fortsättning...

2011-09-29 @ 05:55:26
Kategori: Bilder

Med anledning av det förra inlägget, med bild vill jag uppdatera med ord från min vm. Tydligen så skrubbade min vp dessa skarvar med clorox (blekmedel) innan dom drog till Florida och att det inte går att få dom vitare än så. Personligen tycker jag inte att han lyckats speciellt bra då vi stack till florida runt den 10:e aug och dom den 23:e eller 24:e och det ser ut som det gör. När jag tog en disksvamp med lite windex o skrubbade 2 sek.
Sen har dom kommit på att vi inte ska gå för mycket med skor inne heller, för då drar vi inte runt så mycket smuts och dom behöver inte skura golven varje helg. WOW, OMG o allt därtill... Va lång tid tog det innan dom kom på det tro...? Tro på en sådär 20 30 år bara...
Svara bara att det är jag van vid eftersom det är så jag är uppväxt.

Nu natten, imorrn sovmorgon då ungarna är lediga :( :S tors fre pga judisk helgdag.




Daggny is out

Kommentara! 0 st


Städning

2011-09-29 @ 01:51:20
Kategori: Bilder

Ser ni det ljusa krysset? Det är där det är rent... Så imorrn är det städning som gäller. Nu jävlar ska det va rent när dom kommer hem på kvällen och det måste va rent för farbror kommer i helgen. Även om faster inte är mef så kan ju han säga hur skitigt det är..!!!! Jo för det gör man ju...



Daggny is out

Kommentara! 0 st


hjälp!! :S

2011-09-28 @ 03:55:55
Kategori: USA

Sitter just nu och tittar på Svenska Hollywoodfruar. Och om Anna Anka fick mig att skämmas över att vara svensk så har jag inga ord för Gunilla Persson. En mer iqbefriad människa får man leta efter. Och stackars hennes dotter, när det syntes att allt hon ville ha va en kram och fick hålla mammas hand o en klapp på kinden istället... Daggny is out

Kommentara! 0 st


Ipoden

2011-09-27 @ 20:03:36
Kategori: Bilder

Måste testa detta nu o se om det funkar. Det här är från ipoden tack vare att blogg.se äntligen kommit med en app som funkar :) Så nu kan det bli mer inlägg från mig kanske, från city o så ;)


Daggny is out

Kommentara! 2 st


pensionärer

2011-09-25 @ 19:19:47
Kategori: Allmänt

Jag va tvungen att lägga upp det här videoklippet. Såg det på aftonbladet och man måste ju bara älska det gamla paret. Gubben är lite nasty ;)





Daggny is out

Kommentara! 0 st


bilhelvetet...

2011-09-24 @ 18:59:29
Kategori: USA

Det är så kul att köra bil med slitna däck i regn. Vi snackar inte blankslitna men man tappar inte direkt bort nåt i mönsterdjupet heller.
Igår körde jag R till tutoring och kommer i nerförsbacke och sma bromsa eftersom det är rött och det står ett gäng bilar o väntar. Börjar bromsa, får trycka hårdare o precis när jag tror att jag börjar få stopp på bilfan så kommer det ett brunnslock. Tro på fan att det bara gled... så illa att jag va faktiskt rädd att jag skulle köra in i bilen framför. Tur att framhjulen kom av locket så det blev lite fäste på asfalten så vi stanna.

Jättekul att köra en sån bil, speciellt med ungar i. Speciellt med extra ungar...
Men det är ju inge fel på däcken, dom är ju fräscha...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


fredag 110923

2011-09-23 @ 18:56:38
Kategori: USA

Fredag och jag har städat idag... Då kan man ju tycka att det gör jag ju varje dag. Och ja, det gör jag men det räcker inte det jag gör. När min vm ringde så fick jag som vanligt pikar om att jag inte städat eftersom hennes kommentar va typ "så idag går du runt o plockar det som legat ett par dagar..."
Jag tror hon mena ett par skor som legat i tvrummet, på mattan, sen i onsdags... Men det är ju inte mina skor och det står i regelboken att jag ska inte plocka undan allt utan att ungarna ska hjälpa till. Grejen är ju att ungarna inte gör det, alltså får jag göra det eller så får jag skäll. Kul är det.

