Jaha...

2008-07-31 @ 15:29:33
Kategori: Allmänt

Siffran Två:
Du är en person med stark intuition som har en naturlig ådra för artisteri och kreativa arbeten. Problem med att hitta vänner har du inte då du är en vänlig, hjälpsam och fredlig person som är lätt att tycka om. Du älskar att ha mycket folk omkring dig och det är hos dig de roligaste festerna äger rum. Du avskyr att vara ensam. Ännu en positiv egenskap hos dig är att du har lätt för att känna medlidande. Detta kommer kanske att leda till att du i framtiden engagerar dig i humanitära frågor.

Trots uppskattningen du får från vännerna har du det lite svårt med självkänslan och självförtroendet. Ibland kan det hända att du hittar på små vita lögner för att dölja dessa. Du har även svårt att fatta beslut och sedan hålla dig till dem.

När det gäller kärlek är du den som drömmer om den eviga förälskelsen. I val av partner gör det ingenting om denne/denna har samma intressen för det konstnärliga som du men han/hon får absolut inte vara en soffpotatis.

Tvåor regeras av månen och färgerna som passar dem bäst är olika gröna nyanser, naturfärgat och vitt.


Nåt stämmer faktiskt...

Kommentara! 2 st


Classic Car Week 2008 (Rättvik)

2008-07-31 @ 15:23:35
Kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga, kom hem inatt vid midnatt. Ganska trött så jag bar in mina grejer på mitt rum, gick ner o borsta tänderna och kröp ner i min säng.

Kom ju upp i måndags kväll, vi va tvungna att vara inne på campingen senast kl 22 för då stängde dom och ställde ut cementsuggor. Vi va inne 21.50 =p Men vi åkte in i samhället strax efter 21... lite bilkö om man säger så. Och då är Rättvik fanimej inte stort. Men det va ju bara att flytta fram väskor i framsätet och lägga ner sätet och bädda iordning för spriten hägrade ju om man säger så =p Jajjemen, vi sov i bilen... Jag tyckte det va helt okej, kunde absolut sovit fler nätter. Men tro inte fel, det va en skön natts sömn jag fick mig inatt i min egen säng. Det blev ju lite varmt så första natten tror jag att jag sov 6 timmar, men nästa fick jag mig hela 9 timmars sömn. Det är ju inte tyst men det får man ju räkna med... Första natten hade det tydligen varit en tjej som skrikit oxå men det märkte inte jag, jag sov. Sen hade det blivit bråk nästa natt, vid järnvägsövergången högst 400 meter bort från oss. 2 knivskurna och 5 gripna, men inga som vi kände så vi blev ju inte drabbade på det sättet. Och det märkte jag inte heller något av så sova kan jag.
På måndagen när vi kom upp och hade suttit en stund i förtältet hos Linda och Pelle gick vi till parken. Först va vi tveksamma till att betala 120 spänn för det va bara en timme kvar tills dom skulle stänga. Men jävlar va glad jag är att vi gjorde det, för fy fan va kul vi hade =p Sen att alkoholen tog extra hårt då vi inte ätit ordentligt gjorde väl sitt men shit va vi dansa...=D
Tisdag låg vi på stranden, eller ja egentligen på den långa (600 m) bryggan som dom hade där. Rakt ut i Siljan och så en konstgjord ö längst ut. Långgrunt som fan, man kunde gå där ute vid ön. Och man kunde gå dit ut oxå, fanns partier med lite djupare men långt ut kom man.  På kvällen va det ju cruising, men då man fått ganska lite sömn så vi gick väl hem till bilen och la oss och somna vid midnatt ungefär. Kanske hade haft skitkul men jag va så jävla trött så det kvitta. Sen onsdagen gjorde vi inte ett skit. För det va ju typ vilodag även där, det enda som va va drive-in bio på kvällen. Hade gärna sett det men det va ju försent, började inte förns 22 och vi skulle åka vid 21 så... På dagen låg vi bara på stranden och jag försökte få lite färg på ryggen. Men eftersom jag inte tänkte på att vända mig om och lägga huvudet ner mot vattnet så har jag bränt upp höger skinka medans vänster är kritvit!!!! Förhoppningsvis slutar det göra ont snart och övergår till en fin brun färg och inte flagnar...

