Schyssta rattar

2009-09-27 @ 20:33:39
Kategori: Bilder

Jag stödjer Bröstcancerforskningen :)



Smakar som dom rosa bilarna men gör ju lite mer gott än dom.


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Söndag

2009-09-27 @ 16:38:54
Kategori: Bilder

Snart ny vecka, vet inte om jag ska jobba den här veckan. Det känns ju sådär, gött om jag får va ledig men samtidigt tråkigt eftersom jag då inte får in några pengar. Vilket då betyder att jag inte kan shoppa ;) Men i fredags var det ju lön och det utnyttjade jag såklart. Köpte mig en tröja, ett par leggings, två par örhängen och ett par stövlar. Plus present och sprit ;P Sen shoppade jag även igår, och jag misstänker att det va all den rush i huvudet som gjorde att jag åkte hem till Degerfors och somnade i soffan och vaknade med huvudvärk som itne gav sig. Vilket resulterade i att jag missade Wickan igår :( Hörde att det va skitkul :( Ännu mer lessen så ju. Men men nästa gång så :P

Jag har väl gjort över med ett par tusen redan av lönen som kom i förrgår :S Men det är det fan värt. Jag har ju oxå tankat bilen, vilket kostar nästan tusenlappen. Men den tankar ajg nästan bara en gång per månad oxå. Jag fick ju mina stövlar, så jag behöver inte shoppa mer den här månaden. Måste iof köpa sulor till dom för dom är aningens för stora men 38 va aningens för taighta runt vaden, så därav storlek 39.


Mina otroligt snygga örhängen ;) Dragkedje"grej" och skruv. Till vänster skruvens huvud och till höger den andra änden.


Mina älskade stövlar, kostade 499 kr. Men eftersom jag gick med i Nilson group club (Skopunkten, Niljon, Din Sko m.m) så fick jag 10% på första köpet. Och 49 kr är 49 kr, så 449 kr betalade jag för dom :D

Nu ska jag hoppa in i långdusch tänkte jag, behöver det känner jag.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Torsdag 090924

2009-09-24 @ 10:29:58
Kategori: Mina tankar

Nu är red head tillbaka, dock inte lika rött som jag tänkt mig men det funkar väl.
Jobb om en timme, jobbar till kvart i fem. Jobbigt länge ;) inte. Sen ska jag förbi hemma och hämta inlämningskvitto så jag kan hämta min telefon som varit på lagning. Och sen ska jag även knåpa ihop ett kort och packa in present. Handla spriten kan jag inte göra förns imorrn, eftersom det är då pengarna kommer in.
Fick två roliga brev igår oxå, räkningar. Lovefilm va 1 kr billigare än att va hos doktorn. 170 kr får jag betala för att dom stack mig i fingret, kollade feber och EKG, jippi!! Inte. Men det kan det väl va värt om jag mår bra sen.
Sen ska jag förhoppningsvis köpa mig ett par stövlar, jag har äntligen hittat ett par som jag kan ha. Så jag hoppas att dom finns här i Karlskoga, för det va på Skopunkten jag hitta dom. Men med min tur så finns dom väl inte, så då får jag hoppas att min bror jobbar imorrn så kan jag åka in till Örebro. Stövlarna kostar visserligen 499 kr och jag köper dom inte om jag inte har råd. Och jag har inte längre några skulder att betala till nån, för det har jag betalat av. Så nu är det bara att håva in skulder som folk har till mig ;D Gött känns det.

Nu resten av frukostteet, sen kläder, smink och sen till Degerfors för jobb.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Nytt

2009-09-21 @ 19:45:54
Kategori: Bilder

Ny vecka, snart ny lön, snart ny månad. Och ny hårfärg


Jag gick från detta..


..till detta.