En annan grej som va kul i början av veckan va att när min vm ringde på morgonen, vilket hon gör varje dag. Så säger hon att vi måste se till att åka tidigare för R har klagat på att hon har svårt att hinna i tid o plocka fram alla grejer till sin första lektion. Så nämnde jag nånting smått i förbifarten, när vi som vanligt är sena ut genom dörren. Och får då till svar att hon har inte alls har svårt att ta sig till första lektionen.
Då får jag ju känslan av att hon säger saker till mamma för att jag ska få skäll/get in trouble.
Och gissa vem det är som ser till att vi är sena varje morgon??


A har en playdate i eftermiddag. Jag funderar på om min vm inte tycker att jag ska ha mer ledigt än jag har. Då A's playdates mamma pratade med mig och sa att hon tänkte sig att hon skulle ta med A hem till sig. Sen har R tutoring så då skulle jag bli ledig. Men nu ska kompisen komma hit istället.. Jaja, dom sköter sig själva så det är inga problem egentligen...
O just ja, fick höra igår att det heter inte playdate längre. Berättade för A att han skulle ha playdate med Ri imorgon (idag)
A: Frida!! It's not called playdate anymore. It's hangout time.
F: Oh, I'm so sorry
A: Yeah, well, it's okay but now you know. We don't call it that anymore.
F: Is it because you're older now, in 4th grade
A: Yeah...

Min lille kille, ibland undrar jag hur jag ska kunna lämna honom. Och ibland kan det inte komma fort nog


Daggny is out

Kommentara! 0 st


tisdag 110920

2011-09-21 @ 04:43:33
Kategori: USA

Jag förstår inte riktigt mentaliteten när man inte fyller en bil med bensin när man använder den och det går ner på en kvart när man ändå betalar bensinen...
Jag talar ju om min värdfamilj, skulle gissa på min vm för stolen va framdragen så långt i måndagsmorse. Helt plötsligt finns det väldigt lite bensin i bilen. Varför man inte då häller i en slatt eller varför inte chocka och fylla upp för en gångs skull är över mitt medvetande. Det är ju ändå dom som betalar bensinen genom att lämna en 20:a varje onsdag. Nej istället ska jag som kör ungarna överallt sitta på nålar på tisdagar och bara hoppas att bensinen räcker till onsdag då jag får pengar så jag kan fylla på. Häromveckan va det så illa att pinnen slicka TOMT-strecket, känns ju kul o så. Undrar ibland om dom ens vet hur mycket bensin som faktiskt går åt och nu ska det köras till dans en gång i veckan oxå, på tisdagar... Funderar oxå på om min vm tror att bilen går på luft.

Iaf, har precis kommit efter en lite tripp till mallet för att träffa 2 tjejer som jag träffa i söndags. Vi skulle egentligen ha varit på Cool Beans här först men det blev ändrat.

Nu sitter jag o lyssnar sönder Maroon 5 ft Christina Aguilera - Moves like jagger. Får nog lägga in den på ipoden lite fort så jag kan vakna till den imorrn.
Hör ni inte va jävla bra den är ;D




Daggny is out

Kommentara! 0 st


min söndag

2011-09-19 @ 16:35:42
Kategori: USA

Måndag o jag är dyngtrött.
Dagen igår började inte bra alls... Skulle ju in till city på möte, som började 10.30. Men eftersom man aldrig kan lita på bussarna så kunde jag inte ta 9.15 bussen utan hade planerat att ta 8.15 bussen. Satte alarm på 6.30 (dödligt för en söndag) Sen vakna jag till och tänkte att det va mitt i natten typ, tittade till på klockan o den va 7.55... Mitt alarm hade inte ringt och anledningen till det kom jag ju på ganska snart, samma fel som jag gör varje gång typ. Om jag sätter igång ett alarm på kvällen så står det på PM och om inte jag ändrar PM till AM så kommer det inte ringa på morgonen när jag vill att det ska ringa... Men jag hann med bussen, som oxå bara va 2 min sen. Slängde ner maskara i väskan o stack lixom. Kom in till Starbucks o sminka mig på toa o sen köpte jag frukost.
Så när jag stod o käkade frukosten så kommer det fram en äldre herre o hälsar o tar socker o sånt för det va där jag stod. Så börja han prata med mig (som alla new yorkare typ) Han tyckte det va jobbigt att det hade blivit höst o kallt och att det gick så fort, bara över en natt. Men det gjorde inte så mycket nu för nu hade han ju sett mig... ;) Man kan inte säga annat än att dom är ärliga :P

