MSN-nyheter

2009-12-18 @ 21:52:16
Kategori: Mina tankar

"Elin visste vad hon gav sig in på"


Sedan ett tiotal kvinnor pekats ut som Tiger Woods älskarinnor verkar det som att alla vill tycka till om golfstjärnans snedsteg. Igår diskuterades otroheten i SVT:s ”Debatt”, och en som, kanske inte helt oväntat, tog tillfället i akt för att få vara med i tv var Anna Anka.

— Kvinnor som är gifta med kändisar vet vad de ger sig in i, sa Anna i programmet och tillade att de flesta män som blir bedragna av sina kända män stannar.

Hon tror inte heller att Elin Nordegren kommer att lämna sin make.

— De här kvinnorna vet vad de ger sig in på, man kommer inte att vara den enda. Man har ett avtal, men sedan finns det alltid kvinnor som inte håller avtalet.

— ”Stand by your man”, heter det, och kvinnorna stannar. Det är vi kvinnor som låter det här beteendet fortsätta. Se på Hilary Clinton till exempel, hon har inte sovit med Bill Clinton på jättelänge. Hon är lesbisk och han ligger med massor av kvinnor, så är det, sa Anna.

Sina egna äktenskapsproblem vill den högljudda skånskan dock inte diskutera offentligt.

— Jag har valt att inte kommentera det i pressen. Men vi har alla våra problem, det går upp och ner i alla förhållanden.



Jag kan bara säga till den stackars lilla tanten Anna Anka; HÅLL KÄFTEN!!!!!!
Hon ska fan i mig va med överallt, och som det faktiskt står i texten, hon tar alla tillfällen för att vara med i tv. Jag orkar verkligen inte med tanten längre. Det går ju inte en dag längre utan att det står nånting med henne i tidningen. Så det är ju inte så lätt att inte läsa om henne eller se henne. Finns det verkligen inget annat att skriva om än den fula tanten??
Dessutom, om jag gifter mig med en man så vill ju jag naturligtvis vara den enda för han. Bara för att mannen är känd så betyder inte det att han kan hoppa runt med alla. Gifter man sig så ingår man ju faktiskt ett avtal, där håller jag med tanten. Men att döma av texten så känns det inte som att vi menar samma sorts avtal. Det LÅTER som att hon menar att om man gifter sig med en känd man så får man räkna med att han ska va otrogen.

Ville bara säga detta.


Daggny is out

Kommentara! 0 st