Bilder kommer såfort jag kan på bilddagboken... Såfort jag har tagit några till och tömt kameran vill säga.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Rättvik

2008-07-28 @ 10:00:49
Kategori: Mina tankar

Senare idag, tidigt ikväll åker jag och Carro till Rättvik, till Classic Car week. Äntligen säger jag bara, alltid velat åka dit men aldrig fått chansen. Och kom ju inte iväg till Västerås Power Meet heller så. Men dom som tycker Power meet är stort ska åka till Rättvik, vad jag har hört.
Vi ska sova i bilen... eller tält. Dom som redan är där sätter upp ett tält åt oss, men det hade spöregnat igår, och gör det det igen tänker jag fan inte bo i ett tält. Då bor jag i bilen, vi ska ju bara vara där en natt, kanske möjligtvis två. Lite träligt med den här värmen som är, allt blir ju så extra mycket jobbigare... Bilder kommer i bilddagboken, jag lovar.

Eftersom jag inte är som alla andra tjejer tycker jag att detta ska bli kul. Ni kan hata mig för det men det skiter jag i. Ni gör sånt som ni tycker är kul och jag säger ingenting om det så då ska ni oxå va tysta.


Daggny is out

Kommentara! 3 st


Att han vågar!!

2008-07-24 @ 17:45:59
Kategori: Mina tankar

Helen Nilsson mördades 1989 när hon bara va 10 år gammal. 2005 dömdes Ulf Olsson för mordet på henne och en 26 årig tjej.
Nu när Engla mördades gick Helens mamma ut och berättade att alla minnen kom tillbaka, inte så konstigt. Det kan jag förstå. Hon sa även att rättegången mot Ulf Olsson va viktig för att de skulle kunna gå vidare och kallade honom även för mördare. Då reagerade Ulf Olsson och tyckte detta va fel så han skriver två brev och skickar dom till Helens familj. Han skriver bland annat att han dömdes ju faktiskt mot sitt nekande. Och att det inte fanns nån bevisning för kidnappning och mord. När läkarna fick kännedom om breven fick han restriktioner, att han inte får ringa eller ta emot samtal. Ursäkta om jag låter dum men jag trodde det av nån som kollade brev och saker som skickas in och ut från ett sånt ställe som en rättspsykitriatisk klinik, men det va visst bara på film dom gör så. Då försökte han överklaga restriktionerna hos åklagarmyndigheten i Sundsvall men vann inget där. Nu provar han med JO...

Jag undrar bara en sak. Hur fan vågar han ens göra sig hörd och visa att han fortfarande lever? För det som han har gjort.
Jag har hittat allt detta på aftonbladet.






Sen måste jag lägga in nånting som är lite roligt faktiskt... Så det handlar absolut inte om samma sak.

http://www.boatlife.se/forum/uploads/monthly_07_2008/post-1414-1216830539.jpg

Eeh, jaha. Och va tänkte du med?


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Karlstad

2008-07-20 @ 11:57:00
Kategori: Allmänt

Japp, igår va jag till Karlstad. Fast först av ajg i Molkom och dumpa bilen... Sen bar det av till Bergvik, börja med en fika. Det första jag åt för dagen... kanske inte det bästa men men försent nu. Sen shoppa =p Hittade lite smink o sånt som jag inte behöver egentligen =p som vanligt. Sen kom vi in på Ikea och jag hittade clipsramar och en stor (30x40) ram, en liten söt orkidé och ett doftljus som ska lukta äpple och kanel men inte fan är det kanel det luktar iaf. Inte äpple heller,  mer jordgubb då faktiskt, tycker iaf jag.  Och han som jag va hade bestämt sig för att skita pengar, för jävlar va den där vagnen va full på slutet...=p Och så blev det lite problem, min väska låg längst ner i vagnen och jagtänkte inte på att flytta den när det började lastas i grejer.Och i väskan låg mobilen så när vi kom ut därifårn hade jag 8 obesvarade samtal från mamma, 2 obesvarade från kusinen och 5 sms som jag inte läst =S Och precis när jag fick upp den så ringer kusinen igen, så jag fick förklara att det va nån som skitit pengar... Och det va ju tydligen nåt nytt för denne, att man skiter pengar.

Sen bar det av till Maxi och mathandlande och sen tillbaka till Molkom och laga mat. Fast jag skivade bara bananen ska jag erkänna, sen la jag mig i soffan. Det känns ju lite träligt att fråga vart allt är hela tiden och sen va jag trött. För herre jävlar, jag har träffat en kille som kan shoppa!!!! Chock och jorden är uppåner!! Jag klagar inte men nästa gång tar jag gympadojorna =p Bilder kommer på bdb.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Gulligt?

