Oh, sooorryy

Jag tror ungen behöver lära sig lite om djur.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Film

2011-03-03 @ 03:59:43
Kategori: USA

Onsdag
Städa badrum
Sova
Duscha
Kostymleverans
Hålupptäckt
Ramsey
Subway
Hem slöa
Nu film efter febril tandborstning


Måste bara visa vad jag hitta idag. Har ni sett en sötare blinkers :P


Satt på bilen bredvid i Ramsey. Den va ju jättegullig, kanske inte själv skulle vilja ha just den. Jag skulle väl köra på nåt rosa bara för att reta folk :P Alltid nån som stör sig på det ;)



Daggny is out

Kommentara! 0 st


1 Mars 2011

2011-03-02 @ 03:31:52
Kategori: USA

Idag är en speciell dag. Det är 1 år sen jag senast stod på svensk mark och det är 1 år sen jag för första gången stod på amerikansk mark. Helt otroligt, jag har klarat ett helt år och ska göra ett till, så sjukt. Det känns som jag kom igår. Inte på sättet att jag inte vet nåt, men för att det här året har gått så jäkla fort så det är inte sant. Nån som håller med mig? Eller har det varit så otroligt tråkigt utan mig att det segat sig fram där hemma ;)

För exakt 1 år sen satt jag på bussen påväg ut till Long Island, va påväg att dygna eftersom jag gått upp halv 6 den första mars i sverige och där va den nu 3 på natten den 2 mars. Sjukt trött tyckte jag att jag va... Men det va ingenting jämfört med nästa dag. Vi kom till skolan, som den sista gruppen att anlända på måndagen... Hade ett litet kort möte och sen fick vi rumsnycklar och gå och hämta sängkläder. Bäddade och la mig, skickade sms till pappa och sa att allt gått bra och att jag va framme och skulle sova.

Sen upp ca 6,5 timmar senare, äta frukost och iväg till lektioner. Jag trodde jag va trött på måndagen när jag kom till skolan, det va inget mot tisdagen. Jag va så trött att jag mådde illa, jag mådde så sjukt dåligt. Det som fick mig att gå framåt och ens kunna prata va vatten och skittles.

På lördag firar jag 1 år med familjen, min vm kom och hämta mig den 5 mars på en parkering utanför en spritbutik...
Påväg mot München Tyskland.
Då jag inte hade fönsterplats på planet från Tyskland till Newark så vet jag inte exakt hur det såg ut. Men jag kan tänka mig att det såg ut ungefär såhär... Den lilla gröna grejen som jag gjort en ring runt är Empire State Building. Den här bilden tog jag när jag kom tillbaka hem efter att varit i Florida över jul.

Jag har redan berättat tidigare, när jag firat månader, att jag växt som människa och allt blaha. Så jag tänker inte dra upp det igen, men är det nåt ni undrar över så bara att fråga.


Nu till nåt annat, dagen idag. Den har varit bra, fick iväg ungarna till skolan, hämtade A, åkte hem, gjorde läxor, hämtade R, åt mat, städa skit, skjutsa iväg till karate, hämta från karate, in i duschen, sen kom min vp hem :)
Och med städa skit så menar jag städa skit, bajs, bajja vad ni nu vill kalla det.
Jag va nere i köket och ungarna på övervånigen, hörde hur dom bråkbusade. Och sen ropar R på mig att A behöver min hjälp.. "HAHAHA He craped his pants HAHAHA" Så när jag går upp så hör jag hur A låter helt förtvivlad och säger "No no no I don't need help" Kör ut R ur hans rum så kliver jag in och ser hur han står naken på underkroppen fast strumpor på och letar febrilt efter babywipesen som finns i hans rum (dom va jobbigt nog slut just idag) Säger åt honom att han ska gå in i duschen, då börjar han o ska ta av sig strumporna som inte är rena om vi säger så. NEJ!!!! Påväg in i badrummet för att slå på duschen åt honom blir jag stoppad när han tittar på mig och säger "Wait wait, I should to get the rest out first" Ja smart är han ju iaf. Får tillslut in honom i duschen och sen torkar jag av honom så tittar han på mig, "Frida, are you mad?" Självklart inte, olyckor händer. Upptäcker sen att när han vände sig om och stoppade mig från att gå in, hade "tappat" lite mer så att säga. Papper och STEAMING säger jag bara!!
Men märkligt hur man kan byta blöja utan problem, utan kväljningar o så. Men det här är svårare, fast så är det lite skillnader på 9 veckor, 9 månader och 9 år...


Daggny is out

Kommentara! 0 st