Fotorunda

2009-10-26 @ 10:14:17
Kategori: Bilder

Söndag igår, inget att göra. Så det blev en liten åktur, som blev lite av en fotorunda. Hade ju varit trevligt med bättre väder men man kan väl inte få allt.





Gillar verkligen kontraserna i färgerna :)



Sen blev även saaben fotad lite. Numera effektgrill, och blir det inte flammigt så kanske hela bilen ser ut såhär inom en snar framtid.



Daggny is out

Kommentara! 0 st


Kvällsbabbel - Naglar

2009-10-22 @ 22:24:11
Kategori: Bilder

Har lust att fördriva lite tid innan sängdags, så det blir lite kvällsbabbel. Fast egentligen borde jag gå o sova för imorrn ska Jimmy få det stora nöjet att väcka mig kvart i sju. Men jag ska inte jobba, nej jag ska ha så roligt nere i tvättstugan och tvätta min kläder. Men inte Jimmys, det får jag inte. För det vill hans mamma göra enligt honom, enligt henne oxå så, dom får väl göra så då.
Så imorrn blir det en dag i renlighetens tecken. Jag ska tvätta och städa, toa (fy på mig som inte städat den än, men jag fick jobb), kök, hall och rum. Sen ska Jimmy sluta jobbet och så ska jag få iväg honom att titta på tapeter till sovalkoven, för där är det snuskigt äckligt just nu. Det blir ju gärna svett- och annatfläckar där man sover och just nu är det gula tapeter... Inte så gult just där om man säger så.

För ett par veckor sen va jag och Angelique på stan, fikade lite och kikade i affärer. Då va vi inne på Kicks och jag köpte på mig grejer till att göra ett par nya lösnaglar. Bl a lila nagellack och remsor som gör att man får en snygg fransk manikyr. Då lovade jag att jag skulle visa här i bloggen hur dom blev, dock har jag inte gjort det än. Bl a för att jag aldrig hinner ha naglarna så lång tid att jag hinner få det på bild för att jag tappar dom en efter en och så sitter jag där med typ 2 av 10 naglar (inte så mycket att ta kort på) Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder iaf.



Mina allra först naglar, vet inte riktigt vad jag tänkte med.


Sen blev det ju dessa chackrutiga :D


Å så dessa som jag lovade Angelique bild på. Här är dom ;)


Sen dessa.

Jag har gjort ett par till, men dom spar jag till den 7:e november ;) Och det va faktiskt ringfingret på dessa senaste ovanför och polistanten som gjorde mitt pass som inpirerade till dom nyaste.
Nu är det sängen som gäller, Jimmy har redan släckt lampan :S


Daggny sis out

Kommentara! 0 st


Onsdag 091021

2009-10-21 @ 09:37:56
Kategori: Mina tankar

Sitter jag här igen då med mitt kanelbröd och mitt te, men gott är det.

Igår ringde jag min mor runt 16 och frågade lite vad dom skulle äta, fläskfilé tydligen. Jahaaa, sån mat idag ja, va trevligt... Då skratta hon och fråga om jag va sugen på att komma hem och äta lite mat. Det kanske jag va oxå iof, men jag hade även glömt att ta upp nåt ur frysen så det hade hunnit tina.

Det där med att se desperate housewifes och grey's anatomy som jag va så lycklig över igår gick ju käpp rätt åt helvete kan man säga. För det första så måste man va medlem på kanal5play's hemsida, inte så svårt kan tyckas och det är det ju inte heller. Men sen ska man betala för att se dessa program, och gamla program så jag kunde titta ikapp fanns inte. (Så det blir att köpa alla boxar när jag nu får råd, eftersom jag önskat mig det i julklapp och present av mor och far i 2 år nu och det itne har hänt nåt så får man fixa det själv.) 19 jävla spänn för att se Grey's, ett avsnitt endast. Och nåt liknande för husfruarna. Jippi!!! Så är det inte på andra kanalers playfunktioner på internet, det är gratis (även det senaste) Fick iaf se "Tal till nationen med Magnus Betnér så räddad blev ju dagen iaf.

Tänkte ta upp en annan grej som kom upp häromdagen, men jag måste komma på hur jag ska uttrycka mig först.
Nu, titta på "tv" och sen ta toan som itne blev gjort igår.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Bla bla

2009-10-20 @ 09:52:38
Kategori: Mina tankar

Jaha, så va det tisdag. Sitter och funderar på vad jag ska göra idag medans jag äter frukost, te och wasabröds kanelknäckebröd. Men det är ju 7% kkostfiber i så helt onyttig är jag väl inte... ;) Plus att jag va faktiskt ute och gick lite drygt 2 timmar igår, 1 timme själv och 1 timme 20 min med Jimmy och Robban. Sista halvtimmen med J och R va jobbigt faktsikt. Börjar bli lite för kallt, spec för mitt knä. Får lov att införskaffa ett knäskydd så det håller sig varmt hela tiden. Dyrt bara, julklapp kanske (av mamma o pappa).
För annars vet jag inte vad jag vill ha i julklapp, hade inte riktigt räknat med att fortfarande vara hemma över jul och det kanske jag inte kommer vara heller. KANSKE firar julen over there, you never lnow. STORT KANSKE!! Men jag kommer nog på nåt roligt jag vill ha, som inte ruinerar folk, för annars vet jag vad jag vill ha ;)