Sen tog jag mig downtown för ta mig till mötet, hittade, skrev in mig men har fortfarande inte träffat min LCC som jag haft sen maj för nu va inte dom där. Hon som jag skrev in mig hos sa till mig att gå till Starbucks o säga hej till tjejerna som satt därinne för dom va från hennes grupp så det gjorde jag. Så blev det att vi blev ett lag i jakten sen, som inte va samma som förra året men det va helt okej ändå.
Efter det gick jag runt med 3 tyskor downtown, dom skulle absolut till SOHO. Så vi gick åt det hållet, sen behövde dom gå på toa så leta frenetiskt efter det, sen va dom hungriga så vi fortsatte gå tills vi hitta ett ställe. Så tittar en av på mig o frågar, "Du hur långt är det till SOHO egentligen?" Då va jag tvungen att förklara för henne att det hade vi gått igenom men att dom va så upptagna med toaletande o sen matletande att dom inte upptäckt det... Så sen fick jag guida dom dit med att visa på karta o peka att dom skulle följa den gatan tills dom hitta en gata som hette så o så. Vet inte om dom kom rätt men jag åkte upp till upper west side o träffade Karen o hennes kille, va ett tag sen vi sågs så det va trevligt. Gick in på en bar, som alltid när det gäller Karen.
Påväg upp för att träffa dom så fick jag förfrågan om jag skulle med till Max Brenner, som är ett chokladställe. Absolut jag är på, choklad lixom. Karen o Jeff kunde ju absolut följa med. Så sitter där i baren o får sms av Ida att dom får bord om 45 min - 1 timme, o min telefon höll på att dö så jag stängde av den. Så 30 min senare drog jag mig till tunnelbanan för att återigen ta mig downtown. Kommer upp ur underjorden o slår igång telefonen o får då 2 sms på raken, det ena "oj vi får bord" o sen "men komigen nu då". Så jag skicka att jag nu va tillbaka downtown o får då svaret att dom varit tvungna att beställa annars hade dom slängt ut dom.
Iaf efter mycket om o men och mycket gående o korta telefonsamtal så hitta jag Ida, Linda och Linnea. Broadway är den enda gatan på Manhattan som svänger, det kan vi lämna det vid.

Så drog vi till Washington Square park när det satt lite folk lite överallt, spenderade lite tid där. Sen va det tänkt att vi skulle ta oss ner till Brooklyn Bridge för att se den i mörker. Men Ida va inte säker på om hon skulle hinna o jag va dödligt trött i hela kroppen o hungrig så vi drog uptown o käka på donken o sen åkte hon hem till sitt o jag gick mot bussen.
Som även igår bytt gate... Men det visste jag inte eftersom den släppte av mig på det vanliga stället... O så här är det jämt: Om jag är i tid så är bussen minst 15 20 min sen. Om jag är 2 min sen så har bussen avgått exakt på minuten som den ska. Vilket va vad som hände igår... Jag gick då upp till den vanliga gaten med sekundmarginal att jag skulle hinna om den faktiskt va i tid. För att komma till den vanliga gaten så måste man först ta sig upp till andra våningen på stationen, sen gå en liten bit eller längre (beroende på vart du går in) sen gå upp i en rulltrappa som bara går upp till just den gaten. Alltså typ 3:e våningen... Nu hann jag bara till andra våningen då dörrarna va stängda in till gaterna. Så springer ner för rulltrappan till vån 1 och sen springer ner för trappen till källaren för självklart är det där som bussen nu går ifrån. Alltså blev jag 2 min sen och jag satt där o hoppades på att den bara va sen men när klockan blev 10 så gav jag upp hoppet och hoppades att 10.15 bussen skulle va i tid den oxå. Det va den, kors i taket. Så strax efter 11 klev jag innanför dörren, 15 timmar efter jag klev ut. Toa, borsta tänderna o stupa i säng efter lite piller o nässpray.

Död va jag imorse kan jag säga. Trodde inte jag skulle gå så mycket som jag gjorde igår så jag tog nya skor. Men jag fick inte ont i fötterna igår o har det inte idag heller. Jag tog dom nya för att det va lite småkyligt igårmorse o jag är ju lite smått förkyld o vill inte att det ska bli värre så jag klädde mig faktiskt i jeans o kängor (liknande fast inte supertjocka) O så dubbla tröjor o en munkjacka som jag hade i väskan hela dagen men den fanns där.


