Dan före dan...

2010-02-28 @ 22:01:16
Kategori: USA

Jaha, så va det då dags. Äntligen!! Det ska bli så otroligt skönt att äntligen komma iväg, inte behöva tycka att det är jobbigt att dom kanske ringer och vill att jag ska jobba. Det behöver jag inte oroa mig för nu :D

Idag har jag packat och packat och åter packat, men ändå så känns det kul. Det kändes aldrig jobbigt. Det jobbiga var att först ta hem allt från Jimmy, eftersom att jag kan ju inte packa utan att ha allt hemma. För då kommer jag ju på att jag ska ha nåt som ligger hos Jimmy. Så jag bestämde mig för att jag inte tänker flytta. Dit jag flyttar när jag flyttar hemifrån på riktigt, där tänker jag sen bo resten av livet.

Imorgon bär det av mot Stockholm/Uppsala, eftersom Arlanda ligger ju mittimellan dom ungefär. Vi åker härifrån redan kl 6.30, eftersom dom varna för snöstorm. Hellre att man då har tid på sig och kommer fram tidigt än att vara sent ute. Ska vara på flygplatsen senast 10.00, och checka in absolut senast 40 min innan flyget går, vilket borde bli 11.15 eftersom att planet ska lyfta 11.55, enligt planerna men det där vet man ju aldrig. Sen ska jag landa i München 14.10 och gå runt på deras flygplats i en timme för att 15.15 lyfta mot Newark, New York, USA. Men som sagt, det här med tider vet man ju aldrig om det håller.

Pappa, mamma, Jimmy och Jimmys mamma ska följa med upp till Stockholm imorgon :) En riktig liten avskedskommité och allt. Hoppas man får nåt liknanade när man kommer hem... *hint hint* Har fått lite presenter men jag har med mig dom till USA så jag fixar bilder och sånt när ajg kommer dit. Världens finaste saker har jag fått iaf :D

En liten rolig sak med allt det här är att jag inte är nervös, och blir det inte heller, även om alla hela tiden tjatar och frågar. Ni som frågar på datorn gör mig ingenting, men det jag blir trött på det är att hela tiden höra samma fråga, "Är du nervös då??" och när jag svarar nej så är det ingen som tror på mig. Utom min morfar idag, när dom va uppe och sa hejdå. Nej det hör jag ju att du inte är. Han är allt bra min moffa :)




Detta fick Jimmy fram på vägbeskrivningen när han kollade upp vilken väg hitta.se visade till Arlanda. Nästa punkt är att du är framme vid ditt mål. Härlig beskrivning, gör en U-sväng ;P

Nu blir det att bara ta det lugnt, och hoppas att nervositeten inte kommer senare under kväll. Så att jag får sova.
Nästa gång jag skriver är det från overthere...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Feeeest!!!!!

2010-02-13 @ 17:38:50
Kategori: Allmänt

Jajjemen, nu är det fest pågång.
Och här ska det drickas... MYCKET!!!! Sen blir det utgång där mitt och Angeliques mål är att bli utslängda haha, nej men vi ska ha kul och dricka mycket. Jag ska inte ha nån sprit ståendes när jag åker inte. Måste kolla utgångsdatum på mina drinkmixar oxå. Kan dom inte stå så säljes dom till den som vill ha dom, inte ges bort, SÄLJES.

Så imorrn får vi se hur jag mår, förhoppningsvis är jag bakfull. Och anledningen till att jag vill va det är för att det är ett bevis på att jag faktiskt klarade av att dricka idag. Den senaste gången jag drack fick jag i mig typ 3,5 cider och sen hade jag jordens magknip, så jag hoppas på bättre resultat den här gången.

Imorrn blir jag billös oxå, då försvinner skrotet. Min kusin ska ha den istället, hon har fått jobb och behöver en bil. Så även om jag inte åker förns om 2 veckor så blir jag av med den nu... Och det tycker jag är jättekul... Känner ni ironin?? Nej men det är väl bra att morsan o farsan blir av med den, den kan ju inte stå i 1 år och vänta på att jag kommer tillbaka.

Nu är dset smink som gäller, sen supa.


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Nytt

2010-02-06 @ 00:20:40
Kategori: Allmänt

Nu såhär inför mitt år i Usa tyckte jag att nånting nytt och fräscht vore på sin plats här på bloggen. Så jag har en ny design och nej det är inte jag som gjort den. Det har Babbi gjort http://babbi.se

Jag skickade bilder jag ville ha, färgönskningar. Sen fick hennes fantasi flöda, för min dör när det kommer till bloggen.

Så vad tycker ni??

Ang. kartan, A=där ska jag bo :D


Daggny is out

Kommentara! 2 st


1 månad

2010-02-01 @ 20:47:42
Kategori: USA

Idag är det exakt 1 månad kvar, inte räknat i antal dagar men...

Är dock lite smått nervös över att jag inte fått tid till amerikanska ambassaden än. Ringde idag och frågade och fick svaret att dom inte bokat en tid åt mig än, för det fattades lite papper från Boston än. Men hon sa att dom fått papper idag och att mitt kunde vara med där men hon visste inte. Om dom va det så skulle jag nog få brev i början av nästa vecka. Så berättade jag det fö rmin host mom, hon blev nog redigt nervös. Deras au pair dom har nu kan ju inte stanna längre och om jag inte kommer 5 mars blir det problem. Men vi får se, hon i Stockholm frågade när jag skulle åka och hon verkade inte tycka det va nåe konstigt så jag hoppas inte det är det.

Sitter här med en ansiktsmask och ska snart gå in och raka ben och allt därtill, inte så kul men underbart skönt att lägga sig i sängen med nyrakade ben.
Måste ta en shoppingrunda en dag här lite senare, köpa lite shampoo och sånt jag behöver därborta. Jag har redan planerat vad jag ska köpa så det blir inga problem, allt på Kicks. Nån som ska med?? Och en låååång härlig fika på det, vill verkligen fika länge nångång, utan att känna att man msåte hem.

Var föresten på shoppingrunda igår oxå. Laptop, kameraväska, extern hårddisk och en reseadapter. Sen idag va jag och köpte laptopväska. Jag tittade ju inte på storlekarna såklart, men lyckades köpa en 15" faktiskt. Skulle lägga ner den, då köpte jag en 15,6" dator. Va arg jag blir. :@ Hoppas jag kan byta den även om jag plockat bort allt en gång, satt tillbaka allt så bra det gick, en sak gick sönder. Men väskan är ju inte trasig så det ska väl inte vara några problem...

Nu är det benrakning som gäller.


Daggny is out

Kommentara! 2 st