Tävling..

2008-10-21 @ 21:25:40
Kategori: Allmänt

..men inte hos mig. Utan hos Kinkykitten.... http://kinkykitten.blogg.se





Va med och tävla för tusan :D


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Vad säger man?

2008-10-14 @ 10:54:32
Kategori: Mina tankar

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2008/article3530503.ab

Gör så! Bojkotta.

Men jag undrar över en sak som hon säger i artikeln,
Först vet hon inte vad granskningsnämnden är för nåt men efter en förklaring säger hon;
"Ja det är skittråkigt att människor inte har något bättre att göra i sina liv."


Då undrar jag, har inte hon nåt bättre att göra i sitt liv än att gå runt och säga att folk ser bögiga ut och att det antagligen va därför han åkte ut. Sen att Loulous framträdande va äckligt och att hon får tjockisröster. Hon får röster för att hon är duktig, hon kan sjunga. Jävligt bra skulle jag vilja tillägga. Avundsjuk Katrin?


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Tävling

2008-10-11 @ 10:16:04
Kategori: Allmänt

http://kinkykitten.blogg.se/ har startat en tävling, va med och ha chansen att vinna en Voodoll :)



Kom igen, det är ju nästan äckligt enkelt att va med :P

Kommentara! 1 st


Fest!!

2008-10-04 @ 11:04:44
Kategori: Mina tankar

För andra helgen i rad :P Men hey man är bara 20 en gång så... Leva lite är ju inge farligt. Fast ajg vet inte jag, alla som va där vet jag väl inte riktigt. Men men jag hade kul ändå :D
Lite vattenpipa o så, inge konstigt i den. Bara nikotinfritt. Men jag är risigare i halsen än vanligt så helt bra var det väl inte :P

Sen till en helt annan grej som jag berätta på festen igår, ganska tidigt dock.

Läste i tidningen igår morse om en 18 årig tjej som skulle byta nämn nu när hon blev myndig. Och hennes kompisar hade fått gett namnförslag och nu fick man gå in på hennes facebooksida och rösta på det man tyckte va bäst. Bunny Fökk låg bäst till men Speedy Gonzales va inte långt efter. Sen skulle hon även gifta sig med en okänd brudgum, han va utvald bland dom som visat intresse på faceboook om att gifta sig med henne. Efter en månad ska äktenskapet annuleras.
Så varför göra detta? Jo för att protestera mot att man blir myndig när man fyller 18, för det tycker hon är för ungt. För hon tycker själv att hon itne rä tillräckligt mogen än. NEJ!! :O Säger du det??
Eeh...vad ska man säga lixom? Det där är så jävla individuellt. Det finns folk som är 15 16 år och är mogna nog att bli myndiga, sen finns det 30 åringar eller äldre som man undrar om dom verkligen borde få va myndiga.
I slutet av artikeln stod det att maken lever hon ju bara en månad med, namnet kommer hon att få ha ett tag. För personer över 18 år i sverige får bara byta namn vart 10:e år. Kul för henne när hon ska börja söka jobb om 2 år och hon heter Bunny Fökk, så frågar dom på en intervju hur hon fått namnet. Jo, jag tyckte jag va så omogen när jag skulle bli myndig så jag ville protestera mot att man blir det för tidigt. "Eeh ja, tack för att du kom, vi hör av oss (inte)"

Nån reaktion på detta?


Daggny is out

Kommentara! 1 st