2008-07-12 @ 13:26:31
Kategori: Bilder

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2889250.ab


Eeh ja vad ska man säga. Jag har inte ord till det, jag hittar dom helt enkelt inte. Är det gulligt eller är det bara konstigt? Om dom nu har varit i kontakt med kolmården måste väl dom ha nåe djur som kan göra det istället. Så det är hos rätt sorts släkte iaf...


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Rix FM i Karlstad

2008-07-10 @ 11:19:55
Kategori: Allmänt

Så har det varit Rix FM festival igen då. Denna gången i Karlstad, fast dom kommer ju till Örebro oxå, om två veckor =) Dit ska jag oxå, men igår var det alltså Karlstad det gällde. Det var trevligt och till skillnad mot Örebro så kunde man faktiskt stå nära scenen, eller relativt nära iaf. Örebro får man va glad om man kan stå vid tältet där mixerbord och sånt står.
Artistutbudet var väl helt okej, jag va väl mest där för en go kille =) BROLLE... Annars va det Linda Bengtzing, Anders Johansson, Sonja Aldén, Nordman, Arash och sen skulle Rongedahl och Marie Picasso spela oxå, men det såg inte vi för vi orka inte och Brolle hade ju spelat så det kvitta lixom. En lyckad kväll måste jag nog säga, med många skratt iaf på vägen hem =p Fick tillomed ont i magen där en sväng =) Då är det kul!!
Bilder finns som vanligt på Bilddagboken 
http://daggny.bilddagboken.se/p/main.html


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Så va det klippt

2008-07-07 @ 18:28:20
Kategori: Allmänt

Så var det då gjort =D ÄNTLIGEN säger jag bara. Min mamma va såklart bedrövad och när jag kom med kameran för "före"-bilderna så fråga hon om jag verkligen skulle göra det. Då sa jag att det är ju bara hår, att jag klipper av mig det är ju inte samma sak som att jag skulle gå och tatuera mig. Tatueringen är kvar hela livet, om jag inte väljer att ta bort den för flera tusen kronor. Lite klippning gör inte så mycket eftersom håret växer ut igen. Och som Carro sa så kommer jag ha långt hår på nolltid eftersom mitt hår växer som ogräs =p
Bra där att jämföra klippning med tatuering, jag vet att det absolut inte är samma sak men jag va ju tvungen att få tyst på tanten... Bilder finns på bilddagboken.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Äntligen!!

2008-07-06 @ 22:49:09
Kategori: Allmänt

Som det ser ut just nu ska jag klippa av mig håret imorrn. ÄNTLIGEN!! säger jag bara...
Min mamma däremot är bedrövad, Ska du verkligen klippa av dig håret? Med en sån här röst =S hoppas ni fattar... Men vadå, det är hår, det växer ju ut till slut.
Den frisyr jag tänkt mig kanske behöver trimmas till när det börjar växa ut, om jag ska spara ut igen vill säga. Då det är olika längder =p Mer säger jag inte, bilder kommer när det är gjort =D


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Utmanande?

2008-07-04 @ 10:52:48
Kategori: Mina tankar

Jaha, här sitter man nu en varm förmiddag. Det är jobbigt varmt och jag ska iväg till jobbet. Helst skulle man ju sitta i bikini men det går ju inte. För det anses som för utmanande klädsel för fritidspersonal. Då undrar jag bara. När ser INTE ungarna för utmanande klädda människor? Dom åker och badar med sina föräldrar, då ser dom folk i bikini och diverse annat...inget alls kanske. Vad ser dom inte på tv? Jag tror att det egentligen är så att dom som bestämt dessa regler bara är avundsjuka för att dom bara sitter inne hela dagarna och vi är ute och har chans att blir bruna.
Jag säger inte att man som dagisfröken eller fritidspedagog ska komma i stringbikini och små lappar över brösten som knappt täcker bröstvårtorna. Men nåt lättare kan man väl få ha på sig, visst, shorts och linne. Men när man sitter vid en vägg och det är 40 grader mot den väggen så är det jävligt varmt även i shorts och linne.

Nu ska jag iväg och duscha... Inte för att det lkommer göra nån skillnad. Kommer va lika ofräsch när jag kommer till jobbet iaf, men jag kan ju försöka.


Daggny is out

Kommentara! 1 st