Idag ska jag nog diska lite, ta en svängom på toaletten för stolen ser allt annat än supertrevlig ut. Annars ska jag nog se Desperate Housewifes och Grey's Anatomy på kanal5's hemsida, eftersom man nu kan göra det. Nu kan man se alla program som dom visar, iaf serier. Jag har sett lite fråga olle och arga snickaren men inte alls de program jag helst vill se. Och jag lär sitta här ett tag, för fy vad jag har missat. Men man prioterar ju lite annorlunda när det finns nån att åka till och gosa (även om den inte äger en tv som funkar) eller hur?


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Everybody..

2009-10-19 @ 15:31:42
Kategori: Bilder

.. needs some color in their life.




Daggny is out

Kommentara! 0 st


Vinnare...

2009-10-19 @ 09:23:37
Kategori: Allmänt

Jessika va den som vann den lilla "tävlingen", gissningen om vad jag gjort om på bloggen mer än andrat färg.

Jessika om Nya färger:
Att det är vita rutor som du skriver inläggen i?? Eller att det är en vit ram runt din profilbild?
---> Kanske är annan stil på rubrikerna med...
Gaahh vilket dåligt minne man har.. sitter och funderar som tusan hur det såg ut innan


--->= Där har vi det, annan stil på rubriker och all text utom i just inläggen.



Det här är vad du får för att du gissa rätt, kasnke inte mycket men alltid nåt. Ska fixa lite till fatet innan jag ger bort den men annars så är det detta.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Söndag

2009-10-18 @ 22:01:20
Kategori: Allmänt

ett par timmar till, typ 2.

Men ni har hela söndag på er, inte för att jag tror att det kommer hända nåt till imorrn bitti men ändå. Plus att jag håller på att lägga in lite bilder på datorn, vilket tar lite tid så jag orkar inte riktigt idag. Vill ju lägga mig nångång oxå.

Höres imöra


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Fredag

2009-10-16 @ 07:25:24
Kategori: Mina tankar

  • Kl är bara 20 över 7
  • Det är jobbigt mörkt ute
  • Det kommer ner nåt som liknar blöt snö
  • Jag är rädd att det är halt ute
  • Jag har sommardäck på bilen
  • Jag ska jobba idag, 10,5 timmar
  • Jag tycker inte alltid om mitt liv, som nu tex
  • Vill bara krypa ner tillbaka i sängen och sova ett par dagar


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Btw

2009-10-15 @ 18:04:18
Kategori: Mina tankar

Gällande det där lilla gissnigs"tävlingen" i föregående inlägg.
Ni har till på söndag på er att gissa. Bara att kommentera, först till kvarn.
Vad ni får blir en liten överraskning men passar helt perfekt i höstmörkret enligt mig.

Nu ska jag ställa mig och göra mat, köttbullar och makaroner blir det.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Nya färger

2009-10-15 @ 10:48:35
Kategori: Allmänt

Nu har jag ändrat lite färg på blogggen, som synes.
Jag har gått och blivit rosa :S Nejdå, men just nu får det se ut såhär. Ville mest bara bryta med en annan färg. Sen att jag faktiskt gick lite längre och har gjort nåt mer va inte riktigt planerat men nu är det så. Kanske inte verkar så mycket för den som kan det här med bloggdesign men för mig är det mycket :P
Ser ni vad det är? Den som gör det och kommenterar först får nåt av mig. Och nej, ingen kram utan nåt riktigt.

Nu ska jag åka o jobba.


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Mömömö

2009-10-12 @ 09:22:15
Kategori: Bilder

Vet inte vad jag ska skriva, tappat lust till allt känns det som. Vill ingenting längre.


Så jag bjuder på en egenfotad bild istället.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Sug..

2009-10-04 @ 19:03:32
Kategori: Mina tankar

..min röv.

Så känns det nu. Jag har ju bestämt mig för att inte äta godis på ett halvår, vilket jag tycker känns förjävligt. Eftersom Jimmy nu är på mig hela tiden. Jag kan knappt inte äta en bulle, fast det har jag egentligne oxå sagt nej till så... Men nu behöver jag nånting sött känner ajg, eller iaf inom en snar framtid så jag inte går ut och slår ner någon. Plus att jag tror jag har PMS oxå, nu är ju jag en sån person som hatar när folk frågar om man har pms bara för att man är arg. Men i kombination med mitt sockersug så kan det bara gå åt ett håll idag.

Så vad gör jag en sån här dag när suget är extremt och pms:en gör sig påmind? Jo, jag sätter mig med bloggdesign. Jaha, och hur tänkte jag här är nu min fråga till mig själv. Jag kan inte svara på den frågan för jag vet faktistk inte.

Så jag ska istället duscha och sätta på en film tror jag. Eller om jag lägger en mask och sen film och sen dusch mitt i filmen...


Daggny is out

Kommentara! 0 st