Bara för att lixom

2008-08-31 @ 10:50:12
Kategori: Allmänt

Just nu är allt skit.

Så nu har jag uppdaterat bloggen oxå.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Fredag

2008-08-22 @ 11:21:12
Kategori: Bilder

Hittade en bild på http://tjuvtittat.se/


http://tjuvtittat.se/skyltar/nar-vagverket-ratade-aven-hans-andra-forslag-penis-car-flydde-han-till-andra-sidan/

Så jävla skön


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Kräftskiva och Plutt

2008-08-17 @ 23:41:03
Kategori: Allmänt

Jag har varit på kräftskiva i Molkom, det va trevligt. Bilder finns på bilddagboken, för på en blogg kan man ju inte lägga upp bilder. Några vet vad jag pratar om, andra inte men fråga gärna så ska jag förklara. Jag kan va jävligt envis och långdragen med vissa saker säger jag bara...

Och angående min lille plutt. Han äter igen, tack vare att jag va på fyra ben och köpte solrosfrön och blandade i den maten som jag redan hade. Orkade inte vänta på att han skulle börja äta igen. Så det är väldigt mycket solrosfrön i burken nu men ändå inte bara det. Och den blandningen jag har sen förut är en såndär vanlig smådjursblandning =S Men tack iaf. Grönsaker är han inte speciellt förtjust i, bara om han får sitta i knät och det är sallad så kan det hända att han äter. Men han kan ju inte sitta och vänta på att jag ska plocka upp honom för att han ska äta heller.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Kräsna gris

2008-08-13 @ 21:11:18
Kategori: Allmänt

Min lille gris äter inte =S fast lite av det är ju mitt fel men mest beror på att han är så jävla kräsen med maten. Jag har köpt nån blandning för små gnagare, vet inte om den har ett namn men det är solrosfrön och några andra frön, några flingor och torkad morot och torkad ärta i. Han äter fröna och några sorts nötter i, resten rör han inte ens. Så nu har jag börjat plocka bort fröna, för det blir ju inte ekonomiskt att hela tiden slänga hälften för att han inte äter. Min mamma sa att om det inte finns nåt annat så äter han, men det gör han ju inte!! Han har inte rört matskålen idag, och det syns när han gör det, därför vet jag. Vad ska jag göra? Visst han har lite att ta på (syns på bilden neråt), eller ja det ser så ut när han sitter men han ska ju ha ett fast hull. Vad för mig att göra? Fortsätta slänga hälften av maten och bara köpa frön nästa gång eller finns det nåe sätt?




Daggny is out

Kommentara! 2 st


118100

2008-08-06 @ 20:38:41
Kategori: Allmänt

Skickade till 118100 och frågade vem jag är.

Vem är Frida?

118100 misstänker att Frida är en väldigt glömsk flicka eller en flicka med allvarliga alkoholproblem. Trots att minnet vacklar så är hon go glad och de där kinderna får vem som helst att vilja springa fram och gosa med dem. Ha en bra dag!

Alkoholpreoblem?? Eeh tack eller?


Daggny is out

Kommentara! 5 st


Ja tack!

2008-08-04 @ 21:17:48
Kategori: Bilder



Dessa skulle jag absolut inte säga nej till. Tyvärr gör min ekonmi det. Och jag tror jag ska börja prova att gå i skor med lite klack på för att se om jag slipper det onda i svanken när jag står stilla.

Kommentara! 2 st