Nåt

2009-05-31 @ 10:44:08
Kategori: Mina tankar

Så va det söndag. Pingstdagen. Mors dag. Sista maj. Imorgon börjar juni och sommaren på allvar.
Fast vi har ju redan nu, och har haft ett par dagar, besök av sommaren. För vilket väder det har varit!! Sol hela dagarna och varmt så in i satan.

Igår stod det enduro på Jimmys schema, så jag följde med. Med kameran, eller ja efter ett tag iaf, men alla kan ju glömma. Väl där så smörjde jag in axlarna och fram på bröstet då jag vet att det är där jag brukar få färg först och alltså bränna mig. Jag hade en tuptop på mig så jag tänkte få mig lite fin färg lagom till studenten, då klänningen jag ska ha har väldigt smala axelband. Så vad händer? Jo när jag smörjde mina axlar så kom jag ner lite på ryggen på sidorna och även på armarna. Där jag smörjt är jag fortfarande vit, ingen färg alls!! Och där jag missade är jag röd, som tur är är det inte extremt röd, inte ont röd men vilken snygg linje jag har. INTE!!!!
Sen på kvällen va vi ute till Linnebäck och hämtade Jimmys nya bil. Han sålde sina 940 igår morse så han va ju i bilbehov. Så han gick och köpte Carros 240... och ingen är väl lyckligare än han över det. Sen blev vi inbjudna på mat, så vi åkte och köpte det vi ville grilla. Sen åkte vi tillbaka, grillade, käkade och hade trevligt. Sen hem och jag byta kläder, det blir ju lite väl kyligt på kvällarna än, inte den riktiga sommarvärmen har kommit än men snart så :) Sen bar det ut till Picasso i Kristinehamn, jag hade bestämt mig för att fota lite häromdagen när vi va där (utan kamera :O) Blev endel snygga bilder tycker jag, jag är iaf helt okej nöjd. Och Johan fick sin pose av Jimmy oxå... Han fick en bild av bilden på mms, men han va nöjd.
Idag är det städning som gäller, det behövs. Och jag sitter som bäst med färg i håret. Nu till sommaren kör jag kastanjebrunt, hur gärna jag än vill ha rött hår. Men rött hår blir it så bra på sommarn. Man solar och badar och det bleks och sköljs ur så det blir inte snyggt iaf. Kör på brunt så kommer rödtotten tillbaka till hösten, längtar redan :P



Nu är det bäst jag flyttar på mig och hjälper till med städningen.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Ny design

2009-05-27 @ 19:31:27
Kategori: Mina tankar

Jag skulle byta header alldeles nyss och så va jag inne på kodmallar och kladda. Trodde inte det sparades men det gjorde det tydligen. Så ett helt vanligt tema får det bli nu. Men det är ändring pågång.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


F**tbilder

2009-05-27 @ 17:37:30
Kategori: Mina tankar

Igår va ju den stora dagen när vi skulle hämta Angeliques hund. Det gick bra, ett litet snedsteg, kan man väl kalla det, med bilen påvägen hem. Var väl trött antar jag, men då vakna jag till. Och lilla Kelly väckte jag oxå, det va ju inte meningen, hon som sov så gott.
Sen åkte jag till Jimmy, och VÄCKTE honom!!! Herregud, sova mitt på blanka den, sådär vid 7 på kvällen :P Sen när ajg tillslut kom hem så hade jag fått post. Lönespecifikation från Degerfors kommun, den va ju bara tråkig att öppna. Filmer från Lovefilm och bilder från Extrafilm. Äntligen tänkte jag, beställde bilderna för två veckor sen (imorrn) och allt annat har kommit, och det innefattar stora förstoringar och en studentskylt!! Så jag öppnar glad i hågen och ska kolla alla. Men vad har dom inte gjort?? Beskurit en av bilderna så att huvudet är borta, det va förstoringar i storlekarna 20x30. Blev arg och besviken eftersom dom ska användas om 2 veckor på studenten. Och alla i familjen satt och undrade hur dom kunde göra så, nån måste väl lägga dom i kuvertet och se att det är fel eller? Så idag var det bara att ringa kundservice och prata med dom. Jag skulle retunera bilden+faktura och lägga en ny beställning. När jag fått den nya beställningen skulle jag höra av mig så tar dom bort den fakturan så jag inte betalar nåt för den. Bara hoppas att dom skyndar sig och jag får den innan nästa vecka. Jag drog en liten vit lögn om att jag skulle ha den på studenten (det ska jag ju) men att studenten va den 5/6, den är den 10/6. Men jag har lärt mig att man måste ge dom en spark i arslet ibland, hoppas det hjälper. Jag har nämligen mailat dom om en annan beställning jag gjort, då jag ville komplettera en order, men det gick inte, jag skulle höra av mig när jag fått allt så skulle dom ta bort en portokostnad.