Är inte riktigt klar med håret än men för ikväll är det bra med färgning.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Jobb och doktorn

2009-09-17 @ 10:48:07
Kategori: Mina tankar

Igår, onsdag, när jag vaknade så kunde jag inte dra efter andan ordentligt, det lixom högg till i bröstet. Detta är absolut inte första gången, dock var det första gången som det höll på hela dagen.
Vid halv nio igår kväll orkade jag inte mer utan ringde Baggängen och fick svaret att jag skulle komma direkt. Så jag åkte dit och dom tog snabbsänka, febertempen och sen fick jag träffa doktorn. Jag berättade vad det var för fel på mig, hon lyssnade på hjärta och lungor, hon satt en grej på fingret som kollar pulsen och hur mycket jag syresätter mig själv. Pulsen va normal och jag syresatte mig med 99% så det va bra. Sen fick jag göra EKG, men inte heller det visade nånting. Så det jag ska göra är att käka Ipren i 7-10 dagar, tre tabletter per dygn. Om det inte släppt inom en vecka ska jag höra av mig till Pilgården så får dom beställa en lungröntgen. Det hon trodde att det var är en infektion i lungsäcken, alltså det som är runt lungan. Och när lungan då expanderar så stöter man emot det där och nerverna skickar då impulser att det gör ont. Så Ipren för att det är infektionshämmande och sen kunde jag ta vanliga värktabletter oxå om det fortfarande gjorde ont. Jippi och gå på piller i en vecka. Fast det är väl säkert att föredra istället för att det är nåt allvarligt.

Så nu ska ajag åka och fylla på förådet med Ipren och även köpa födelsedagspresent. Det blir en stekpanna, till Jimmy. Din present, Angelique, har jag redan köpt :P Ska bara lägga till lite ;)


Daggny is out

Kommentara! 4 st


Gud som haver dig som nygift är...

2009-09-14 @ 09:50:07
Kategori: Mina tankar

Nu var det en stund sen jag skrev nåt, har inte direkt lust eler ork att skriva nåt heller så. Jag har jobbat, blivit sjuk, jobbat och varit på namngivningsceremoni, så det enda som hänt hände i lördags.

I lördags var jag till Tranås på Vidars namngivningsceremoni, det va väldigt fint och väldigt roligt. Och alla fick sig en chock, eller nästan alla. Jag skulle ju åka själv så jag började jaga en gps, för visst kan jag skriva ut vägbeskrivning på internet och följa men jag har inte lust att sitta och behöva läsa papper samtidigt som jag ska köra. Så därav vill jag ha en gps. På pappas jobb hade dom ingen och inte på firman inne i Örebro heller, min msoter äger en, men dom skulle till Helsingborg så jag tänkte att dom ska ha den. Så jag åkte ut till våran gamla frissa och frågade om jg fick låna deras, det fick jag. Då kom vi till nästa problem, den hittade inte dit jag skulle. Så då var det ju ingen idé att låna den. Men när jag står där så ringer Jessikas mamma, Vidars mormor, och frågar om jag vill åka med Jessikas farbror för dom hade plats över i bilen. Perfekt, jag slapp läsa karta och jag slapp åka själv vilket är lite tråkigt i ett par 20 mil typ. Så det tackar vi för. Och vad har pappa gjort när jag kommer hem då? Jo varit på Elgiganten och köpt en gps...

Men men lördagen va trevlig, även om man blev lite fundersam där vid utslagningsfråga nr 2 på tipspromenaden. För japp, vi gick tipspromenad, kul med nåt annorlunda. Jessika som inte kan hålla tyst, hon vet det själv :P Men den här gången lyckas du. GRATTIS till er båda :D

Igår söndag så var jag med till Edsvalla till mammas kusin, efter att jag städat lite och tjänat lite extra pengar, aldrig fel. Sen kom jag hem och det skulle va race men det var det inte. Jag hade haft roligare om jag suttit hemma och tittat på film.


Jessika, Vidar, Johan och Vidars fadder och moster Erika.


Sen var det presentöppning, det där lapptäcket va från mig. Nu ska här skrytas, jag har faktiskt gjort det själv.