Det här är från Washington Square Park. Det är det här som är VÄNNER-fontänen. Need I say more...?


Hittade en brunsvart ekorre i City Hall Park


Ida lekte med tändare i Washington Sq Park. Undra om hon kissa på sig sen eller om det bara gäller tändstickor?


Sen hitta vi stolpar täckt i spännband



En annan stolpe va täckt av gamla tallrikar


BTW Jag har färgat håret ;)

Nu ska jag fortsätta bygga hus ;)



Daggny is out

Kommentara! 0 st


fredag 110916

2011-09-16 @ 23:12:41
Kategori: USA

Tryckte just i mig en påse Gott & Blandat modell liten och en halv påse Bilar. Ifall nån är intresserad lixom.

Annars är det fredag idag, lön egentligen men checken låg inte på bänken när jag kom upp imorse. Antar att hon glömde den, blir väl så med lite sömn. Träffade min vm senast i tisdagskväll runt halv 10 när hon kom hem. På måndagen hade hon tydligen kommit hem vid 2 o sen upp efter tre timmar vid 5 o iväg till jobbet. Sen vet jag inte när hon kommit hem, jag har sovit den saken är säker. O så vet jag att hon går upp 5 varje morgon... Börjar fundera om det inte är bättre att hon får ett hotellrum inne i city när hon jobbar såna här veckor. Hon skulle få sova mer eftersom hon inte behöver sitta 40 min på en buss på morgonen eller i en bil mitt i natten. Träffar ungarna gör hon ju inte iaf så där blir det ju lixom ingen skillnad.
Vid ett av tillfällena hon ringde idag så upprepa hon samma fråga och fick svar 3 gånger, sen säger hon "Jag är inte mig själv idag, hänger inte riktigt med" Döööhh det säger du inte??!!! Kanske sova lite?

Hoppa in på IKEA förut idag. Köpte ingen choklad så jag är stolt :) Fast den ropa på mig :/ Blev 3 paket knäckebröd istället. Ingen kaviar, så jag får klara mig på det jag har. Snåla helt enkelt.

Nu ska jag få på A fotbollskläder. Sen hämta R på tutoring, hem så hon kan byta om VÄLDIGT FORT eftersom sen ska hon ha fotboll kl 6 o det ska även A ha. PS Det är inte på samma ställe...

BTW Har börjat bygga hus nu oxå... fortsättning följer


Daggny is out

Kommentara! 0 st


onsdag 110914

2011-09-14 @ 15:42:45
Kategori: USA

Är det bra att nysa så man slår i huvudet? Känner man sig duktig då? NEJ
Men detta är precis vad jag gjorde.
Städade toan i ungarnas badrum, böjer mig ner för att ta fram borsten som står bredvid toan. Och nyser till så huvudet slår i stolen.
Det gör fortfarande ont oxå... känner redan att detta kommer bli min dag.


Dessa två prickar har dykt upp på min vänstra handled, har även en på höger handled. Har ingen aning om det vad det är för nåt. Dom sticker lixom upp oxå som små berg eller nåt. Men än är jag inte amerikan så jag tänker inte springa iväg till doktorn än.

Nu ska jag flytta handdukar från tvättmaskinen till tortummlaren och sen gå ut på promenad.