Och så verkar det va nåt fel på Torsten tror jag. Han dricker kopiösa mängder med vatten, för hans storlek alltså. Jag sökte på google och fick upp nåt om diabetes. Plus att han är ju så extremt liten nu för tiden. Kanske han är dålig. Men hur får man reda på sånt? Nån som är kunnig på hamstrar? Han kan lixom stå och dricka konstant i flera minuter. Där det stod om diabetes stod det att dom dricker mycket och kissar mycket. Han lär ju ska kissa mycket, men jag vet ju inte. Inte direkt att han har en toalett med måttsticka i...

Nu måste jag iväg till Posten lite snabbt. Lägga på filmer och returnera bilden, IDAG!!


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Tisdag

2009-05-26 @ 10:52:58
Kategori: Mina tankar

Så va det äntligen tisdag. Tänk att man kan längta så efter en dag och tycka att dagarna går så innerligt sakta, bara sen i fredags (för min del). Helt otroligt.
Vi ska ju hämta hund idag, Angelique ska ha en lite hårig råtta :P Den har ju päls och kommer va liten då blir det hårig råtta ;) Vi ska "ända" till Mjölby, om jag bara visste att Jessika mår bra och allt så skulle jag vilja åka och hälsa på henne (i Tranås). Hon fick ju en liten Vidar natt till igår :) 00.55 för att vara exakt och speciellt liten va han inte heller, för att vara tre veckor för tidig, 3455 g och 49 cm lång. Så normalstor alltså, tänk om han hade legat sin tid ut eller ännu längre :S Stackars Jessika.
Jag och mammas arbetskamrater satt och pratade en gång när jag jobba istället för morsan. Dom har båda två barn var, båda har fött naturligt och kejsarsnitt. Och båda klagade lika mycket på dom olika "metoderna". Båda gjorde ju ont på olika sätt, så då gick jag hem och sa till morsan att du får helt enkelt vänja dig vid att du kommer få ett mörkt barnbarn eller ett asiatiskt för jag tänker fan inte ha ont. Men det där vet jag ju inte stämmer, klart att jag oxå vill ha barn, på naturlig väg (om det går) Och som mamma sa, när jag föddes så sa hon och hennes rumskamrat att aldrig gå igenom det här igen. Året efter, 89, kom båda och berättade för varandra, samtidigt, att det va dax igen. Det måste ju betyda att det är nåt speciellt.

Nu vill jag att tiden ska gå så jag kan åka och hämta Nettan så vi kan åka. Ska iof äta och duscha först men det kommer ju gå ordentligt fort bara för att jag inte vill det. Kl är ju lixom 10.50 och jag ska inte hämta henne än på 3 timmar...
Det blir ägg och proteindryck med lite frystorkade jordgubbar som färdkost för mig, så äggen ska ju kokas ja. Bäst jag gör det.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Måndag

2009-05-25 @ 18:40:02
Kategori: Mina tankar

Måndag
Ny vecka
Samma månad

Snart är det dax att sätta sig i bilen och åka för att hämta Angelique och sen köra ner till Mjölby och hämta hund. Om mindre än ett dygn har du henne :) Angelique har laddat upp med ost och cola. Själv kör jag på ägg och proteindryck, låter väl gott... Nån saft eller vatten lär ajg behöva oxå, den som lever får se.