Sen fick vi tårta, jättegoda tårta. Jag smakade på R, det va choklad/jordgubb. Så den fick jag med mig hem sen :P


Daggny is out

Kommentara! 1 st


Lördag

2009-09-05 @ 10:09:00
Kategori: Mina tankar

Lördag den 5:e september, usch nu kommer hösten.
Jag sitter hos Jimmy, alldeles själv. Han är upp till Stocholm och plockar ur sin farmor och farfars sommarstuga. Han gick upp vid 6 imorse och åkte strax före 7. Så varför valde jag att sova här kan man undra. För att det slår att sova hemma med hästlängder, speciellt i helgen. Det är nämligen så att min pappa fyller 50 år den 10:e september, så därför ska vi ha kalas idag. Ute, i tält, men kallt ändå :S Iaf, så är min mor i upplösningstillstånd såna här dagar så då håller jag mig hellre undan. Allt ska va tipp topp hemma, ska knappt finnas spår av att det faktiskt bor folk där. Allt ska plockas undan, även om dom som kommer vet hur det brukar se ut hemma eftersom många av dom brukar vara hemma hos oss när det ser bebott ut. Så varför denna hysterin??
Det är klart att man ska städa när det kommer folk, det är inte det jag säger. Men man kanske inte behöver ligga ute på knä med en grov borste och en hink med vatten med såpa i och skura trappan när det regnar. Det är för mig väldigt konstigt och helt onödigt.
Nån av er som får lite sån här städhysteri när det ska komma folk för nåt lite större kalas, händelse whatever?

Nu har jag blivit matchad med en familj i USA oxå. När jag skickat in ansökan så ringde dom mig och det fattades lite papper och sånt. Så frågade dom mig vart jag ville flyga från och lite grejer. Bl a hur många barn jag skulle kunna ta hand om, jag sa 3. Sen frågade dom ålder på ungarna, då sa jag ingen under 1 år, mest för att jag inte tycker att man behöver lämna ungarna innan dom fyllt 1 år men det är ju bara min åsikt. Nu till matchningen, en familj strax utanför Chicago, med 4 ungar, som är födda 03, 05, 07 och i mars i år alltså 09. Jippi!!


Daggny is out

Kommentara! 2 st


Till dig

2009-09-02 @ 21:32:56
Kategori: Mina tankar

Varför är det så farligt att säga vem man är när man lämnar en kommentar?? Jag blir ju inte grinig för det, jag tar helt enkelt inte åt mig av det. Inte av denna kommentaren iaf, då den gäller min video som jag la upp för ett par timmar sen.
Det vet väl jag oxå att det inte är bra att ge dom pizzasallad, men råttor äter ju allt som vi människor äter och hamstrar är ju egentligen råttor.

Och ska man absolut vara anonym får man antingen
-Se till att man aldrig kommenterat förut på bloggen.
-Använda en annan dator eller
-Ha ett program som gör att man får ett nytt ip-nummer varje gång.
Take your pick, du som känner dig träffad. Det va ju inte så svårt att lista ut vem du är.

Usch, nu blev det ett jobbigt fjortis/barnsligt inlägg igen. Men what to do när folk beter sig så mot mig. Behandla andra som du själv vill bli behandlad, så vsg "anonyme".

Jag tycker fortfarande Ernst är otroligt söt när han SKA ha sin pizzasallad.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Ernst+Pizzasallad=<3

2009-09-02 @ 17:26:51
Kategori: Allmänt

Äntligen fick jag det på film...
Ernst och hans pizzasallad ;)
Jag förstår inte vad det är som är så gott. Och inte kan man tro att ett djur skulle tycka om det heller. Det är ju massa vinäger och grejs i ju. Men tycker om det gör han, vet dock inte hur bra det är för honom att äta det. Men han blir helt galen när han kommer i närheten av en burk så man ju inte förbjuda honom från att äta lite :)





Daggny is out

Kommentara! 1 st