Så fint

2008-12-21 @ 22:26:43
Kategori: Mina tankar

Jag måste få skriva av mig.


Det va så fint, alltihop. Kistan och alla blommor, hela begravningen va verkligen du.
Den va enkel, precis som du. Jag började gråta direkt när jag fick se kistan när jag gick in för att sätta mig. På nåt sätt var det helt plötsligt verkligt, du skulle inte komma tillbaka nåe mer. Att jag, kvällen före, ens funderade på att inte gå. Men vi hade ju inte träffats på minst 10 år, bara sett varandra för några månader sen. Jag är glad att jag gick, det va ett avslut, något som verkligen behövs. Men det betyder inte att jag någonsin kommer glömma dig, hur kan man glömma en sån underbar person som dig. Förlåt för att jag inte hade en blomma till dig men jag klarade inte att gå upp och nu ångrar jag det, att jag inte la handen på kistan och sa hej då.
Och jag ska hålla mitt löfte till din mamma, jag ska ta hand om min bror. Hur nära vi än kommer komma varann, jag ska.
Kortet sa allt. Kortet på dig, där du sitter på Linneas trehjuling, helt underbart. Jag önskar att fler personer kunde ha fått lärt känna dig. Den underbara, lättsamma och roliga person som va på kortet.





Kommer alltid minnas dig. Jag kommer till lunden sen, med blomman. Och lägger handen på din sten istället för din kista. Älskar dig för alltid.
Niclas Johansson 841017-081129

Kommentara! 0 st


Jag

2008-12-13 @ 20:13:34
Kategori: Bilder




Fotograf: Angelique Sjölund    http://kinkykitten.blogg.se/

Kommentara! 2 st


Varför du??

2008-12-03 @ 10:17:57
Kategori: Bilder

Ja det blir väl en update nu antar jag. Men den är fan inte munter, då jag sitter o tjuter när jag gör den.

Varför?
En väldigt bra fråga som vi nog aldrig kommer få svar på tyvärr.

Du mådde väl dåligt antar jag, förhoppningsvis försökte du sålänge du orkade. Men nu är allt borta, jag hoppas inte det gör ont längre eller varför du nu gjorde det. Men hur kan du bara lämna alla som älskar dig? Jag va den första att ställa ner ett ljus men inte ens dygn senare stod det 60 st där. Fattar du att du är saknad?
Jag gråter och är ledsen men vissa stunder blir jag bara så arg på dig.
Hur kan du va så egoistisk att bara lämna oss?
Va gick runt i huvudet på dig egentligen?
Jag vill ha svar!! Men det kommer jag ju aldrig få eftersom du inte kommer tillbaka.
Jag har tappat all lust på jul och att fira allt möjligt. Visst vi har inte pratat på flera år men vi sågs ju i somras och jag ville så gärna träffas, men tänkte att det hinner jag. Men det gjorde jag ju inte. En sak har jag iaf lärt mig, jag ska inte skjuta upp saker hädanefter. Nåt mer hann du lära mig.
Det va ju du, du som lärde mig alla jävla hyss som jag fick så mycket skäll för mig, varför kunde du inte fortsätta lära mig? Vad hände?
Varför hände det dig?
Vi va små, men jag glömmer det aldrig. Vem ska nu lära Linnea alla hyss?? Det skulle ju va ditt jobb.
Kommer alltid älska dig!! Vila i frid var du än är. Hoppas att vi ses igen, men det dröjer, för jag ska leva livet först.


Jag har för mig att det är du som tittar fram bakom tvn.

Kommentara! 0 st