Jobbat idag, typ 2 timmar. Ganska okej :P Sen har jag även knåpat ihop en studentskylt, "bara" en kvar. Den kan jag förhoppningsvis få ihop imorrn eller på torsdag, Jag gissar torsdag eftersom imorrn lär jag inte hinna då posten måste komma först, plus att bilderna ska va med posten oxå. En ganska stor förutsättning.
Nu ska jag gå och handla.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Skalad knoge

2009-05-23 @ 10:11:24
Kategori: Allmänt

Precis vaknat, typ, precis gjort frukost och ätit men jag är redan halvt handikappad. Jag skulle ha smörgås med ost och gurka på, orkade inte ta fram en kniv till gurkan så jag använde osthyveln. Hyvlade även av min knogtumme när jag ändå höll på. Det gör förjävligt ont och jag kan inte böja på tummen för då gör det ännu ondare, fint det.

Idag är det cruising i Krillehöla (Kristinehamn). Det ser vi fram emot :) Dricka, igen. Gjorde det igår oxå.
Fest hos Nettan :D Och sen hipp som happ, ungefär, ska jag åka till Mjölby på Tisdag. Ska köra Nettan så hon kan hämta sin hund. Jag längtar redan, kanske nästa lika mycket som dig själv Nettan.
Vad ska ni göra idag?


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Tävling

2009-05-22 @ 12:03:26
Kategori: Allmänt

Hos http://lindablom.se/ kan man vinna ett skitsnyggt linne.



Gå in på hennes blogg och va med.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Måste läsas

2009-05-22 @ 09:52:05
Kategori: Allmänt

Detta  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593 måste läsas.
Hur kan man göra så? Och hur står den andre föräldrern ut?

Läs det


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Lite bilder

2009-05-21 @ 20:03:20
Kategori: Bilder







Kommentara! 1 st


Torsdag

2009-05-21 @ 19:44:51
Kategori: Mina tankar

Idag är Kristi Himmelfärdsdagen, Kristi Flygare. Idag har jag gjort smörgåstårta, igen... Jimmy och Rösa har hållt på med caben idag, och gör fortfarande, så då gjorde jag mat åt dom kan man säga.

Igår när jag va iväg till barnmorskan fick ju inte jag några p-piller, utan minipiller. Det va det eller kopparspiral att välja på, spiralen håller i 5 år. Men efter att ha läst mammabeckas 
http://mammabeckas.blogg.se/ blogg så ville jag inte ha nån spiral, så då valde jag piller. Men jag kanske börjar överväga spiral iaf, barn ska jag ju inte ha än på ett tag och skulle jag ändra mig är det bara att ta ut den. Jag får se hur det funkar, har ju lixom hämtat ut piller för 3 månader nu så ska testa. Om det inte funkar, typ att jag glömmer hela tiden :S, så kanske det blir en spiral iaf. Undrar vilken man ska ta?? Den för 1000 kr som sitter i 5 år eller den för 0 kr som sitter i 5 år. Svårt val det där... Vi får väl se, men jag harr sagt till Jimmy att om jag glömt att ta mer än en tablett så blir det inge nuppa nuppa ;)

Så har jag fått nästan alla grejer till studenten, fattas bara 6 st förstoringar i A4 storlek. Det roliga med extrafilm är att man får så många roliga fakturor. Nu har jag iof gjort två beställnignar då jag glömde några bilder på första :S Jag mailade och frågade om jag kunde komplettera med bilder, men det gick intee. Men jag skulle höra av mig när jag fått allt så skulle dom dra bort en portokostnad, precis det jag va ute efter, det lönar att höra av sig. Jo till fakturorna, jag beställde 6 st 10x13 bilder, 6 st 20x30 bilder, 1 st 30x40, 1 st 50x70 och en studentskylt i första och yttligare 1 st 20x30 och 3 10x13 bilder. Vad får jag? Sammanlagt 7 st paket, varav en att hämta ut på OKQ8, gissa hur många fakturor. Jojo, 7!!! st fakturor. Vad sägs om att lägga ihop det?? Spara papper, spara på miljön. Nej vi gör över med ännu mer. Och det är ju så otroligt roligt att betala alla dessa sen... Jag är ironisk, märks det??

Nu ska jag duscha tror jag, läsa lite och sen sova nångång ikväll. Hur har din dag varit?


