Göms i snö Kommer fram i tö

2009-04-17 @ 12:05:58
Kategori: Bilder












Kommentara! 6 st


Neger i vit skjorta

2009-04-17 @ 11:19:47
Kategori: Allmänt

Så va veckan snart slut igen. Och vilken vecka ;) Alldeles själv hemma, eller ja, inte riktigt. Men mamma, pappa och Martin är ju till Trysil den här veckan, kommer hem imorrn lördag eller söndag. Jag hoppas på söndag :P
Den här veckan har jag inte fått nåt jobb, gött men träligt. Mindre pengar som verkligen behövs., alla behöver ju pengar.  Istället har jag städat, kunnat plocka upp allt från golvet och flytta på soffor, bord och stolar för att dammsuga och sen även torka golven. Känns väldigt skönt att kunna göra så. Man tappar gärna den motivation som finns när man blir störd, alltså när nån kommer in och skitar ner. Med nån menar jag naturligtvis min bror och det är ju inte bara jobbigt att han skitar ner, han gör ju ingenting själv.  Och innan huset fick sig en omgång, som inte är klar än btw, så fick bilarna sig en välbehövlig rengöring. Först våra två bilar som finns hemma och sen nästa dag Jimmys. Han blev lite retad på jobbet när han kom i en saab men när dom fick höra varför så hette det att dom har ju också bilar som behövde tvättas.
Sen har jag varit ute och gått, lämnat lappar och fan och hans moster. Sen har jag bakat också :) Jag gjorde maränger, för det är ju så gudomligt gott. Gav några till Jimmys mamma (hon älskar maränger) och dom fick betyget skitgoda. Så det måste väl va godkänt. Nu ska jag ge mig på att göra en så kallad "Neger i vit skjorta", en efterrätt som jag fick hemma hos Jimmy på påskafton. Väldigt gott men VÄLDIGT mäktig, det behövs inte mycket inte, tyvärr får jag inte ge receptet vidare om nån skulle få smaka på det. Det är en Wiidhsk hemlighet ;) Ska bara komma på vad "skära ner äggvitorna" betyder. Nej dags att röra på dököttet.


Daggny is out

Kommentara! 0 st


Storbritanniens nya stjärna är en okysst 48-åring

2009-04-12 @ 21:01:31
Kategori: Allmänt

Så löd rubriken på aftonbladet.se, va ju tvungen att kolla det här.

"När den 48-åriga kvinnan från landsbygden i går kom ut på scenen möttes hon av hånskratt från publiken. Jurymedlemmen Simon Cowell himlade med ögonen när Boyle sa att hon vill låta "som Elaine Page" och när de inledande tonerna från klassiska låten "I Dream a Dream" från Les Miserables började spelas gömde folk sina ansikten i händerna.

Men så började Susan Boyle att sjunga - både starkt, tonsäkert och innerligt - och plötsligt tystnade tv-studion.

Efteråt fick hon stående ovationer från publiken och idel beröm från juryn som skickade henne enhälligt vidare i tävlingen. Simon Cowell kallade henne "en liten tiger".

- Jag ger dig det största "ja" jag någonsin givit någon. Du sa att du villa vara som Elaine Paige och alla skrattade åt dig. Du överbevisade alla, sa jurymedlemmen Piers Morgan."

Det stämmer verkligen, man trodde när man såg henne, att hon skulle göra bort sig totalt. Ja även med den rubriken. Eller va säger ni?

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Kommentara! 1 st


09-04-04

2009-04-04 @ 10:32:52
Kategori: Allmänt

Så va det lördag igen då... Och April, herregud var tar tiden vägen. Jag tyckte nyss det va nyår eller tom sommar. Nån mer som känner att tiden går väldigt fort, nästan lite för fort ibland.
Så sitter man här alldeles själv med sitt te och funderar på om jag ska ta o göra en riktigt rejäl storstädning här. Ja jag bor "bara" här på helgerna men det räcker ju för att man ska tycka det är jobbigt med odiskad disk och sand/grus i hallen. Så städning blir det, tom fönstertvätt, eftersom jag köpte nya gardiner i Ullared i onsdags. Och jag har lärt mig; Inga nya gardiner i otvättade fönster. Men här är det så lätt att tvätta fönstrena så det gör ingenting. Ska nog passa på att byta sängkläder oxå, va nog ett tag sen om jag inte minns fel. Köket, eller ja kokvrån, har jag inte bestämt mig om jag ska ta grundligt än eller inte. Det gjordes ju riktigt ordentligt förra helgen eftersom jag flytta på mikron för att kunna göra smörgåstårtan. Vi får väl se, men känner jag mig rätt så tar jag det ordentligt med. Sen bara badrummet kvar, det är ju nästan äckligt lätt egentligen. Helkaklat = bara att spruta vägarna med medel och sen duscha av dom.

Nej det är väl bäst att köra igång, så jag blir klar i nån rimlig tid. Så jag hinner duscha o göra mig iordning.


Daggny is out

Kommentara! 0 st