Daggny is out

Kommentara! 0 st


dubbelmoralens förlovade land

2011-09-12 @ 17:46:27
Kategori: USA

Funderade på en sak när jag vaknade imorse, ang det som va igår när jag kom hem. Att avfuktaren va igång alltså. När jag fick tillsägelse om att slå igång den så sa min vm att jag inte skulle tvätta när den är igång, tar ju bort en del av dess funktion då, eftersom den då tar all fukt från tvättmaskinen. Den står precis utanför tvättstugan o det går ju inte att ha den dörren stängd, för då är det värre än en finsk bastu på högfart därinne sen. Gissa va min vm gjorde igår när jag kom hem?? Tvätta för fullt!! Detta kom jag ju inte på igår, alltså kunde jag inte säga nåt om jag velat men vem orkar tjata tillbaka halv 11 en söndagkväll lixom...
Nej detta kom jag ju på idag när jag skulle slänga in tvätten i torktumlaren och där ligger det lakan, mina värdföräldrars och A's lakan hade hon oxå tvättat för dom va blodiga från sönderrivna myggbett tydligen.
Men jag behöver ju aldrig plocka iordning efter föräldrarna... Det är iaf va min vm säger.
Men nästan varje morgon när jag kommer upp så ligger det disk i diskstället för det vill ju inte min värdmamma skramla med så tidigt på morgonen så att hon väcker dom som inte behöver gå upp... Sen diskar ju min vp skålen o skeden han använder på morgonen (vad min vm äter vet jag inte, tror hon lever på luft) o så hamnar det i diskstället som jag då sen tömmer för att få plats med det ungarna använt på morgonen. Men jag behöver inte plocka efter dom...
Imorse fick jag även diska om stekpannan som dom använt igår, för nog för att jag kan va slarvig och jag kan leva i ett stökigt rum men ställa in en VÄLDIGT fet och skitig stekpanna gör jag inte. Den va alldeles glänsande ren på insidan så att säga, men botten. Man såg att fettet hade lixom fått vatten på sig o typ börjat lösts upp och sen lagt på sne för att torka, man såg ränderna... och det ska va rengjort? Tog på det o mina fingrar klibba ihop sig...

För att fortsätta på lite klagande så bestämde jag mig igår kväll innan jag somna att jag ska inte höra nåt mer klag, så idag ska jag kopiera min regelbok, iaf där mina uppgifter står. Sen ska jag ha det liggandes o så kan jag bocka av, för då kan jag sen säga att jag har faktiskt gjort det den här veckan. Sen städade jag även mitt eget rum, skulle plocka det som låg på golvet men bestämde mig för att rensa ur mina lådor så att den rentvätt som jag tryckte upp på hyllan i garderoben förra veckan kom på rätt plats...
Efter ca 1,5 timme rensande hade jag fått ihop 2 fulla shoppingpåsar (modell stor) med kläder som jag sedan slängde.
Det sorgliga? Mina lådor är fortfarande fulla... Sensmoralen i detta? Jag måste sluta köpa kläder!!


Sen gick jag ut på en promenad, det blev bara en kort tur men bättre än inget eller hur. Bytte inte tröja innan jag gick iväg så hade på mig en långärmad typ farfarströja. Satte på det armband som jag har o stoppar ipoden i, nu när jag kom hem o tog av det så va det blött under... Varmt?
Funderar på om jag ska gå o vika tvätten nu eller om jag ska ta en dusch först...? Svåra val här i livet.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


11/9/11

2011-09-12 @ 04:58:15
Kategori: USA

Kom hem för inte så länge sen, från ett ovanligt tyst o lugnt NYC.
Inte så konstigt med tanke på vad det är för dag. Fast det va extra mycket poliser och deras motsvarighet till nationella insatsstyrkan stod på busstationen med automatvapen.
Och varje gång vi hörde sirener så satt vi på nålar faktiskt, och det va ett par gånger extra än en vanlig söndag.



Kom hem, gick in på toa. Hörde att A sa till sin mamma att det faktiskt inte va sent när hon sa att han skulle gå o lägga sig. Kl va 22.15 o vi snackar om en 9 åring som går runt med svarta ringar under ögonen för att han inte sover tillräckligt eftersom han inte somnar före midnatt nångång...

Kom ut från toa och fick skäll för att jag inte har städat på mitt rum... igen. Jag misstänker starkt att mina värdföräldrar tar alla möjligheter och chanser och kommer med undanflykter bara för att kunna öppna min dörr o se om det är städat. Som jag sagt förut så vet jag flera gånger som jag stängt dörren innan jag lämnar huset o när jag kommer hem så får jag höra att den stod öppen så min vm va tvungen att stänga den för hon orkar inte se hur det ser ut. Ikväll va anledningen att dom slog igång avfuktaren, varför vet jag inte eftersom dom springer upp o ner här hela dagen. Är det då inte bättre att säga åt mig att slå igång den imorgon när ingen mer än jag är hemma? Då hade iaf min vp öppnat min dörr, vilket ska tilläggas att han aldrig gör. O tydligen hade han nästintill ramlat baklänges för att det är så stökigt.
Så tillägger min vm naturligtvis med det vanliga; Man kan ju argumentera att det är ditt rum men det är ju oxå mitt hus. Men jag antar att det inte stör dig.
Nej det gör det inte svara jag bara.