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Onsdag

2009-05-20 @ 17:25:25
Kategori: Mina tankar

Igår hände inte så mycket, jobbade och åkte till Jimmy. Tog det allmänt lugnt, va med ut till Jimmys jobb när dom fixa lite med caben.
Idag har jag itne heller gjort så mycket, tagit det lugnt. Varit iväg till barnmorskan och skulle få nya p-piller, men det fick jag inte. Anledning? Jag är för tjock. Nog för att jag vet att jag behöver gå ner ett par kilo, vill oxå dessutom men så allvarligt trodde jag inte att det va. Hon kollade mitt BMI, som tydligen är deras riktlinjer, som dom måste göra. Inte på ungdomsmottagningen iaf... Och det visade att jag är för tjock för att få äta p-piller, så jag fick åka till apoteket och hämta minipiller. Det känns ju lite träligt, börja med nånting nytt. Plus att det gäller att mitt minne funkar som det ska eftersom jag inte får glömma med mer än 6 timmar, jippi!!
Sen packade jag och åkte hit, till Jimmy. Men innan jag landade i datastolen så var jag och handlade. Har ganska precis gjort en smörgåstårta till grabbarna, den får dom imorrn när det blir cabskruvning hela dagen. Eftersom alla är lediga, det är ju en älskad långhelg, eller ja inte riktigt. Men för mig är det det :)
När jag va och handlade på Coop i sandviken så fanns det såna där ställningar med studentgrejer, så fanns det små mössor. Tänkte jag man kunde sätta på skyltarna, som dekoration. Men dom va så jäkla dyra, så det blev en annan sort.




Dom här kostade 20 för 30 st, dom andra kosta 24.90 för 6 st. Så tar man bara bort pinnen så är det bara att limma fast på skylten. Fy fan va hjärnan va med mig idag :D


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Måndag

2009-05-18 @ 12:26:09
Kategori: Mina tankar

Precis kommit hem från jobbet, städat 6 timmar idag. Fy fan va äckligt. Nej då, det är ganska okej. Vissa toaletter är inte spolade men som tur är innehåller dom bara nummer 1. Fick skubba en toalett i säkert en minut för skit hade typ bränt fast över helgen, mojjsigt värre va det. Men hey, va gör man inte för lite cash. Imorrn är det påt igen bara, börja kl 6.00 och sluta när jag är klar. Egentligen ska jag jobba 6.30-15.00 men jag städar det jag ska på halva tiden mot den vanliga städerskan. Och jag tänker inte sitta där och muppa mig i 2 timmar extra bara för att jag ska va där till 14.30, jag får ju ta extraraster som det är bara för att det är ungar i klassrum och grejer när jag kommer och ska in där.

Så nu blir det väl att gå ut och gå, skriva brev och ringa telefonsamtal. Jag bävar för telefonsamtalet, jag HATAR att ringa. Och det är absolut ingen överdrift, det finns fan inget värre. Känns som att jag alltid ringer och stör. Och det kan ju bero på att dom gångerna jag ringt nånstans så har jag gjort just det, stört. Typ väckt folk och skit, inte roligt. Men ta tjuren i hornen och göra det är väl det bästa. Eller så gör jag en fegis, det är ju ett mobilnummer jag ska ringa, jag skickar ett sms :P Nej vi får se hur det blir, nångång måste jag väl växa upp antar jag.
Sen blir det en skön dusch :D Funderar på om jag ska åka till Jimmy och duscha, där kan man ju duscha länge utan att varmvattnet tar slut, plus att han inte betalar för vattnet så det är bara att spola på. Jag får ju sån skit när jag duschar länge här hemma. Synd bara att hans duschmunstycke är typ från våren 1566 och är då världens sämsta, men det kan man väl leva med.
Just ja, ska maila lite bidler oxå :)


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Helt otroligt

2009-05-17 @ 21:16:55
Kategori: Mina tankar

Fy fan vilken kväll igår, tyvärr inte åt det bra hållet. Jag skulle ju bli hämtad kl 18, kl va 18.45 när dom äntligen kom hit. Sen skulle vi bara hämta sprit. Det va väldigt många ska bara under kvällen. När vi så börjar närma oss Karlstad får Carro sms att nästan alla bilar har åkt. Då säger jag, ja det slutar ju kl 20, vilket det va 20 min kvar till... det va det ingen som visste. "Ja men förra året höll det på till 22", det gjorde det inte i år kan jag säga. Det va dött när vi kom fram. Så vi drog inåt stan istället, stod på nån shellmack och kollade killar. Så jävla häftigt åk hade vi väl inte men det va ju gratis, vi åkte City Trafikskolebil... Men då kan det bara bli bättre nästa gång jag åker på nåt liknande. Right?

Och idag har jag varit på kalas, lite smörgåstårta och så. Inte speciellt gott men det gick ner, nej jag tycker inte om smörgåstårta. Sen hände nåt helt otroligt. TJOFF sa det bara :) Vad det är kommer ni märka ;)
Nu ska jag leka med Ernst och njuta av det lilla av kvällen som är kvar, ska jobba imorrn.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Lördag

2009-05-16 @ 17:21:46
Kategori: Mina tankar

Vad att göra? Jo jag vet, vi jättestressar för att få i oss nåt att äta för att va klar att åka halv sex. Sen ändrar vi den tiden till sex, och den allra första tiden va fem.
Kan man inte bestämma sig för en tid och sen åka den tiden? Vad är problemet folk?
Jag ska till Karlstad, på garagetträff. Det är alltså
www.garaget.org jag pratar om, som har träff. Aldrig varit på en förut så jag är nybörjare men det är man ju med allt första gången.
Så nu sitter jag här o käkar småfranska med räksallad, bara för att dumma storängen inte hade skagenröra. Egentligen den enda röra jag äter men jag va tvungen att testa, nu har jag gjort det och det va inte gott.

Idag har jag inte gjort nåt direkt, lagt ansiktsmask och tagit en ordentlig dusch. Annars har denna lördag gått i filmens tecken, trots det otroligt fina vädret ute. Det blåser ju lite och det hjälper knappast mig i min allergi kan man säga. Så när alla andra njuter av solen så stannar jag hellre inne. Jag bara längtar tills jag får en liten skitunge. För flera stycken som kännt av pollen gör det mindre eller i bästa fall inte alls när dom fått barn. Tänk om jag hade ett jobb och inkomst och allt det där. Eeh ja, den andra parten som vill ha barn oxå naturligtvis. En stor förutsättning.

Nu hörde jag av Jimmy oxå, dom är påväg hem. Yeej!! Jippi!! Och allt det där, då kommer han inte allt försent, det tar ju ändå 6 timmar ungefär. Han kunde va hemma till 22 om det flöt på :D
Så nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska åka om en stund.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Singoalla

2009-05-15 @ 22:51:44
Kategori: Mina tankar

Singoalla är ju väldigt gott. Nu har dom kommit med något som är snäppet godare, faktiskt gick det  :)



Singoalla Lakrits. Även ni som inte är så förtjusta i lakrits tycker jag ska prova, för det är inte en jättestark smak av lakrits. Nu älskar ju jag lakrits så jag kanske inte känner det, men prova för fan. Helt klart värt det!!


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Bara lite kvar

2009-05-15 @ 18:47:30
Kategori: Mina tankar

Jag hade ju lite saker som jag skulle göra innan helgen. Hämta medicin, fixa p-piller, höra av mig till förra arbetsgivare, höra av mig till Culture Care Au pair och höra av mig till läkare. Läkare gick ju inte, det närmaste jag kom va ju kärring till distriktssköterska. Jaja, det jag har kvar är att knåpa ihop ett brev till förra arbetsgivaren och lägga på lådan. Bara ringa Beatrice kvar sen och det kan jag itne göra idag, så det får bli på måndag. Försent nu och på helgen vill jag inte störa. För jag har blivit lite sugen på att prova att vara au pair, jag fick ju höra att jag va väldigt kvalificerad att åka till USA när jag va på den där "föreläsningen" i Karlstad. Eller jag fick inte höra men Carro fick höra och hon berätta det för mig. Det låter ju aldrig fel. Så till veckan står det Ringa Beatrice och Ringa röda korset på min lista att göra, plus besöket hos barnmorskan på onsdag och jobb måndag tisdag.
Varför ringa röda korset? Jo för jag tänkte skaffa mig ett intyg på att jag kan första hjälpen. Hittade en jobbannons som au pair där det krävdes och det kan ju aldrig vara fel att ha lixom. Lite märkligt att det inte ingår på barn och fritid, något så användbart, speciellt eftersom vi jobbar med barn. Med människor överhuvudtaget, sen kan det ju va valbart men att det finns.
Sen väntar jag fortfarande på blanketter och papper från utbildning jag sökt preliminärt, dom skulle skicka det skrev dom i mailet, som jag fick för en månad sen. Plus att jag väntar på mitt personbevis sen ca 3 veckor tillbaka. För eftersom jag sökt en folkhögskola så måste man ha ett personbevis skickat med ansökan, varför vet jag inte men så är det. Nån som kan upplysa mig?