Va tvungen att ta en bild bara för att se hur det ser ut när mitt rum är så stökigt att min vp nära på svimmar. Är detta så stökigt så man måste svimma??? Jag har haft fan så mycket värre. 
Varför måste mina värdföräldrar va så snåla att dom inte kan ha en städerska som kommer en gång i veckan när dom är så pedantiska att det ska gå att utföra en operation på golvet i ungarnas rum...??'



Daggny is out

Kommentara! 0 st


fortsättning Semester östkusten

2011-09-10 @ 19:29:12
Kategori: USA

Det började bli lite trångt så för att förhindra att den säger stop så blir det dom resterande bilderna i det här inlägget. Så börja med inlägget före det här för att se det i rätt ordning.


Vi va ut till Frihetsgudinnan där det står en motorcykel uppställd. Den är gjord helt i koppar och är byggd av Orange County Choppers.


Gudinnan som mamma fundera på om det verkligen är en kvinna... Det blir väl så när allt är så stort, allt ser maskulint o kraftigt ut skulle jag säga.


Sen besökte vi vaxmuseét Madame Tussauds och jag fick klämma lite på Jack


Och även Johnny Cash


Madame Tussauds i egen hög person


Revulotionären Rosa Parks. Den som inte vet vem hon va borde allvarligt besöka google genast.


President Obama och först frun


Sen konseverade vi även Martin för framtida människor att se hur en datanörd/skitunge såg ut 2011.


Det va lite bilder. Det kommer säkert dyka upp fler efterhand, men nu ska jag kanske ta mig ur sängen o göra nåt vettigt. Kanske alltså...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Semester västkusten

2011-09-10 @ 18:52:10
Kategori: USA

Då va det lördag då. Första veckan efter semestern avklarad, den kunde ju ha börjat bättre, hela veckan alltså... Men det orkar jag inte gå in på nu..
Jag tänkte att jag lägger upp bilder från semestern istället. Vet inte hur många bilder jag kan klämma in i ett inlägg, så det kanske blir fler än ett... Ska kolla tiden det tar oxå, kl är 12.50


Det här va en svensk stumfilmsskådespelerska som 1907 blev utsedd till USAs vackraste


Det här hotellet är det från Pretty Woman, som Julia Roberts bor i innan hon blir upplockad


Statusadress. Sen om huset är ett ruckel har ingen betydelse


Den inringade amfiteatern bestämde jag o Martin oss för att det är amfiteatern från American Pie 2


I det här huset bor bland andra Matthew Perry (Chandler i Vänner för den som inte vet) och Cher.


Keanu Reeves hus


Det inringade är Tom Cruise och Katie Holmes hus


Toppen på David Beckhams hus...
Vi såg ju så mycket... Typiskt amerikanskt!!


Det va från den här affären som Julia Roberts blev utslängd när hon först skulle shoppa


Jag har varit där... Tyvärr fick jag ingen bild på den andra Beverly Hills-skylten, den bruna som ser ut som en sköld.


Här spelar dom in Glee. På ett riktigt high school och medans läsåret pågår.


Sen va vi på Universal Studios och jag träffade pingvinerna från Madagaskar


Sen träffade jag EB, som jag ena dagen fick en puss på handen av och nästa en puss på pannan. Vi dansade även han och jag :)


Se träffa jag på min gamle kompis Vin :P


Solnedgång vid Santa Monica beach


Som avslutning från västkusten en bild på självaste skylten :)

Bilder från östkusten kommer i nästa inlägg.

Kommentara! 2 st


levande

2011-09-08 @ 03:18:23
Kategori: USA

Nej jag har inte gått o dött, men jag kan förstå om nån tror det. Har inte bloggat sen innan jag lämnade Florida o nu har jag varit hemma i ett par dagar.

Men jag har helt enkelt inte orkat o gör det inte nu heller. Mycket nu, så jag uppdaterar när jag mår bättre, förmodligen bara med bilder dock. Har ju ett par stycken...

Firade även 18 månader i staterna när jag va på semester. Funderar nu på om det va rätt att fira det eller om det räckt med 12...




Daggny is out

Kommentara! 0 st