Nej, nu ska jag blaska av mig lite och dra mig iväg till kyrkogården. Sist ajg va där va lite kallt men nu är det ju fint väder och det är fridfullt där tycker jag. Lugnt och stilla, som det ska va. Rensa huvudet och bara inte tänka på nånting, skönt.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Mentalt??

2009-05-14 @ 10:01:51
Kategori: Mina tankar

Jaha, så va veckan snart slut igen. Fy va fort det går, det är typ bara 3 veckor kvar så är det student och grejer. Precis suttit och knåpat ihop en skylt btw, en massbeställd skylt så att säga. Men den ska studentens mamma och pappa ha, jag hjälper dom då syskon i den familjen är sjuka. Då rinner tiden iväg och helt plötsligt är det student och då finns ingenting. Jag ska oxå ha en skylt den dagen, men den ska jag göra själv. Så jag slängde med lite förstoringar och vanliga storlekar på bilder oxå, ska ha en ordentlig skylt. Sen kanske göra en skylt till, vi har ju inte bara en student i år, vi har två. Yeej!! Eller ja, kanske inte riktigt så glatt men det är inte på samma dag iaf. Vilket jag uppskattar eftersom då kan jag gå på båda :D

Igår bakade jag muffins, det blev 4 olika. Hallon, choklad, kaffe och naturella. Sen gjorde jag frosting och spritsade på några av dom, det belv väldigt sött men det gick att äta. Men bara en!! Speciellt hallon va väldigt goda, riktigt fuktiga och absolut inte torra som muffins gärna blir. Speciellt choklad har en förmåga att bli torra när jag gör odm, men det verkade blir bra den här gången. Men det där med frosting va ju inte det lättaste, på receptet stod det "300 g (1pkt) florsocker". Så jag hällde i ett paket för att sedan upptäcka att det va 500 g i det paketet, men det löste sig iaf, men lite väl lös tror jag den blev. Men nu vet jag ju till nästa gång, man lär sig av sina misstag. Iaf jag, oftast :P
Jag ringde även distriktssköterskan igår eftersom jag behövde ny medicin plus att jag tycker att det är nåt som inte stämmer. Om jag försöker och äta nyttigt, vilket jag oftast lyckas med (i två dagar). Varför inte längre? För att jag blir så jävla hungrig!!! Om jag inte äter nåt sött vill säga, detta har flera av mina kompisar hört och några tycker att jag ska kolla upp det, kan ju va nåt. Men det där kärringen sitter i andra änden och säger till mig att det är mentalt och att det går över. Det svaret och hennes totala ointresse gjorde att jag inte ens ville eller orkade ta upp mitt tredje problem, som är ganska allvarligt. Iaf tycker Jimmy det, och för mig känns det obehagligt när jag inte kan dra efter andan ordentligt för att det gör ont runt hjärtat. Jag har hört att det kan vara en muskel som ligger fel men jag skulle vilja höra det av en läkare, som träffat mig och som kollat upp det ordentligt. Så vad ska jag göra när sköterskan verkar helt ointresserad?

Nej nu måste jag maila extrafilm och höra med dom om det går att lägga ihop två beställningar då jag glömde några bilder :S Bra gjort av mig :P Sen ska jag knåpa ihop ett brev till min föredetta arbetsgivares mormor för att be om intyg att jag jobbat där och även vad dom tyckte om mig. Ska bli intressant att se om jag får nåt eftersom jag inte har en aning om varför jag fick sluta. Bra va? Inte en endaste anledning, bara tack och hej. Det handlar ju om assistentjobbet alltså, och vad jag har hört så undrar tjejen vart jag är. Så man kan ju undra om hon vet lika lite som jag eller vad? Mystery mystery


Nu ska jag bara sitta här och vänta på att barnmorskan ringer så jag "beställa" nya P-piller. Jippi!!...


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Väskor

2009-05-10 @ 14:57:52
Kategori: Bilder

Hittade lite udda väskor när jag kollade runt lite.


Den här väskan såg jag i vitt hos --->  http://foki.blogg.se


Varför inte få din laptop att se ut som mormors gamla kuddar ;)


Perfekt på krogen enligt mig :P


Om du tycker om trädgården tycker jag att du ska satsa på den här.


Den här skulle jag faktiskt kunna ha själv :)



Eller nån av dessa, som btw görs av Theres :D ---> http://www.dotty-uf.tk/


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Malignt melanom

2009-05-08 @ 17:52:34
Kategori: Mina tankar

Malignt melanom i huden är den tumörform som har ökat snabbast i Sverige de senaste decennierna. Det är också den allvarligaste formen av hudcancer eftersom den kan ge metastaser, dottertumörer, i andra delar av kroppen. Den viktigaste yttre orsaken till malignt melanom är den ultravioletta strålningen i solljuset. Ju mer man solar desto större är risken att utveckla sjukdomen. Ljushyllta personer med röd hårfärg och sämre förmåga att bilda pigment är speciellt känsliga för solens strålar och drabbas lättare av hudcancer. Symtom på sjukdomen kan vara att födelsemärket börjar växa, klia, ändra form eller färg eller förändras på något annat sätt. Du kan också få nya födelsemärken som plötsligt dyker upp och ser annorlunda ut. Malignt melanom i ögat kan medföra att du ser ljusblixtar i ögats synfält eller att synfältet förminskas, vilken kan uppfattas som skugga.

Cancer...

Helt plötsligt kom det mig nära, bara sådär. Men det är väl så det händer, bara sådär.
På måndag är malignt melanom-måndag. Då kan man undersöka eventuella märken på kroppen som man undrar över, men man måste boka tid, igår. Men tack vare en läkare som tog sig tid och klämde, kände, tittade och lyssnade ordentligt så upptäcktes det i tid. Och dom klarar ju majoriteten av fallen om det upptäcks i tid och det låter ju hoppfullt.
Det är klart att jag har en känsla som jag inte hade innan jag fick veta detta men jag vet också att den kärringen kommer att klara sig igenom det här eftersom hon kommer finnas kvar ett par år till för att förpesta mitt liv.



















Daggny is out

Kommentara! 1 st


Sahara Hotnights

2009-05-02 @ 18:41:44
Kategori: Mina tankar

Igår var jag på Sahara Hotnights och det va bra. Mer än bra kan jag inte säga, för fy fan för feta gubbar!!!
Jag och Carro gick och ställde oss när vi tyckte att det kändes som att dom snart skulle börja men vi stod väl där i ungefär 45 min innan dom kom upp på scenen. Och under halva den tiden så blev jag buttad åt höger av en fet äcklig gubbe som tydligen trodde att han Norrlands Pärla, det stod så på hans väst (av skinn). Jag kunde inte hålla i kameran som jag ville för att då va jag tvungen att släppa staketet och gjorde jag det så skulle väl jag flyga all världens väg. För jag hade ju kameran med mig och tänkte jag skulle få några bra bilder, men man orkar verkligen inte stå där och trycka. Men jag fick ett par bilder iaf, tyvärr så är fetgubbens arm eller telefon med på en tredjedel av dom. Han tog seriöst fler bilder än va jag gjorde på den tiden jag stod där. För till slut orka jag inte va kvar så jag gick, va tvungen att sätta mig. Ryggen va typ helt paj, men idag känns det ingenting.
Däremot har jag huvudvärk för första gången typ, iaf ren bakfyllevärk är första gången.
Och jag tror nog att Wickan drog in tillräckligt med pengar igår för att klara resten av året ungefär, för fy fan va folk det. Dansgolvet framför scenen va fullt, vilket inte säger så mycket eftersom det är ett litet golv. Men sen stod det folk i den baren och satt folk i sofforna. Det va full i nästa del av Wickan, soffor och bar + dansgolv, även om dom inte spelade nån musik där. Kings Head va fullt, både i bar och med sittplatser, rockbaren var det folk och vid spelautomaterna va det folk. Det va folk precis överallt. Och Jimmy sa att alla inte kom in, dom såg flera som vände ner mot statt istället. Så igår va det drag på Wickan, första gången sen nångång i höstas typ. När dom hade sina specialkvällar var väl när det dog ut, på riktigt.







Daggny is out

Kommentara! 1 st


Tävling

2009-05-01 @ 16:56:08
Kategori: Allmänt

Länk --->  http://kinkykitten.nu

Angelique har just nu en tävling om en klänning på sin blogg. In och kolla och va med :)



Daggn y is out

Kommentara! 0 st


1 Maj

2009-05-01 @ 13:03:26
Kategori: Mina tankar

Idag är det fredag/söndag, 1 maj. Alltså ledigt
Inte för att jag skulle haft jobb iaf, det är jag ganska säker på iaf.  Så nu sitter jag här igen, själv hemma hos jimmy. Ska väl röra mig mot kronhallen eller nåt snart tror jag. Måste ha groggvirke till ikväll, apelsinjuice blir det och passoa :) Gott Gott. Undrar vad man ska äta tro, nåt måste jag ju äta annars lär ju jag däcka vid 21 ikväll. O det går inte eftersom Sahara Hotnights spelar på wickan och dit ska jag och hoppas naturligtvis på mycket drag. Jag kommer ha med mig kameran, sen om det blir några bilder återstår att se. Kanske inte orkar, kanske inte får. Det beror på personalen på Wickan... Så jag hoppas dom är snälla mot lilla mig :) Men först kl 19 fest hos Angelique alltså, blir min förfest, sen sticker jag nångång runt 23 skulle jag tro. Har ju förköp så jag behöver inte vara där och stå i kö när dom öppnar.  Om det nu skulle kunna bli så mycket folk på Wickan, men man kan ju hoppas :)

Jag är även lite stolt över mig själv den här veckan, men bara lite. Jag har öppnat ett nytt sparkonto häromdagen, så där satt jag över 2000 kr, sen flytta jag 2000 kr till morsan, hade redan innan måndagen shoppat upp 2500 kr men hade ändå 4000 kvar när jag flyttat och mixtrat med allt. Så jag bestämde mig att 1000 kr är det jag har att leva på i en vecka. Jag räknar en månad som 4 veckor så då borde jag teoretiskt sett klara mig. Men det har väl gått sådär första veckan. Jag har inte tagit av dom resterande 3000 kronorna men jag har typ 100 kr kvar som ska räcka till på söndag. Problemet är att dom 100 kr har inte jag utan min bror...  Så jag lär få nalla lite på dom kvarvarande tusenlapparna, men det ska nog gå iaf. 1000 kr är ju mycket för en veckan, det är ju vad Jimmy lever på lixom, och säkert många andra Så då borde jag oxå klara det.
Sen har jag även denna vecka sökt utbildning, än så länge bara preliminärt men dom ska skicka papper till mig så jag kan söka ordentligt och på riktigt. Har även beställt ett personbevis som behövs, då det är till folkhögskola jag sökt. Så mycket kan jag säga. Men inte mycket mer, för då blir det inga bra tror jag. Det räcker att jag går runt och är nervös och tvivlar på mig själv att jag inte kommer komma in m.m m.m Jimmy vet men ingen mer, inte ens morsan. Fast hon har luskat lite då jag frågade vart man får tag på personbevis och hon undrade vad jag skulle ha det till. Jag har ju redan pass lixom, tror hon ja, det har gått ut för ett år sen. Men så är hon ju lite efter ibland tror jag.
Nej bäst att komma iväg till affären innan den stänger.


Daggny is out

Kommentara! 0 st